Canyildirim
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba arkadaşlarım bir sorunum var. Bir süredir macro mouse kullanıyorum. Şu ana kadar bir problem yoktu. Sorunum şu ki Chromedayken mouse imlecinin yanında mouse tekerleği beliriyor. Başta bu sadece ekranın en sağ köşesine getirince oluyordu ve o simge çıkınca sayfayı aşşağı veya yukarı kayıramıyordum. Ama o kadar da sorun değildi ancak biraz önce video izlerken mouse imlecini sol köşeye çekmiştim ki iki tane ok belirdi yanlışlıkla onlardan birine bastım.(<-> şeklinde) Onlardan birine bastıktan sonra mouse imlecinin yanında mouse tekerleği simgesi geldi ve hiç gitmedi bu da sayfayı kaydıramamama sebep oldu ve çok rahatsız edici bir durum. Sayfayı kaydırabilmemin tek yolu mouse'mun kenarındaki x7 tuşlarından biri(macro mouse kullanan arkadaşlar bilir). O tuşa basılı tutarak tekerleği çevirirsem ancak bu şekilde sayfayı kaydırabiliyorum. Diğer web tarayıcılarından denedim böyle bir sorun yok sadece chrome da oluyor. Macro mouse'ın kendi hafızası olmasından mı kaynaklı yoksa chrome'dan mı kaynaklı anlayabilmiş değilim ancak bir değişiklik yapmış olmalıyım. Lütfen bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.
(Chrome'u silip kurma işlemini yaptım bir değişiklik yok hala mouse imlecimin yanında mouse tekerleği var ve sayfayı kaydırmama engel oluyor.) :hammer:
(Chrome'u silip kurma işlemini yaptım bir değişiklik yok hala mouse imlecimin yanında mouse tekerleği var ve sayfayı kaydırmama engel oluyor.) :hammer: