Chrome OS çıktı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ALMİ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Arkadaşlar Chrome OS çıktı denedim.Güzel olmuş diyemem veya benim beklentilerimi karşılamamış.Bunu kuracağıma bir netbook'a Windows 98 kurarım daha iyi.Performans açısından uçak gibi olmuş ama hiç görsel değil.Yani bir XP'nin görselliği bile yok:D Hakketen Google, Chrome OS'u böyle bitirirse Windows 7 karşısındaki %1'lik şansını bile kaybedecek.
Ama tabikide bir şey belirtelim çakma Chrome OS:D Sadece Google Chrome var:D Kısacası openSUSE:D

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
O çıkan çakma Chrome OS, yani Suse Linux kullanılarak hazırlanmış uyduruk bir işletim sistemi. Sitenin en altında da GOOGLE ile ilişkisi olmadığı yazılı...

bir de buradan devam edelim

Turk_ST@Rs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
gecen bende indirdim kurudm ama linuxtan farkı yoktu içime 1 telaş duştu troya sordum odada dedi gercek degil dedigin gibi Suse Linux kullanılarak hazırlanmış demişti

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
O çıkan çakma Chrome OS, yani Suse Linux kullanılarak hazırlanmış uyduruk bir işletim sistemi. Sitenin en altında da GOOGLE ile ilişkisi olmadığı yazılı...

bir de buradan devam edelim
İyi güzel ordan devam edilim dedin de bari kilitleseydin:D

drcivanim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gecen bende indirdim kurudm ama linuxtan farkı yoktu içime 1 telaş duştu troya sordum odada dedi gercek degil dedigin gibi Suse Linux kullanılarak hazırlanmış demişti
linuxtan farklı olmayacak zaten :)
chrome os açık kaynak kodlu ve linux çekirdeği ile gelecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...