CHP sigara yasağını da mahkemeye götürecek mi?

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
bunun adı chp ne yapsa yeridir Atatürkün partisi ayaklar altında, her türlü kötülüğün savunucusu chp daha ne denilebilirki bide chp neden halk tarafından oy alınamıyor denilir, alkole sahip çıkan, sigaraya sahip çıkan, yarında eroine, uyuşturucuya sahip çıkar oda olmuyor mu oluyor, bir zamanlar uyuşturucu satan bir genci chp kadrosuna katarak üye yapmıştır.

m!ndf!elds

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Kaynakta maşallah zaman gazetesi.Ona buna karşı geliyor denmiş,bu sigara yasağınada karşı gelmeyince suçlu oldu adamlar işe bak. Merak ediyorum bu yazar, üniversiteler için yapılan %100 ile %500 lük harç (Harac) zammına karşı gelen CHP yi de karşı geldiği için eleştirirmi.

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Kaynakta maşallah zaman gazetesi.Ona buna karşı geliyor denmiş,bu sigara yasağınada karşı gelmeyince suçlu oldu adamlar işe bak. Merak ediyorum bu yazar, üniversiteler için yapılan %100 ile %500 lük harç (Harac) zammına karşı gelen CHP yi de karşı geldiği için eleştirirmi.

yazıyı okumadan yorum yazma bence.adam askerden sivil yargıdan bahsediyor biraz da latife yapıyor yani nasıl böyle anladın merak ettim ayrıca zaman gazetesi'ni alıp okusaydın üniversite harclarının da eleştirildiğini görürdün.

Yasko

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bazı şeylere karşı cıkan insanlar devamlı olmalı.koyunlar bundan rahatsız oluyo anlaşılan bu.

twilight_flame

Doçent
Reaksiyon puanı
20
bunun adı chp ne yapsa yeridir Atatürkün partisi ayaklar altında, her türlü kötülüğün savunucusu chp daha ne denilebilirki bide chp neden halk tarafından oy alınamıyor denilir, alkole sahip çıkan, sigaraya sahip çıkan, yarında eroine, uyuşturucuya sahip çıkar oda olmuyor mu oluyor, bir zamanlar uyuşturucu satan bir genci chp kadrosuna katarak üye yapmıştır.

chpli bir uyenin yaptigi yanlis tüm chpye mal edilemez arkadasim biraz daha dikkat edelim lütfen.

Ayrica Atatürk'ün partisi olarak bakilmasin ise. Atatürk basinda olmadigi ve o yonetmedigi sürece Atatürk'ün partisi olamaz. Bu mantik ile Atatürk'ün rakibi tayyip erdogan oluyor ki ikisinin kiyaslanmasi bile ne kadar geri kafali ve kohne anlayis oldugunu ortaya cikarir.

Sigara ve alkole sahip cikmasi kimseyi ilgilendirmez. Ben alkol kullaniyorum sen bu ulke vatandasiysan bende vatandasiyim. Ben alkol iciyorsam ve akp bunu engellemeye calisiyorsa (alkol alirken kimseye zararim olmayacagini tuborg konusunda yazmistim) chp benim hakkimi korumak zorunda.

Bir nargile keyfim var ayda yilda bir icerim. Hangi zihniyet nargile kafe adi altinda calistirilan yeri nargile iciliyor dumanli ortam diye kapatmaya calisabilir?

İrani gecmeye calisiyorlar heralde. Nargile kafanin dumanli oldugunu anlamak icin profesor olmak gerekmiyor heralde yoldan cocugu cevirsen nasil bir ortam oldugunu soyler ki 18 yas altindakiler alinmiyor zaten yani insanlar kendi iradesi ile gidiyor. Boyle bir yeri kapatmaya calismakta sacmaliktan baska birsey degildir. chp bu sacmaliga karsi cikiyor diye soylemediginizi birakmamissiniz.

