Chrome bazı sitelere girmiyor.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bugün interneti açtığımda bir sorun yoktu saat 4-5 civarlarında facebook ve birçok sitelere giremez oldum ama bazı sitelere giriyorum müşteri servisini aradığımda birinci kişi yüklediğin bir proğramdan kaynaklanıyordur dedi ikinci kişi ttnet'te bir sorun var dedi ama kimse nasıl yapacağımı anlatamadı sonra başka internetten girmeyi denediğimde o siteler açıldı bunu nasıl eski haline döndürebilirim?? ve bu durumun olmaması için nelere dikkat etmem gerek??

sleeper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1 Arkadaşımda daha o sorun var.facebook youtube gibi sosyal paylaşım sitelerine giremiyor.Format attık modemi sıfırladık banamısın demedi.Arıza aynen devam.araştırma yaparken şöyle bir paylaşım okudum:

11 Temmuz 2012 01:00 dan sonra Facebook ana makinaya bağlantı sorunu yaşanıyor. Çoğu facebook kullanıcısı bu aralar giriş yapamıyor.Ancak bu sorun gelip geçiçi bir sorun.Facebook ana makinalarda kısa süreli bir bakım yapıyor.Facebook neden açılmıyor, facebook’a neden girilmiyor, facebook hesabım neden açılmıyor gibi panikler yaşamayın.Gelip geçici bir sorun ve bu sorun çok kısa süreli olacak.
Birde şu şekilde bir açıklama var:

Araştırmalarımız sonucu Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg’in 19 Şubat 2012 tarihinde yaptığı bir açıklama olduğu iddia edilen bir yazıya ulaştık. Açıklamaya göre Mark Zuckerberg “Facebook’un yönetimi çok stresli, bundan dolayı Mart 2012′de Facebook kısa bir süreliğine kapanacak”.

Kaynak ekleyemedim biri nasıl olacağını anlatabilir mi? :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Yıllardır chrome kullanıyorum diğer tarayıcıların girdiği bir siteye girmediğini görmedim. Tarayıcı önermek çok abes sorun senin bilgisayarındaysa bilgisayarı at yenisini al mı diyeceğiz o vakit... Sorununa gelince ilk aklıma gelen yasaklı sitelere girmek vs için bişey yüklemişsindir host dosyanı internet ayarlarını vs yalan etmiştir yada sorunu yaşamadan önce yüklediğin bir program ayarları bozmuştur deneyimli bir kullanıcıya temizlik yaptırmayı dene.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Yıllardır chrome kullanıyorum diğer tarayıcıların girdiği bir siteye girmediğini görmedim. Tarayıcı önermek çok abes sorun senin bilgisayarındaysa bilgisayarı at yenisini al mı diyeceğiz o vakit... Sorununa gelince ilk aklıma gelen yasaklı sitelere girmek vs için bişey yüklemişsindir host dosyanı internet ayarlarını vs yalan etmiştir yada sorunu yaşamadan önce yüklediğin bir program ayarları bozmuştur deneyimli bir kullanıcıya temizlik yaptırmayı dene.
Chrome ve Firefox kullanırım bende uzun zamandır fakat chrome şu son sürümlerde biraz kötüleşti.Mesela sdn de paylaşılan resimlerin bazıları görünmeyebiliyor. Eklentidendir dersen eklentisiz de denedim. Youtube de bazen video izlerken donuyor ve reset atmak zorunda kalıyorum.Umarım düzeltirler bu küçük sorunları.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
son sürüm olan chrome kullanıyorum ama diğer web tarayıcılarıda aynı yani chrome alakalı sorun olduğunu sanmıyorum.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Başka bir modemle dene yada şu ttnet ın sayfasına gir belki sizi şu güvenli internet paketlerinden birine almışlardır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sorun tarayıcıda değil hatlarda. Normal Ip adresimle bir çok siteye bende giremiyoruım. Geçici bir sorun gibi gözüküyor ama sorunun geçmesini beklemek yerine Firefox anonymox eklentisini kullanarak giremediğim sitelere giriyorum.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
1 Arkadaşımda daha o sorun var.facebook youtube gibi sosyal paylaşım sitelerine giremiyor.Format attık modemi sıfırladık banamısın demedi.Arıza aynen devam.araştırma yaparken şöyle bir paylaşım okudum:

11 Temmuz 2012 01:00 dan sonra Facebook ana makinaya bağlantı sorunu yaşanıyor. Çoğu facebook kullanıcısı bu aralar giriş yapamıyor.Ancak bu sorun gelip geçiçi bir sorun.Facebook ana makinalarda kısa süreli bir bakım yapıyor.Facebook neden açılmıyor, facebook’a neden girilmiyor, facebook hesabım neden açılmıyor gibi panikler yaşamayın.Gelip geçici bir sorun ve bu sorun çok kısa süreli olacak.
Birde şu şekilde bir açıklama var:

Araştırmalarımız sonucu Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg’in 19 Şubat 2012 tarihinde yaptığı bir açıklama olduğu iddia edilen bir yazıya ulaştık. Açıklamaya göre Mark Zuckerberg “Facebook’un yönetimi çok stresli, bundan dolayı Mart 2012′de Facebook kısa bir süreliğine kapanacak”.

