Chrome, firefox, opera hep aynı show ..

djfour

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben bu flash player sorunundan bıktım arkadaş ya, flash player'dan mı kaynaklanır yoksa bu browserlardan mı anlamadım gitti adamlar diğer browserler için ayrı player üretmelerine rağmen yine aynı sorun yine aynı sorun.

Bir siteye girersin, roller tipi bir reklam açılır ondan sonra o roller reklamın kapanınca dahi kapladığı alan resmen tın olur hiçbir tıklamaya duyarlılığı kalmaz, bu olay hadi

firefox ve opera'da vardı bir umut chrome'da olmaz derken chrome'da da olunca tam insanı çileden çıkaran bir durum oluyor.

Üstüne üstlük bir de özellikle web2 sitelerinde internet explorer'ı da iki de bir hata verip kapatınca ben sorunun flash'tan kaynaklanmaya başladığına emin oldum artık.

Nedir bu işin çaresi bir çeresini bulamassalar işimiz zor umarım bu flash player'a bir alternatif üreten çıkar bir an önce yeter artı el insaf ...:devil:

coldnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1
tarama motoru ile alakalı bi durum eskiden firefox da ie tab bar diye bi eklenti vardı onu kullanıyodum . Dediğin gibi hiç birinin diğerinden farkı yok fakat chrome çok hızlı pek kasmıyor sadece sayfada çok fazla flash animasyon olunca ara sıra hata veriyor . Webmaster lar diğer tarayıcıları göz önüne alsalar sorun kalmaz aslında..

U

uye741984

SDN Okuru
safari internet tarayıcısını denemeni isterim. ben gayet memnunum.

djfour

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o senin dediğin mobil iPhone'daki safari windows için olanı bende kurulu şimdi denedim ötekilerin hata verdiği sitede aynen o da firefox, opera ve chorome gibi çakıldı alayında hata veriyor demek ki bu rollerlı flash reklamları

adem54

Doçent
Reaksiyon puanı
0
hayır o ekranın ortasına HAYVAN gibi açılan reklamları koyan site sahiplerinin ben ......

djfour

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
no script reklamı indiriyor ama soruna çare olamıyor ne yazıkki hatta daha da sorun doğuruyor diyebilirim