Chdbits Davetiyesi

Suicide Veil

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Merhaba arkadaşlar, siteden ihraç edilmem dolayısıyla davetiye dağıtımımız şimdilik sona ermiştir. Site artık kolay kolay üyelik açmıyor. Daha önce davetiye göndermiş olduğum,hala üyeliği iptal olmamış arkadaşlardan biri veya üyeliği olan arkadaşlardan herhangi biri davetiye dağıtımı başladığında bu konu üzerinden bizlere haber verirse çok sevinirim... teşekkürler....

HunterMystic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende bir tane almak isterim karşılığında bendeki davetiyelerden verebilirim

1 x freshon
1 x bitgamer
3 x PTM
1 x HDME
5 x XTC
2 x FTS

mamigo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşım
720p veya 1080p film arşivi yapmaya çalışıyorum
elinde davetiyen varsa gönderirsen sevinirim

Suicide Veil

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Benimle temasa geçen arkadaşlara davetiyeleri sırasıyla göndermeye çalışıyorum.

Özel mesaj beklediğim arkadaşlardan 3 gün içinde yanıt alamazsam sonraki arkadaşlarla devam edicem...

exantric

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Download linkleri Rapid yada hotfile ise alabilirim

mamigo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım hd arşiv yapmaya çalışıyorum davetiyen varsa alabilir miyim
muhammedbyrktr@gmail.com

otd2010

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, diğer konu kilitli olduğu için yeni bir konu açmak zorunda kaldım. Bu site takribi 3-4 ayda bir 3'lü olarak davetiye yayınlıyor ve eğer bu konu da kilitlenmezse ilerde gene dağıtmaya devam edicem tabi diğer üye arkadaşlar da bu konu üzerinden ister takas yapar ister dağıtabilir..

Bilmeyenler için site çin menşeili ama ing dil desteği olan ve ağırlıklı olarak CHD release grubunun riplediği 1080p ve 720p filmleri veya ham bluray filmleri içeriyor.

Karşılığında istediğim herhangi bir şey yok sadece hesabı aktif olarak kullanacak kişilerin konuya mesaj yazmasını rica ediyorum...

Çok teşekkürler
otd2010@gmail.com

lipsos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Suicide Veil ortalama iki haftadır chdbits davetiyesi arıyorum bi türlü bulamadım eğer elinde varsa banada yollarmısın.

ham blue ray veren torrent site davetiyesi alabilrim elinde olan varsa
turgay77@gmail.com gönderebilirmi
clients
http://tracker.hdclub.com.ua/ buradan remux torrentler bulabilirsiniz.rus sitesidir ama ingilizce dil seçeneğini eklediler şuan üyelikleri açık kaliteli hızlı ve geniş bir arşivi olan sitedir

Suicide Veil

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar ben de siteden ihraç edildim, davetiye gönderdiğim arkadaşlardan biri bana davetiye gönderebilirse sevinirim...

Varjot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Selamlar. Aylardır davetiyesini aradığım bir site. Banada gönderirseniz çok memnun olurum.

foogrey@gmail.com

Teşekkürler.

thecom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
bende kaliteli film arşivi yapmaya çalışıyorum banada gönderirseniz sevinirim :)

feres24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar elinde bitgamer ve iptorrents davetiyesi olan varsa gönderebilir mi?
bendede torrentturkey, tektorrent, leechturk davetiyeleri var isteyene gönderebilirim.

katilulferes@hotmail.com

sensman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elimdeki tl hesabını kaliteli hd siteler ile veya chdbits hesap veya davetiyesiyle takas yapabiliriz iletişim pm

MithrandiR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
banada lazım elinde davetiyesi olan varsa banada gönderebilirmi teşekkürler

daronik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
setechra29@hotmail.com

Arkadaşlar askere gittiğim için çeşitli torrent üyeliklerim iptal olmuş.Bu yüzden yardımcı olursanız cok sevinirim.Hiçbir sorun teşkil etmem aksine imkan dahilinde edindiğim üyeliklerden zamanla sizinde faydalanamanızı sağlarım.Çok teşekkür ederim.Saygılarımla.

diyalektik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aktif bir torrent kullanıcısıyım. ve özellikle chd riplerini indiriyorum. chdbitsden bi davetiye çok makbule geçer.

delibilge@gmail.com

şimdiden teşekkürler

esatpasha

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1. resim arena-tr deki üyeliğimin
2. resim Leechturk teki üyeliğimin
3. resim iptorrents teki üyeliğimin (buraya yeni başladım sayılır)
4. resim demonoid deki üyeliğimin (buraya da yeni başladım)

şimdi arkadaşlar benim isteğim btn ve chdbits verebilecek olan arkadaş varsa eğer inanın pişman olmaz onu başta belirtmek isterim eğer davetiye gönderebilecek olan arkadaş varsa esatpasha@hotmail.co.uk adresine gönderebilirlerse çok memnun olurum simdiden teşekkürler.

15582.jpg

15535.jpg

15550.jpg

15570.jpg

Suicide Veil

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Zamanında çok davetiye dağıttık ama siteden kovulduktan sonra bize hiç geri dönüşü olmadı malesef. Ya herkes kovuldu ya da davetiyesi olan vermiyor..

esatpasha

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zamanında çok davetiye dağıttık ama siteden kovulduktan sonra bize hiç geri dönüşü olmadı malesef. Ya herkes kovuldu ya da davetiyesi olan vermiyor..

çoğu öyle torrent kullanmayı bilmeyenler genelde elimdekiler bunlar bunların yancılarıda var türk siteleri yabancılar açık olanlar daha bi tanesinden kovulmadım

zıpçıktı1991

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler süp onile. fiber kullanıyorum chd riplerinide çok beğeniyorum gönderirseniz çok makbule geçer.Şimdiden teşekkür ederim...Bu arada birçok torrent sitesine üyeyim.torrent kullanmayı son dercere iyi biliyorum.