Tek sorunumuz sigara sorunuydu zaten. Millet tabiri caizse acindan kan kusuyor. İktidar ne yapmali diye dusunecegimize chp sigara yasagini mahkemeye goturecek mi diyoruz. Daha oncede soyledigim gibi bir partiye sempati duyabilirsiniz ama o partiye üye olupta digerlerini asagiladiklarini gorunce objektifliginizi yitirirsiniz. Burada da onu goruyorum acikcasi

m!ndf!elds

Doçent
Reaksiyon puanı
3
yazıyı okumadan yorum yazma bence.adam askerden sivil yargıdan bahsediyor biraz da latife yapıyor yani nasıl böyle anladın merak ettim ayrıca zaman gazetesi'ni alıp okusaydın üniversite harclarının da eleştirildiğini görürdün.

Hayır yazıyı okuyarak yorum yaptım zaten,benim değindiğim nokta CHP nin diğer mahkemeye taşıdığı olaylar değil,yazarın tepkisi. Bir günde çıkıp CHP Üniversite Harçları zammına karşı gelerek mahkemeye taşıyor diye eleştirmesin de. Ayrıca böyle bir kriz zamanında harçlara %100 lük bir zam yaparak işi öğrencilerin sırtına yığan bir zihniyet,yönetim barınmamalı bu ülkede.

caloom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Chp nin açtığı dava yüzünden binlerce öğrenci bursundan oldu (bende dahil).Allah akıl fikir versin güzel güzel siyaset yaparlar inşallah

bodof

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bir partinin üyelerini suçlarken, diğer parti üyelerinin/başkanlarının geçmişlerini gözardı ediyorsun sanırım? Demişsin ki "alkole sahip çıkan, sigaraya sahip çıkan yarında eroine sahip çıkar." Bu mantıkla gitmek istiyorsan haydi gel gidelim.. 'Bugün türbana sahip çıkan ilerde çok eşliliğe, bir dini olan devlete, gerici düşünceye, irticaya sahip çıkmasın? olmuyor mu? oda oluyor partinin başındaki kişi dizlerinin üstüne çökmüş poz veriyor.. bkz google resimleri' yada 'Bugün eyalet sistemine sahip çıkan ileride başka bir devlete geçmek fikrinede sahip çıkmaz mı? bunun bir örneği varmı bilmiyorum ancak olmayacak şey değil'.

"her türlü kötülüğün savunucusu chp daha ne denilebilirki" :) Eğer bir belediyenin tüm hesaplarının/ihale sonuçlarının saydam olmasını savunmanın, belediyenin kime ne kadara ihale verdiğini öğrenmenin, dolandırıcılığı önlemek yerine bir "kötülük" olarak görüyorsan, doğru diyorsun sana "daha ne denilebilirki?"

Umarım ne kadar yanlış bir mantıkla yol aldığının farkındasındır. Sonuçta geçmişlere bakmak istersek hangi dokunulmazlık sahibi kişilerin haklarında sahtecilik davaları olduğunu az çok biliyorsundur.Kanımca en güzeli dokunulmazlıkların kaldırılıp hepsinin sorgulanmasıdır hangi parti olursa olsun ancak bunada AKP karşı çıkıyor. Nedenini ise birtürlü çözemedim açıklamada yapmıyorlar yaptılarsada ben kaçırdım ancak şuan gözüken AKP'nin dokunulmazlıkları kaldırmak istememesi ve yargılanmaya karşı oldukları. Temiz bir insan neden yargıdan kaçar? Oda ayrı bir soru tabi..

Sanırım bir üstteki arkadaşı yanlış anlamışsın. Doğrudur, gazete harç zamlarını eleştiriyordur ancak üstteki arkadaşın demek istediği, "üniversite harçlarını eleştirirken neden CHP'yi iyi yönde eleştirmediği" sonuçta ikiside zamma karşılar ancak gazete sadece zammı eleştiriyor ve CHP'nin desteğinden bahsetmezken, bu tür CHP ile ayrı düştüğü konularda partiyi eleştirmekten çekinmiyor. Arkadaşın serzenişi buna sanırım en azından ben böyle anladım.

