Chrome idm sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cheleby
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
Chrome yükledikten sonra İnternet download manageri yükledim.Daha önce chrome'de idm kullanmadım.Bugün idm yi yükledikten sonra Chrome'de facebook'ta bir video izleyeyim dedim direk idm linki çıktı bir köşede.Ayarlara bakıyorum chrome seçilide değil.Ne yaptıysam iptal edemedim.Ne yapabilirim ? Bilgisi olan var mı ?

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Gelişmiş Tarayıcı ilişkelindirilmesi Seçili ise Kaldır !

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
Eski sürümü yükledim idm nin sorun halloldu ama yeni sürümünde bu sorunu çözemedim.

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
idm de seçenekleri tıklayın, açılan pencere de ''Genel'' sekmesinde 'gelişmiş tarayıcı ilişkilendirmesini kullan' yanındaki kutucuk bende işaretli...

Alt bölümde ise, tüm tarayıcı kutuları içinde sadece Google Chrome seçili değil. Bu şekilde herhangi bir indirme uyarısı almıyorum. kapatırken sadece Google Chrome yanındaki kutucukta ki işareti kaldırmıştım.

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
idm de seçenekleri tıklayın, açılan pencere de ''Genel'' sekmesinde 'gelişmiş tarayıcı ilişkilendirmesini kullan' yanındaki kutucuk bende işaretli...

Alt bölümde ise, tüm tarayıcı kutuları içinde sadece Google Chrome seçili değil. Bu şekilde herhangi bir indirme uyarısı almıyorum. kapatırken sadece Google Chrome yanındaki kutucukta ki işareti kaldırmıştım.

Dediklerinize denedim fakat bir sonuç alamadım.Anlamadım gerçekten.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben chrome de uzantılarda idm yükleyemiyorum. Eskiden yüklüydü nasıl oldu anlayamadım. Program yüklü ve diğer tarayıcılarda çalışıyor. Chrome den video indiremıyorum. Lütfen yardım edin . !!!

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Bende bugün bu hatayı aldım bu hata ile karşılaşan var mı ?
aew8.jpg

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
idm kullanmaya ne gerek var ki. google chrome da zaten video indirmek için bir sürü eklenti var.
olmadı "fremake video downloader" var.

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
İdm ile chrome güncellenince aynen böyle oldu
Ben sorunu çözdüm henüz çözemeyen arkadaşlar için paylaşmak istedim chrome'da ayarlar bölümüne girin orada gelişmiş ayarlar var Kimlik avı ve kötü amaçlı yazılımlara karşı korumayı etkinleştir bölümünün tikini kaldırın sorun çözülüyor

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Ben sorunu çözdüm henüz çözemeyen arkadaşlar için paylaşmak istedim chrome'da ayarlar bölümüne girin orada gelişmiş ayarlar var Kimlik avı ve kötü amaçlı yazılımlara karşı korumayı etkinleştir bölümünün tikini kaldırın sorun çözülüyor
Teşekkürler dostum :)