Chilek’çe & Delice

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ne demeli şimdi! … Ne yazsam kavuşturur seni bana … Çok zaman geçti görüşmeyeli, özledim, çok özledim… Sözlerle ifade etmek zor.
Kelimeler kifayetsiz kalır derler de inanmazdım. Öğrendim ki her aşk mutlu sonla bitmiyormuş. Oysa aşk filmleri böyle miydi? hani sonunda kavuşurdu sevenler?
Neredesin? Neden hep sadece hayallerimde kalıyorsun?

Gel diyorum … Gel bir gün … Biliyorum kavuşmak olmayacak bu ama … Sen yine de gel.

Gözlerin gözlerime değmeyeli çok oldu. Bitsin bu hasret… Ama boşuna yazıyorum bunları … Biliyorum gelemezsin bu sözlerin hepsi boş, ne kadar çok istesem de olmayacak biliyorum…
Tamam gelme ama, hayallerimden gitme en azından rüyalarımda göreyim seni, doya doya sarılayım… Hiç doyamasam da sana…
İnanıyorum aslında bir gün gelecek sen ve ben olacağız yine kısa bir süreliğine de olsa…… Bu film bitmediki henüz. Bitemez ki içimizdeki aşk tükenmedikçe.
Gözlerin gözlerime dokunmayalı çok oldu… Çok oldu sana haykırışlarım ama hiçbiri duyulmadı, duyulmamalıydı… Unutma gün gelecek, evet o gün gelecek doyamasamda yine, doyamasakta birbirimize sıkıca sarılacağız… Belki yine son kez diyip, sonu getiremeyeceğiz yılların koynundaki hasretle… Özledim işte...
Bir öpücük chilekçe ve bir de hasret delice…

red-bird