CHP sigara yasağını da mahkemeye götürecek mi?

windows7seven

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Sigara içenin sigara içmeyeni zehirlemeye hakkı yoktur. Zaten az maaş alıyoruz onunda 4 te 1 ni sigaraya veriyoruz.

Çok doğru bir yasak getirdiler umarım başarılı olur.

Yasaklara uymayanların devletten birşeyler beklemeye hakkı yoktur.

CHP bari bunun önüne taş koymasa...

LaserJet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
buna artık işin b.kunu çıkarttılar denir :)

joopfree

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnşallah mahkemeye gider. Yoksa benim hakkımı kim savunacak. Meydan AKP cilere RTE cilere kaldı.
Baştan sona kişisel ihtiras dolu bir yasa. RTE nin kişisel ihtirasıyla düşüncesiz ve çalışmasız olarak 4.Murat gibi, dünyanın dahi gözlerine inanamadığı (orada insan hakları ve hukuk vardır) bir yasa. Elbette iptal edilmeli. Düzenlenip yeni bir Sigara yasağı konulmalıdır.

teknomax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
muhalefet hep muhalefet zaten onun için hiç yadırgamadım bunu normaldir :)

AYT@C

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kaynakta maşallah zaman gazetesi.Ona buna karşı geliyor denmiş,bu sigara yasağınada karşı gelmeyince suçlu oldu adamlar işe bak. Merak ediyorum bu yazar, üniversiteler için yapılan %100 ile %500 lük harç (Harac) zammına karşı gelen CHP yi de karşı geldiği için eleştirirmi.

Yüzde beşyüzlük bir zam yoktur . Yök gerekli acıklamayı bu konuda yaptı öyle bir zman söz konusu değil ama zam haberini büyük zevkle yayınlayan medya bu habri yayınlamadı. zamlara %8 gibi bir zam gelmiştir %500 ler söz konusu değildir. Yök'ün acıklamasını dikkate alınız bu konuda ..

demirelemin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Oleey nihayet Danıştayımız başvurdu. Mahkeme kararıyla zehirlenebiliriz. EnBiSüper moderatörlerimiz beddua etmek serbestse bu kararın altına imza atacakların "en yakınlarının" sigaradan kaynaklı hastalıklara düçar olmasını dileyebilirmiyiz

bohongtw

Doçent
Reaksiyon puanı
27
İnşallah mahkemeye gider. Yoksa benim hakkımı kim savunacak. Meydan AKP cilere RTE cilere kaldı.
Baştan sona kişisel ihtiras dolu bir yasa. RTE nin kişisel ihtirasıyla düşüncesiz ve çalışmasız olarak 4.Murat gibi, dünyanın dahi gözlerine inanamadığı (orada insan hakları ve hukuk vardır) bir yasa. Elbette iptal edilmeli. Düzenlenip yeni bir Sigara yasağı konulmalıdır.

:thumbup::lol::clap: supersiniz , harikasiniz hocam

koynunuzda bir yilan olsa , bu yilandan kurtulma ihtimali cok az ,olme ihtimali coook yuksek olsa , deseler ki bak bu yilan seni oldurecek kaldir at su yilani ..

simdi bu yilani at diyen adam ne kadar suclu , ne kadar ihtirasi icin bunu diyordur?

yok ben bu yilana cok alistim ,beni oldurur ama atamam diyen adamin lafina ne kadar bakilir?

AKUMA

Asistan
Reaksiyon puanı
3
en sonunda kendini de mahkemeye götürsede kendini kapatsa kurtulsak.