Chat Yerine Döndük

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Saner Apaydın dedi ki:
Bu konuda gaddar olmaya kalkarsak şu konudan bile 10-15 mesajı silmek gerekir. Onun için çok da kasmayın düzgün yazmak için, ne dediğinizi anlayalım yeter.
+1

erdempolat

Asistan
Reaksiyon puanı
2
honen dedi ki:
Arkadaşlar biz türkçeyi konuşarak düzeltebiliriz ancak bence yazılarda kısaltma olması veya chat kültürü getirisi diye türkçemiz bozulmaz.konuşmalarımız düzgünse sorun yok bence
Ben bu tarz kelimeleri çok fazla kullanmıyorum ama yine de etkisi oluyor. Mesela bir ödev hazırlarken ya da önemli bir yere yazı yazarken yanlışlıkla birkaç kelimeyi kısaltarak yazdığım oluyor.
"Mesela bi ödev hazırlarken ya da önemli bi yere yazı yazarken yanlışlkla bikaç kelimeyi kısaltarak yazdığım oluyr." gibi :D .

RE_6

Profesör
Reaksiyon puanı
10
hepinize katılıyorum

örnek: evet ya ya: iki harf

evet yha yha: üç harf

şu yha lafından tiksinmeye başladım +(

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
pesimist dedi ki:
Bu konuyu yönetimle öncelerden konuşmuştuk. Kafamız attığı an mesajlarınızı silebilir, düzenleyebilir, uyarı verebiliriz. Yani şunu demek istiyorum nıhaha (&) (&)

Bence böyle bir hata yaparsanız. SDN zararlı çıkar çünkü burada konuştuklarım veya kısaltmalarım bana normal hayatta hiçbir tesiri yok. Normal hayatta nbr demiyorum slm de demiyorum.Selam diyorum yani analayacağınız gibi bu sözleri normal hayyatta da böyle kullanıyorsanız o zaman kendinizden şüphe edebilirsiniz. Ben böylelerini gördüm.

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
Fatih isimli üyemiz forumda hangi konuya ne şekilde mesaj atılması gerektiğini en kısa zamanda öğrenecektir. ;)

forum kurallarından bir tanesi de mesaj konuyla alakalı olmalıdır der. Ama Fatih isimli üyemizin mesajı bu konuyla alakalı değildi..

Kısacası mesaj silindi. ;)