Chelsea'den Kaka'ya rekor teklif!

wwhirlwind

Profesör
Katılım
21 Aralık 2006
Mesajlar
2,313
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
Milan forması giyen Brezilyalı yıldız futbolcu Kaka'nın danışmanlarından Diogo Kotscho, dünyaca ünlü yıldızın Chelsea'ye transfer olabileceğini ima etti.

İngiltere'de yayın yapan The Guardian Gazetesine konuşan Kotscho, "Real Madrid geçtiğimiz yıl Kaka için Milan'a 90 milyon euro önerdi ve Milan bunu kabul etmedi. Ancak şimdi farklı zamandayız. İlk kez bir transferin kesinlikle olabileceğini hissediyoruz. Çünkü Milan'ın şu anki durumu buna elverişli. Chelsea taliplerden birisi. Her şeyi kazanabilecek bir takım yapıyorlar" dedi.

Chelsea'nin Kaka için Milan'a 100 milyon euro önereceği iddia ediliyor.

Bu rakam bir futbolcu için ödenen tüm zamanların en yüksek bonservisi olacak. Bu alandaki rekor ise Real Madrid'e ait. La Liga ekibi 2001 yılında Fransızların efsane ismi Zinedine Zidane'ı transfer etmek için İtalyan ekibi Juventus'a 80 milyon euro ödemişti.

26 yaşındaki Kaka'nın İtalyan ekibiyle 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.




Chelsea'den Kaka'ya rekor teklif! - Futbol - Ajansspor.com
 

turoksin0

Profesör
Katılım
18 Ağustos 2007
Mesajlar
4,656
Reaksiyon puanı
0
Puanları
36
benimde kafam karıştı. gitse en çok para harcanan adamlardan olarak üst sıralara yerleşecek ve gideceği takımda tam ona göre üst düzey ve yüksek fizikli oyunculardan oluşuyor. kalsa ronaldinho ile çok uyumlu ikili oluşturabilirler. ve şu durumda milan takıma Kaka'nın eksikliğini giderebilecek birisini aldığından bozuk olan ekonomisini düzeltmek için satıp hem kadro kalitesini yaklaşık olarak korumuş hemde ekonomik sorunları aşmış olurlar
benimde kafam karıştı görecez bakalım ne olacak :)
 

emubaltaci

Rektör
Emektar
Katılım
21 Kasım 2005
Mesajlar
18,862
Reaksiyon puanı
129
Puanları
63
100 E :S fenerbahcenin bütçesi o kadar degil :D
 
Üst