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Bir partinin üyelerini suçlarken, diğer parti üyelerinin/başkanlarının geçmişlerini gözardı ediyorsun sanırım? Demişsin ki "alkole sahip çıkan, sigaraya sahip çıkan yarında eroine sahip çıkar." Bu mantıkla gitmek istiyorsan haydi gel gidelim.. 'Bugün türbana sahip çıkan ilerde çok eşliliğe, bir dini olan devlete, gerici düşünceye, irticaya sahip çıkmasın? olmuyor mu? oda oluyor partinin başındaki kişi dizlerinin üstüne çökmüş poz veriyor.. bkz google resimleri' yada 'Bugün eyalet sistemine sahip çıkan ileride başka bir devlete geçmek fikrinede sahip çıkmaz mı? bunun bir örneği varmı bilmiyorum ancak olmayacak şey değil'.

"her türlü kötülüğün savunucusu chp daha ne denilebilirki" :) Eğer bir belediyenin tüm hesaplarının/ihale sonuçlarının saydam olmasını savunmanın, belediyenin kime ne kadara ihale verdiğini öğrenmenin, dolandırıcılığı önlemek yerine bir "kötülük" olarak görüyorsan, doğru diyorsun sana "daha ne denilebilirki?"

Umarım ne kadar yanlış bir mantıkla yol aldığının farkındasındır. Sonuçta geçmişlere bakmak istersek hangi dokunulmazlık sahibi kişilerin haklarında sahtecilik davaları olduğunu az çok biliyorsundur.Kanımca en güzeli dokunulmazlıkların kaldırılıp hepsinin sorgulanmasıdır hangi parti olursa olsun ancak bunada AKP karşı çıkıyor. Nedenini ise birtürlü çözemedim açıklamada yapmıyorlar yaptılarsada ben kaçırdım ancak şuan gözüken AKP'nin dokunulmazlıkları kaldırmak istememesi ve yargılanmaya karşı oldukları. Temiz bir insan neden yargıdan kaçar? Oda ayrı bir soru tabi..

Sanırım bir üstteki arkadaşı yanlış anlamışsın. Doğrudur, gazete harç zamlarını eleştiriyordur ancak üstteki arkadaşın demek istediği, "üniversite harçlarını eleştirirken neden CHP'yi iyi yönde eleştirmediği" sonuçta ikiside zamma karşılar ancak gazete sadece zammı eleştiriyor ve CHP'nin desteğinden bahsetmezken, bu tür CHP ile ayrı düştüğü konularda partiyi eleştirmekten çekinmiyor. Arkadaşın serzenişi buna sanırım en azından ben böyle anladım.

konuyu sürekli aptırıyorsunuz, ben ne yorum yapıyorum siz konuyu başka mecrallara çekmeye çalışıyorsunuz, konuyu dağıtmıyalım istersen, o konuda sana gereken cevapları veririm konu dağılmasın diye,

bodof

Asistan
Reaksiyon puanı
3
konuyu sürekli aptırıyorsunuz, ben ne yorum yapıyorum siz konuyu başka mecrallara çekmeye çalışıyorsunuz, konuyu dağıtmıyalım istersen, o konuda sana gereken cevapları veririm konu dağılmasın diye,
Arkadaşım konuyu saptırdığım falan yok(aptırmak ile saptırmak'ı kastettiysen). Sürekli dediğin ise konu hakkında yorum yapmamıştım okuyucu olarak izliyordum konu hakkındaki yorumları hatta dikkat edersen bir önceki "sürekli saptıran mesaj" olarak nitelendirdiğin mesaj benim bu konudaki ilk mesajımdır çünkü senin yazdığın "alkole sahip çıkan, sigaraya sahip çıkan yarında eroine sahip çıkar." ifadesinin yanlış olduğunu farkedince müdahale edip yanlışlığın nedenlerini örnekler ile belirtmek istedim ki yanlışının farkına varabilesin. Umarım varmışsındırda. :)

