Chromeden facebooka giremiyorum..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende xp yükledim format öncesi xp yüklüydü ve sorunsuz açılıyordu facebook ama fomat sonrası açılmaz oldu saat ve tarih ayarları normal prox ayarları otomatik çerezleri sildim tüm tarayıcıları denedim olmadı facebook giriş sayfasında kalıyr ve herhangi bir uyarıda vermiyor tüm siteler açılıyor facebook açılmıyor gıcık tarafı benim işyerimde aynı pc den giriyorum faceye ama arkadaşın evine götürüp deniyoruz girmiyor sorunu çözebilen olmamış tam olarak çok araştırdım nette bu sorunu hakkında söylenen herşeyi denedim olmadı şimdi win 7 yüklüyorum bakalım sorun çözülecekmi merak ediyorum bu konuda mantıklı bir çözümü olan varsa paylaşırsa sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çerez ayarlarını silince giriyor fakat sonra anasayfadan başka bişi açılmıyor kilitleniyor resmen yardım ederseniz sevinirim...?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu dns ayarı nedir? nerden yapılıyor aylardır chormedaan giremimyorm feyse yardım edinnnnn

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selamin aleyküm . Ben faceye giriyorumda ana sayfa çok geç açiliyor kendi sayfama atiyo açilişi .ama başka hesaptan giriyor arakdaşim açiliyor yardim edermisniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bana yardım edermisin ya bende aynı sorunla basım belada biri bana team la baglanabilirmi :/

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:cursing:bende giremiyorum arkadaşlar dns yi değiştirdim fakat değişmedi napabilirim lütfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bzm bilgisayarda herşeye giriyor sadece facebokka giremiyorumm saat ve tarihte değişmiyor yetkiniz yoktur diyor ne yapabilirim ACİLL CEVAPP!!!!!!!!!:angry::mad:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gogleden faceye gıremıyorum yandexle gırıyo ama cok yavas ne yababılırım yardım edın lutfen adresımı sıfremı gırıyom goglede boyle bır hesap yok dıyo

qloomboys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Facebook sunucularında oluşan problem nedeniyle girmiyormuş sanırım bendede aynı problem var.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Sorunun Chrome ile alakası yok, sorun genel. Ancak yinede Chrome'da bazen içerikler tamamen yüklenmiyor, yarım yamalak duruyor. Bu durumda gizliliği en baştan temizlersek sorun genelde çözülüyor.

mekolac44

Doçent
Reaksiyon puanı
5
ŦσявiddєN kardeşim sağolasın teşekkür ederim suan girdim umarım yine karşılaşmam ilginiz için sağolun..

---------- Post added at 18:33 ---------- Previous post was at 18:32 ----------

yok diğerlerinde de (firefoz vs..) açılmıyo..yo internet var bi sıkıntı yok burada online olduguma göre:)..

---------- Post added at 18:36 ---------- Previous post was at 18:33 ----------

arada videolarında açılmadığı oluyordu şuan o sorunumda yok teşekkürler arkadaşlar bi problemim olursa yine kapınızı çalacağım :)..umarım benimde sizlere yardımım dokunur kalın sağlıckla..
ŦσявiddєN yrine @ŦσявiddєN kullanırsan daha sağlıklı olur @ajan_ts

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm bn dışarda faceye giremiyorum paket hakkım var bilgisayarın yanına geldiğimde giriyorum dışarı çıktığımda giremiyorum veri alımında sorun yaşıyosunuz diyo bunu nasıl yapa bilirim telefonum nokla lumya 720

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben google crhome den face giremiyorum lütfen bana yardım edin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende Yaptım Dns Ayarını Ama Olmadı..FaceBooka Girdiğimde Sadece İsmim Anasayfa Yazıyor Ana Sayfa Gelmiyor Çıkış Yapamıyorum..ACİL Bir Çözüm Lazım