Chrome Ve Yandex deki saçmalık

FurkanN292

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Chrome zaten sevemiyorum. Edge kullanayım dedim biraz kullandım sonra kendi kendi kapanmaya başladı. Yandex Browser'a geçtim bu sefer youtube yazıları okunmayacak duruma geldi.
bk2oGd.png

Firefox kullanayım dedim. Bu seferde Yandex görseller açılmıyor.

Son olarak Chromium yükleyeyim dedim ve yine Youtube'daki yazılar okunmayacak derecede.

Sonuç olarak bu Youtube'daki sorunlar için yardıma ihtiyacım var. Aynı sorunu yaşayan var mı?

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Ayarlardan websitelerine gelin yazı fontunun boyutunu büyük ya da çok büyük yapın.Yapamazsanız kullandığınız tarayıcının ayarlarına girerek screenshot(ekran görünütüsü) alarak bu konuda paylaşın.Ona göre bir şeyler diyelim.

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
Chrome zaten sevemiyorum. Edge kullanayım dedim biraz kullandım sonra kendi kendi kapanmaya başladı. Yandex Browser'a geçtim bu sefer youtube yazıları okunmayacak duruma geldi.
bk2oGd.png

Firefox kullanayım dedim. Bu seferde Yandex görseller açılmıyor.

Son olarak Chromium yükleyeyim dedim ve yine Youtube'daki yazılar okunmayacak derecede.

Sonuç olarak bu Youtube'daki sorunlar için yardıma ihtiyacım var. Aynı sorunu yaşayan var mı?

Böyle bir sorun yaşamadımda çok mu şansızsın ne :D

FurkanN292

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ayarlardan websitelerine gelin yazı fontunun boyutunu büyük ya da çok büyük yapın.Yapamazsanız kullandığınız tarayıcının ayarlarına girerek screenshot(ekran görünütüsü) alarak bu konuda paylaşın.Ona göre bir şeyler diyelim.

Yazıyı çok büyük yaptım yine de düzelmedi. Hatta tarayıcıyı sıfırlasam dahi düzelmiyor.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Acaba Windows'un yazı tipi mi küçük?

Son düzenleyen moderatör:

FurkanN292

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Format attım düzeldi demek ki bilgisayardaymış sorun.

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,910
Arama motoru olalrak Yandex kullanırsanız her tarayıcıda böyle gariplikler yaşarsınız. Google, Yahoo, Bing (bazı içerikleri sansürler) kullanabilirsiniz. Yandex dandik.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Arama motoru olalrak Yandex kullanırsanız her tarayıcıda böyle gariplikler yaşarsınız. Google, Yahoo, Bing (bazı içerikleri sansürler) kullanabilirsiniz. Yandex dandik.
Bizim iki arkadaş müptelası ben kullandım fakat hiç güzel gelmedi ama sevenede zulmedeni ezer geçerim.:D