Chrome jwplayer çalışmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan arsenik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Chrome dev kanalının son sürümünü kullanıyorum daha önceleride oluyordu ama bazen çalışıyor bazen çalışmıyor mesela bu linkteki videoyu izleyemiyorum sağ tık ile about jwplayer yazısına tıkladığımda bu siteyi açıyor ama bu sitede açılmıyor zaten.Sorun ne olabilir?Gizli sekmede 3-4 kere açmaya çalıştım sadece bir kere açıldı diğerlerinde açılmadı.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Hayır bu da açılmıyor.

---------- Post added at 17:29 ---------- Previous post was at 17:28 ----------

Oynatıcı açık ama play tuşuna bastığımda tepki yok.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Hayır bu da açılmıyor.

---------- Post added at 17:29 ---------- Previous post was at 17:28 ----------

Oynatıcı açık ama play tuşuna bastığımda tepki yok.

zaten video koymadım içine sadece playerdı :)

he bir de şunu söyleyeyim açılmadı dediğin konudan da olabilir, o konu da bende de açılmadı, videonun tamamı önbelleğe alındıktan sonra açıldı, bayağı bekledim yani. playerdan değil videonun linkinin alındığı yerle de ilgili olabiliyor. başka bi konudan dene istersen

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
zaten video koymadım içine sadece playerdı :)

he bir de şunu söyleyeyim açılmadı dediğin konudan da olabilir, o konu da bende de açılmadı, videonun tamamı önbelleğe alındıktan sonra açıldı, bayağı bekledim yani. playerdan değil videonun linkinin alındığı yerle de ilgili olabiliyor. başka bi konudan dene istersen

L*n bende diyorum benim chrome'da mı sorun var birkaç konu denedim onlar daha erken açılıyor. :D Neyse sağol yinede.

http://forum.shiftdelete.net/komik-video/229375-fikret-enginden-cengiz-sarkisi-umit-yere-batsin.html