Bir siyasi parti, bir sigara yasağı, bir mahkemeye verecek mi çelişkisi ve bir siyasi partinin uyuşturucuyu savunuyor iddiası, bir uyuşturucu satıcısı, konu hakkında ilk defa mesaj atan kişiye 'sürekli' damgası.. Sabah sabah güldürdün beni Allah'ta seni güldürür inşallah. :)

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Yahu ben de sigara içen bir insanım, belki hepinizden çok içiyorum ama bu yasağa karşı değilim.Hep örnek gösterdiğiniz, çağdaş dediğiniz avrupa ülkelerinin birçoğunda ( ör: Fransa) sigara yasağı çok daha katı.Türkiye İran'a doğru gidiyor diye eleştiriyorsunuz, İran'da sigara içmek yasak falan değil.Kendinizle çelişiyorsunuz.Siz zannediyorsunuz ki sigara mekruh (kimine göre haram) olduğu için yasaklandı.At gözlükleriyle bakmaktır bu olaya.Biraz medeni olun.Nargile içmek isteyen alsın evinde içsin, her yerde satılıyor nargile.Ayrıca cafede içtiğinden çok daha ucuza mal olur.Bir şeyi eleştirirken biraz olayın özüne inin.Ak parti birşey yapıyorsa kesin kötüdür diye balıklama dalmayın.
CHP'ye gelince...Darbeciler yargılansın diye bas bas bağırıp askere sivil yargı yolunu açan yasayı AYM'ye götüren zihniyete sahip olan bu topluluğu, üyelerini, seçmenlerini Allah'a havale ediyorum.Ne desem boş...

Onkolik

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Sigara içern birisi olarak yasayı destekliyorum bence doğru yapıyorlar...Belki bu yasa biri yada birilerinin sigarayı bırakmasına yardımcı olur..Bu anayasa mahkemesi konusuda Çok GÜLÜNÇ akp 2+2=4 dese chp yok yalan söylüyorsunuz 5 yapar dicek ve konuyu gene mahkemelere tasıcak sanırım.:))

twilight_flame

Doçent
Reaksiyon puanı
20

Teksey sormak istiyorum :)

Sen sigara ve alkolü destekleyen adamin uyusturucuyu falan da destekleyecegini belirtirken konuyu saptirmiyorsunda arkadas diger sekilde olabilecekleri soyleyince mi saptirmis oluyor?

Tekrar soyluyorum bir partiye sempati duymak ayridir sempazitani olmak ayri seydir. Lutfen bu ikisi arasindaki ince cizgiye dikkat edin.

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Teksey sormak istiyorum :)

Sen sigara ve alkolü destekleyen adamin uyusturucuyu falan da destekleyecegini belirtirken konuyu saptirmiyorsunda arkadas diger sekilde olabilecekleri soyleyince mi saptirmis oluyor?

Tekrar soyluyorum bir partiye sempati duymak ayridir sempazitani olmak ayri seydir. Lutfen bu ikisi arasindaki ince cizgiye dikkat edin.
sigara, alkol, uyuşturucu ne fark eder hepsi zehirli maddelerdir, alkol,sigara içen mutlaka %20`si uyuşturucu bağımlısıdır, sigara, alkol kullanmayan hakkında uyuşturucu kullanıyor diyebilirmsin bana ?

twilight_flame

Doçent
Reaksiyon puanı
20
sigara, alkol, uyuşturucu ne fark eder hepsi zehirli maddelerdir, alkol,sigara içen mutlaka %20`si uyuşturucu bağımlısıdır, sigara, alkol kullanmayan hakkında uyuşturucu kullanıyor diyebilirmsin bana ?

Niye denmesin arkadasim?
Kac tane uyusturucu muptelasi tanidigin var boyle bir genelleme yapiyorsun?

Bu nasil bir zihniyettir anlamiyorum dedikce hala boyle acayip cevaplar geliyor.

