Chrome hakkında sorun var yardım!

sefakopan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Chrome da 2 sekme açık olduğu halde görev yöneticisinde işlemlerde 10 tane chrome.exe var. Başlarda sorun çıkarmıyor ama 2-3 saat chrome açık kalıyor kasıyor çöküyor falan. Nasıl çözebilirim bu olayı yardım edin lütfen.

90v1q.jpg

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Kardeşim Sana Chromium'u Öneriyorum. Eğer bir sorun olursa bana sorabilirsin.
3E92.png

İndirdiğin gibi masaüstüne çıkar direk aç benim gösterdiğim şeyden.

Çok Önemli Not: Kardeşim ilk açtığında tarayıcı İngilizce olacaktır büyük ihtimal. Eğer İngilizce ise Settings (Ayarlar)'a gir (Language) diye arat ordan en altın bir üstünde C:\Users\blabla diye bişey var onun üstündeki büyük butona tıkla ve "Add" diye bir seçenek olacak ona tıkla Türkçeyi bul indir ve Türkçe yap tarayıcıyı kapayıp aç. Olay Bitmiştir.

sefakopan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim Sana Chromium'u Öneriyorum. Eğer bir sorun olursa bana sorabilirsin.
3E92.png

İndirdiğin gibi masaüstüne çıkar direk aç benim gösterdiğim şeyden.

Çok Önemli Not: Kardeşim ilk açtığında tarayıcı İngilizce olacaktır büyük ihtimal. Eğer İngilizce ise Settings (Ayarlar)'a gir (Language) diye arat ordan en altın bir üstünde C:\Users\blabla diye bişey var onun üstündeki büyük butona tıkla ve "Add" diye bir seçenek olacak ona tıkla Türkçeyi bul indir ve Türkçe yap tarayıcıyı kapayıp aç. Olay Bitmiştir.

bu nasıl bir tarayıcı iyi mi hiç duymadım.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Chrome tabanlı yalnız Chrome'dan daha hızlı. Şu an ben kullanamıyorum bütün ayarlar Chrome'da çünkü :(

Ama format atmadan önce çok kullandım çok daha hızlı çalışıyor Chrome'dan.

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bende indiriyom ya çok kasıyo chrome :S

mc_scrubs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu chrome'un çok fazla eklenti mevcut olduğundan yapıyordur sekme açtığın yere sağ tıklayıp görev yöneticisi dersen oradan nelerin ne kadar bellek kullandığını görebilirsin veya uzantılara girip oradan işe yaramayanları kaldırabilirsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
chrome yi açmaya çalıştığım zaman adsız diye birşey çıkıyor açılmıyor ne yapmam gerekiyor