Amma Opera falan calisiyor.bilgisayari yenileyecem ama chrome neden calismasin?Senin bilgesaray bozulmuş yeğen yenisini al
Yenisini indirdim ama calismiyorSİL YİNE İNDİR BU KADAR ZORMU
Herkese neden bilgisayarının bozulduğunu söyleyip korkutuyorsun ?Senin bilgesaray bozulmuş yeğen yenisini al
Ne tür bir hata ?Yenisini indirdim ama calismiyor
Rusca geliyor "osibka knopku ok" falanNe tür bir hata ?
Nasil yapayim?Google Chrome'un kendi silme aracından onarmayı denediniz mi?
Programın dosyasına girip, install.exe veya ona benzer bir ad olacak. Bas ona silmeyi dene.Nasil yapayim?
Dun visual studio indirdim bence orda bi problem olmusProgramın dosyasına girip, install.exe veya ona benzer bir ad olacak. Bas ona silmeyi dene.
Korsan oyun, yazılım falan indiriyor musunuz?
İndirdiğin yerin linkini www.virustotal.com'dan taratsana.Dun visual studio indirdim bence orda bi problem olmus
Tesekkürler ama resmi siteden indirdim bi set ola bilirmi resmi siteden ?İndirdiğin yerin linkini www.virustotal.com'dan taratsana.
Sanmam.Tesekkürler ama resmi siteden indirdim bi set ola bilirmi resmi siteden ?
Been de oyle dusundum ama calismiyor firfox indirdim O da calismiyorSanmam.
Demek ki bir şeyler bozulmuş.Been de oyle dusundum ama calismiyor firfox indirdim O da calismiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yalniz Opera calisiyor
Peki ne bozulmis olabilir?Demek ki bir şeyler bozulmuş.
O beni aştı maalesef.Peki ne bozulmis olabilir?
Formatlık sorun değil, bence.Önemli şeylerini başka bir diske atıp format at derim.
Sal artık milleti komik değil.Yardımcı da olmuyorsun.Seni ilk gördüğümde 1 kereliğine yaptığını düşündüm ve cevap verdim.Senin bilgesaray bozulmuş yeğen yenisini al
opera kullaniyorumyandex yada opera kullan
yeniden basllattim olmuyirBilgisayarı kapatıp, yeniden başlatın.