CfosSpeed 4.06 (En verimli internet için.)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tonce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14

cfosSpeed 4.06

speedbox206sd7.jpg

Hiçbir program sizin mevcut internet hızınızı arttıramaz, ama ayarlarınızı en iyi duruma getirerek mevcut hızınızı tam kapasite ile kullanmanızı sağlar. cFos Speed programının asıl mantığı, “İndirme” (Download) ve “Gönderme” (Upload) sırasındaki dosya akışını düzenliyor (Bir internet sitesine girerken de, dosya indirirken de indirme ve gönderme yaparsınız). Çünkü siz her download yaptığınızda bu dosya paketler halinde gelir ve her paketin ulaştığı alınan yere bildirilir. Yani her indirme işleminde aslında bir gönderme işlemi mevcut. Ve bu göndermeler inndirme sırasında bir şişkinlik yaratır ve inndirme hızınızı düşürür. cFos Speed bu dosya aktarımını düzenleyerek mevcut hızınızı en iyi şekilde kullanmanızı sağlıyor. Programın başarısı farketmek için uzman bir kullanıcı olmak gerekmiyor. İnternet hızınızı en iyi hale getirmek istiyorsanız mutlaka denemeniz gereken bir program.

cFos Trafik düzenleme ilk kurulduğu günlerde kalibrasyon ve düzenleme safhasındadır. Ping süresini minimum tutup aynı zamanda en verimli indirme ve gönderme hızınızın saptanması için haliyle bağlantınızın tam hızı ve performansı belirlenmesi gerektiğinden bu, gerekli bir aşamadır.

Bağlantınızı ne kadar kullandığınıza bağlı olarak, bu safha bir kaç gün sürebilir. Yine de isterseniz bu süreci kendinize yaklaşık 10MB boyutunda e-postalar göndererek haliyle tam bir upload bant genişliği kullanarak azaltabilirsiniz.

Gönderim hızı bağlantının maksimum özelliklerine bağlı olarak düzenli bir şekilde sıralanırken, ping süreleri sürekli düşük kalmalıdır. Arzu ederseniz durum penceresindeki mevcut ping sürenizi nümerik ya da grafiksel olarak görüntüleyebilirsiniz.

7f63bc41e8b7e2b4f6a91e1pa0.jpg

[size=6pt]Yukarıdaki açıklamalar alıntıdır.[/size]

Bence: Mevcut internet tarayıcım Opera olduğunda, zaten hızlı yanına birde bu program eklendiğinde harika bir hız elde ettim. Sayfaları açarken, linke tıklandığında geçen tepki süresi bile farkedilebilir şekilde kısaldı. Firefox'unda da aynı hıza yaklaştığını denemelerimde gördüm. Türkçe olası ayrıbir avantaj ve çok az sistem kaynağı tüketiyor. (Yaklaşık 8MB kadar.) Kullanmanızı tavsiye ediyorum. İnterneti olan her bilgisayara lazım bir program.

Programı indirmek için buraya tıklayınız.

ulvi_kcky

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Baya merak ettim hemen indiriyorum, saolasın

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
İndireyim bakalım. Güzel bir şeye benziyor.

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
grafikler doğruyu gösteriyosa baya iyi demektir

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
30 günlük deneme sürümü lisanslısı yokmuydu bunun ??

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Süre kısıtlamalı mı değil mi onuda açıklar mısın.

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
onair dedi ki:
bdco dedi ki:
denememiymiş tüh bee

hadi ya :( süresi ne kadar?

30 Gün.

titanyum dedi ki:
30 günlük deneme sürümü lisanslısı yokmuydu bunun ??

Serial, crack veya Key paylaşımı kesinlikle yasaktır formumuzda arkaşlar. Lütfen dikkat edelim. 30 Gün sonra programı silip tekrar yükleyebilirsiniz programı veya gerisini araştırmak size kalmış. ;) Zaten 30 gün süre çokda az değil zaten. Program zaten sizi satın alın felan diye rahatsızda etmiyor.

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
evet biliyorum serial paylaşımı yasak olduğunu ben deneme olduğunu bilseydim uğraşmazdım hayır sorun şu güzel program full versiyonunu bulamazsam içimde kalır :)

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
ping bilmemnesi sağlanamadı diyo bu :(

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
pesimist dedi ki:
ping bilmemnesi sağlanamadı diyo bu :(

Program simgesine sağ tıklayıp ping süresine öncelik ver dersen sorun çözülecektir.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Program bir işe yaramıyor gibi geldi bana :(

ErdoganTemur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Program internet bağlantısının hızlanmasını ve download ve upload işlemlerinin hızlanmasını saglıyor.özellikle downloadlarda önce 40k ile başlıyor sonra 120k dan aşağı inmiyor. Dün cracklisinin linkini vermiştim uyarı alınca kaldırdım ama arayınca bulunuyor. :)

TONCE NOT: Cracklisini kaldırdım deme kaldırıldı de bari. ;D

apachi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ErdoganTemur dedi ki:
Program işe yarıyor özellikle downloadlarda önce 40k ile başlıyor sonra 120k dan aşağı inmiyor. Dün cracklisinin]

ben görevini sormustum yanlıs anladın sanırım,ama yınede sagol

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
apachi dedi ki:
ErdoganTemur dedi ki:
Program işe yarıyor özellikle downloadlarda önce 40k ile başlıyor sonra 120k dan aşağı inmiyor.

ben görevini sormustum yanlıs anladın sanırım,ama yınede sagol

Tamam işte, programın görevini anlatmış sana :D

chatlack_cocuq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
denemekte fayda var !! :)

DÜZENLEME: Güzel arkadaşlar denedim gerçekten. :)

TONCE NOT: Alt alta iki mesaj yazmak yasaktır. Bunun yerine mesajınızı düzenlemeyi tercih ediniz. Altındaki mesaj silindi ve "DÜZENLEME" olarak yukarıda eklendi.

FORUM KURALLARI.

glasses

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu tür programların hiç bi faydasını görmedim...

itsfresh

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bu tür programlara itibar etmeyin, çünkü bir işe yaradıkları yok hatta programı kaldırdığınızda bağlantınızın dahada hızlandığını fark edersiniz.

Nerden biliyorum, daha önce kullandığım için söylüyorum.

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Bu tür programlara itibar etmeyin, çünkü bir işe yaradıkları yok hatta programı kaldırdığınızda bağlantınızın dahada hızlandığını fark edersiniz.

Nerden biliyorum, daha önce kullandığım için söylüyorum.

öyle diyosun haklısında bu diger programlar gibi degil :)
daha önce ben kullandım normal internet kullanımını mesela 99kb ise bunu 107 e çıkarıyo :)

yoksa 120kb çıkarmıyo :D
ama bence çok azbir etki için ugraşmaya degmez;)

bumba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu program bırakın internetinizi hızlandırmayı yavaşlatıyor. Boşuna kurmayın hiç bir işe yaramıyor.Programın özelliklerini okuduğumuzda çok iyi gibi görünüyor ve insan denemek istiyor fakat sonuç hüsran. İşe yaramaz...

AyazWeb

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu program bırakın internetinizi hızlandırmayı yavaşlatıyor. Boşuna kurmayın hiç bir işe yaramıyor.Programın özelliklerini okuduğumuzda çok iyi gibi görünüyor ve insan denemek istiyor fakat sonuç hüsran. İşe yaramaz...

Ewt Dediklerine Katılıyorum Bu Programı Kurmadan Önce Download Hızım Yüksekti Kurduktan Sonra Düştü Bence Hiç Denemeyin Derim..

bumba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tek kelimeyle gereksiz işe yaramaz bir program...