Sen bunu iddia edebiliyorsan arkadasta soylediklerini iddia edebilir neden buna sacmalik diyorsun?
Sen sevmiyorsan sevme ama millete neden iftira atiyorsun %20 uyusturucu muptelasidir diyerek. Sonra cikip burada yok su gazete soyle bu gazete boyle diye laf ediliyor. O gazete falan dogru yapiyor demiyorum ama senin yaptiginda o gazetelerden daha iyi degil. Onlarda yanlis haber yapiyor sende yanlis iddialar ve sozlerde bulunuyorsun.

mehmet

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
47
Hayırlı günler arkadaşlar;

Merak ediyorum,ben ne zaman standart uyarıların dışına çıkacağım diye?

Lütfen arkadaşlarım.Birbirimize kırıcı ve iğneleyici kelimeler sarfetmiyelim.

Saygılar

zukan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yok arkadaşım, esas CHP nin bu antidemokratik yaklaşımı bizi İran yapar, yok yanlış oldu, Honduras diyecektim. sen ozaman değil nargilei çmeyi bakalım ekmek için kaç saat kuyrukta bekleyeceksin onu düşün... yapılan herşey vatandaşın iyiliği için. yarın bir gün kim bilebilirki birinin bakanlık adına veya o işletme adına dava açmayacağını hasta olduktan sonra? herşeye bir çare ve çözüm bulunur. şimdi biz akay kavşağını düşünüyoruz yandım yandım. CHP'nin başkente ve başkentliye armağanı . ne olsun, hakediyoruz...
yapılan her şey vatandaşın iyiliği için öylemi:D peki vatandaşını düşünen adama sormazlarmı okadar ilgilisin sağlığınla da neden genetiği değiştirilmiş tohum ekimini kabul ettin diye sen kuyrukda beklemesen bile senin çocukların beklicek o kuyruklarda bi avuç toğum alabilmek için dışardan kaç takla atıcak bakalım bu ülke

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Niye denmesin arkadasim?
Kac tane uyusturucu muptelasi tanidigin var boyle bir genelleme yapiyorsun?

Bu nasil bir zihniyettir anlamiyorum dedikce hala boyle acayip cevaplar geliyor.

Sen bunu iddia edebiliyorsan arkadasta soylediklerini iddia edebilir neden buna sacmalik diyorsun?
Sen sevmiyorsan sevme ama millete neden iftira atiyorsun %20 uyusturucu muptelasidir diyerek. Sonra cikip burada yok su gazete soyle bu gazete boyle diye laf ediliyor. O gazete falan dogru yapiyor demiyorum ama senin yaptiginda o gazetelerden daha iyi degil. Onlarda yanlis haber yapiyor sende yanlis iddialar ve sozlerde bulunuyorsun.
sigaradan,alkolden nefret eden biri uyuşturucu maddesi kullanacak öylemi güldürme beni ya.

kimse sigarayı savunmazsın sigarayı savunanlar şu haberi okuyup izlesin bakalım

IHA_20090720_62402.jpg

Okul tuvaletinde 'sigara içme' rekoru!
bolgec.gif

Türkiye kapalı alanlarda sigara yasağına kilitlenirken,Sakarya'nın Arifiye ilçesindeki bir okulun tuvaletinde çekildiği ileri sürülen ve video paylaşım sitelerine düşen görüntülerde öğrencilerin sigara içme rekoru kırmak istemesi dikkat çekti.

Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız

Dünden itibaren Türkiye genelinde kapalı alanlarda sigara içme yasağı başladı. Ancak dünyaca ünlü video paylaşım sitesinde yer alan ve Sakarya'nın Arifiye ilçesindeki bir lisede çekildiği iddia edilen görüntülerde, öğrenciler okul tuvaletinde sigara içme rekoru kırmak istedikleri görülüyor.

"Sigara içme rekoru" adı ile paylaşılan video, çekimi yapan kişinin okul tuvaletinde sigara içen 20 kişinin isimlerini tek tek sayması ve görüntülemesiyle başlıyor. Beraber şarkı söylemeye başlayan öğrenciler, videonun sonlarına doğru ise okullarının yeni bir rekora imza attığından bahsediyor.

