Soru Chromebook Mu Laptop Mu?

suerte

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
merhaba,

evde zaten pc olduğundan ve bir laptopa 8-10 bin lira vermek istemediğimden seyahatler vs. için bir chromebook almaya niyetliydim. kullanım amacım araştırma yapmak, makale hazırlamak, ders sunmak vb şeyler olacak. 300 dolar civarında da gayet işimi görecek modeller mevcut. ancak sonradan “birkaç bin lira daha ilave etseydim de daha uzun süre kullanabileceğim bir cihaz olsaydı elimde” diye de düşünmüyor değilim. o nedenle nihai kararımı vermeden önce sizlere de bir danışayım dedim.

teşekkür ederim.

Tunahan Sezer

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
278
merhaba,

evde zaten pc olduğundan ve bir laptopa 8-10 bin lira vermek istemediğimden seyahatler vs. için bir chromebook almaya niyetliydim. kullanım amacım araştırma yapmak, makale hazırlamak, ders sunmak vb şeyler olacak. 300 dolar civarında da gayet işimi görecek modeller mevcut. ancak sonradan “birkaç bin lira daha ilave etseydim de daha uzun süre kullanabileceğim bir cihaz olsaydı elimde” diye de düşünmüyor değilim. o nedenle nihai kararımı vermeden önce sizlere de bir danışayım dedim.

teşekkür ederim.
chromebook eminimki çok sıkıntı yaratacak çünkü ben kurduğumda sıkıntı deil beter. laptop alın

ember_moon7

Profesör
Reaksiyon puanı
2,168
merhaba,

teşekkür ederim.
Chromebook ile günlük işlerini rahatlıkla halledebilirsiniz. Oyun oynamak vs.. istiyorsanız, normal bir laptop almanızı tavsiye ederim :)

suerte

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Oyun düşünmüyorum, dediğim gibi günlük basit işler için kullanacağım sadece.