Kaynak ekleyemedim biri nasıl olacağını anlatabilir mi? :)

sadece facebook'a değil daha birçok siteye giremiyorum.

Başka bir modemle dene yada şu ttnet ın sayfasına gir belki sizi şu güvenli internet paketlerinden birine almışlardır.
başak bir yere bağlandığımda giriyor ama önemli olan benim internetten girmesi :)

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
inş kısa süreli bir bakım felan dır.Yoksa çözüm yolu bulamadım.
inşallah ama ttnet'i aradığımda birtanesi proğramlar ilgilidir dedi ama daha başka internetten giriş yapılıyo proğram engellese onuda engeleler bu ttnet serviside hiçbirşey bilmiyor :)

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar sorun çözüldü zaten müşteri servisindeki ilk adam ttnet ile alakalı demişti yardım eden herkeze teşekkürler :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bendede aynı sorun var TTnet kullanıyorum ttnetlemi alakası var yoksa bendemi? rosh.ignitedgames.com/ bu siteye girebiliyomusunuz?
:mad::mad::mad:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben superonline kullanıyorum her seferinde sadece girmiyor ama bn facebooksuz yaşayamam :( :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya bende ayni sorun var her turlu tarayıcı denedim olmuyor facebook hoş geldiniz bile nemiyor site hiç acilmıyor yapmadiğim şey kalmadi flas player kurdum yeniden yükledim olmadi vidio izleyemıyorum youTubr yr giremıyorum v.b birçok siteye bir an önce yardım edin şimdidden çok sağolun WebRep

Tüm değerlendirmeler

Bu sitenin herhangi bir değerlendirmesi yok
(yeterince değerlendirme yok)

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
bendede oldu format attım bu yüzden.ping iletiliyor.ama siteler açılmıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar facebook giriş problemi olanlar için bahsedim facebook güvenlik ayarlarından güvenli gezinmeyi açık hale getirin sorununuz deneyin youtube ye giriş yapamayanlar içinde türk telekom la görüşüp portunuzu değiştirmeniz gerekiyor bu problem nadir oluyor bu da bağlı olduğu porttan oluyor modemle felan bi alaksı yok türk telekomdan duzeltmeniz gerek kolay gelsin herkese

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bazı sitelere girmek istedigimde .aspx uzantılı dosyalar veya faklı dosyalar inmekte. nedenini anlamadım acıkcası

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben yurtta kalıyorum ve yurdun ağına bağlandığım zaman msn,hotmail vs gibi sayfalar açılmıyor.. messenger kalkıyor diye skype yükledim ,skype tan oturum açarken internet hızı düşük diyor fakat diğer bütün arkadaşlarım benimle aynı ağa bağlanmalarına rağmen benim açamadığım sayfaları açabiliyorlar.. bu sorun sadece yurtta oluyor. evimdeki ve başka yerlerdeki internet ağlarında bu sorun yok.. yardımcı olursanız sevinirim..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben yurtta kalıyorum ve yurdun ağına bağlandığım zaman msn,hotmail vs gibi sayfalar açılmıyor.. messenger kalkıyor diye skype yükledim ,skype tan oturum açarken internet hızı düşük diyor fakat diğer bütün arkadaşlarım benimle aynı ağa bağlanmalarına rağmen benim açamadığım sayfaları açabiliyorlar.. bu sorun sadece yurtta oluyor. evimdeki ve başka yerlerdeki internet ağlarında bu sorun yok.. yardımcı olursanız sevinirim..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar daha 1 gün öncesine kadar facebook ve bicaps gibi film sitelerine girebiliyodum. Bugun ise bu sitelere ve başka sitelere girmiyor ama bazı sitelere de giriyor. Sorun nedir çözemedim çerezleri ve ön belleği sildim başka bi sunucu denedim ama ordada bu sorun ile karşılaştım. Yardımcı olabilirmisiniz acaba