MURAT ARAPOĞLU-SAKARYA

Haber - GÜNCEL - Okul tuvaletinde 'sigara içme' rekoru! - Türkiye kapalı alanlarda sigara yasağına kilitlenirken,Sakarya'nın Arifiye ilçesindeki bir okulun tuvaletinde çekildiği ileri sürülen ve video paylaşım sitelerine düşen görün

twilight_flame

Doçent
Reaksiyon puanı
20
sigaradan,alkolden nefret eden biri uyuşturucu maddesi kullanacak öylemi güldürme beni ya.

kimse sigarayı savunmazsın sigarayı savunanlar şu haberi okuyup izlesin bakalım

IHA_20090720_62402.jpg

Okul tuvaletinde 'sigara içme' rekoru!
bolgec.gif

Türkiye kapalı alanlarda sigara yasağına kilitlenirken,Sakarya'nın Arifiye ilçesindeki bir okulun tuvaletinde çekildiği ileri sürülen ve video paylaşım sitelerine düşen görüntülerde öğrencilerin sigara içme rekoru kırmak istemesi dikkat çekti.

Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız

Dünden itibaren Türkiye genelinde kapalı alanlarda sigara içme yasağı başladı. Ancak dünyaca ünlü video paylaşım sitesinde yer alan ve Sakarya'nın Arifiye ilçesindeki bir lisede çekildiği iddia edilen görüntülerde, öğrenciler okul tuvaletinde sigara içme rekoru kırmak istedikleri görülüyor.

"Sigara içme rekoru" adı ile paylaşılan video, çekimi yapan kişinin okul tuvaletinde sigara içen 20 kişinin isimlerini tek tek sayması ve görüntülemesiyle başlıyor. Beraber şarkı söylemeye başlayan öğrenciler, videonun sonlarına doğru ise okullarının yeni bir rekora imza attığından bahsediyor.

MURAT ARAPOĞLU-SAKARYA

Haber - GÜNCEL - Okul tuvaletinde 'sigara içme' rekoru! - Türkiye kapalı alanlarda sigara yasağına kilitlenirken,Sakarya'nın Arifiye ilçesindeki bir okulun tuvaletinde çekildiği ileri sürülen ve video paylaşım sitelerine düşen görün

Birader anlamakta problem mi cekiyorsun yoksa biz mi anlatamiyoruz. Biz coluk cocuk hurra hadi hep beraber sigara icelim mi dedik? (ki ben sigara icmeyen biriyim ama nargile kullanirim.)

Bu arada butun uyusturucu maddeleri sigara gibi icilmez ogren ;) Eroin kullanmak icinde igne yaptirmaktan hoslanmak mi gerekiyor? Ne kadar acayip dusunce tarzin var? En azindan arkadasin yazdigi seyler kisilerin gecmisine bakilarak dogruluk olasiligi gorulebilir ama senin bu yaptigin resmen safsatadir. Sigara ve icki icenlerin %20 si uyusturucu kullaniyormus :)

Vallahi bu %20 yi bilemeyecem ama sen ne kullaniyorsun? acayip kafa yapiyor gibi cunku soylediklerin sadece laf kalabaligi olmaya basladi.

Yazdiklarimi tekrar oku ve bana ufak cocuklarin kullanmasini destekliyor tarzi birseyler goster.

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Birader anlamakta problem mi cekiyorsun yoksa biz mi anlatamiyoruz. Biz coluk cocuk hurra hadi hep beraber sigara icelim mi dedik? (ki ben sigara icmeyen biriyim ama nargile kullanirim.)

Bu arada butun uyusturucu maddeleri sigara gibi icilmez ogren ;) Eroin kullanmak icinde igne yaptirmaktan hoslanmak mi gerekiyor? Ne kadar acayip dusunce tarzin var? En azindan arkadasin yazdigi seyler kisilerin gecmisine bakilarak dogruluk olasiligi gorulebilir ama senin bu yaptigin resmen safsatadir. Sigara ve icki icenlerin %20 si uyusturucu kullaniyormus :)

Vallahi bu %20 yi bilemeyecem ama sen ne kullaniyorsun? acayip kafa yapiyor gibi cunku soylediklerin sadece laf kalabaligi olmaya basladi.

Yazdiklarimi tekrar oku ve bana ufak cocuklarin kullanmasini destekliyor tarzi birseyler goster.
sana demiyorum sigara tiryakilerine söylüyorum bunu.

Ottomanzo

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Bu Chp ''Halk'' kavramindan o kadar uzak oldugu icin bu icler acisi hallere dusuyor.

aydogdu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Zaman gazetesindeki bir köşe yazarının yorumuyla chp' ye ağzınız köpürerek saldırıyorsunuz. Demekki o kadar kindarsınız ki Allah sizlerin eline kimseyi düşürmesin.

twilight_flame

Doçent
Reaksiyon puanı
20
içkide yasaklanmalı !

:) Evet bencede icki yasaklansin. İcenlere kirbac cezasi verilsin. Kadinlarin turbansiz veya karapecesiz dolasmasi yasaklansin irandaki gibi polisler kadinlari surekli kontrol etsin. Biryeri acik olan varsa kirbac vurulsun. Erkekler istedigi gibi dolassin yalniz. Maksat erkek vatandaslarimiz tahrik olmasin. :)

zukan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Adamlar sawunucakya akp sini konuşuyolar işte özendiğiniz olmasını istediğiniz yönetim şeklindeki ülkere bi bakın bakalım alkol yasaklanmış ama haşhaş kenevir tüketimine bi bakın haaa alkol günahhh olsun öbürküler için warmı fetva yokk dewam

e-k@til

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ortamı germe... Uygulamalara göre yasa çıkarılmaz... Yasalara göre uygulamalar yapılır... İnsanlar emniyet kemeri takmıyor diye emniyet kemeri takmayı serbest mi bırakalım?

Eğer yasa 6 metre diyorsa nargile servisi sunmak isteyen işletmeler 6 metre tavan olan yerler bulurlar merak etme...

Sigara içme diye bir özgürlük yoktur...
Alkol alan (sınırını bildikten sonra) zararı sadece kendisine verir...
Sgara ise çevredekilere de zarar verir...
Sen sigara içerken yan masada oturan yaşlı teyzenin astım hastası olma ihtimalini düşünüyor musun?
Bu durmda hanginizin özgürlüğü kısıtlanıyor... Teyzemiz evden hiç dışarı çıkmasın mı? İnsanlar sigara içiyor diye?
Sen belli bir görgü sahibi insan olabilirsin ve buna dikkat edebilirsin ancak Türkiye ayılar cenneti... yasaklamazsanız onlar anlamaz... Bir lokanta düşün 10 kişi birden sigara yaktı... o ortamda bir akciğer hastalığı olan kişi nin nefes alma imkanı kalır mı?

Ayriyeten bu yasa ile ilgili bir çok yalan yanlış bilgi topluma ulaştırılıyor ve bu haberi yayanların sigara lobileri olduğu biliniyor... Sigara lobilerinin uyduruk yalanlarıyla da hemen gaza gelememek gerekiyor...

Katılıyorum arkadaşa.Sen hiç içkiden zararlı ve kanser yapıcı duman yükseldiğini gördün mü?

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Zaman gazetesindeki bir köşe yazarının yorumuyla chp' ye ağzınız köpürerek saldırıyorsunuz. Demekki o kadar kindarsınız ki Allah sizlerin eline kimseyi düşürmesin.

Anlamadığım chp yıllardır var aralarında kaç Yıldır muhaliflik yapan milletvekilleri var ama Bir yasada kandırıldıklarını idda ediyor ve hemen mahkemeye koşuyor bunlar Dandik siyasetçimi :thumbdown:
Sonuçta Halkın iradesi sonucu o yasa çıkıyor Ama bunu hemen Yargı ile hallediyor Bu nasıl bir muhaliflik ?