Ceza yermiyim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SND Anonim 5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

SND Anonim 5

SDN Okuru
16 yaşındayım ve biliyorsunuz 20 yaş altına sokağa çıkma yasağı var 13-16 arasıda koşu yapmak için en kötü vakit saat 19 22 arasında koşuya çıksam bizim burada bi boş alan var orada koşu yapsam polis denk gelirse ceza yazarmı dediğim gibi 16 yaşındayım sporu bıraktım ancak önceden sabah ve akşamları en az 1er saat koşuya çıkardım şimdi sıkıntıdan patlıyorum ayrıca evde oksijen alamıyorum bizim buradada aşırı bekçi dolanıyor her akşam denk geliyorum sizce sıkıntı olurmu

techip4132

Asistan
Reaksiyon puanı
46
16 yaşındayım ve biliyorsunuz 20 yaş altına sokağa çıkma yasağı var 13-16 arasıda koşu yapmak için en kötü vakit saat 19 22 arasında koşuya çıksam bizim burada bi boş alan var orada koşu yapsam polis denk gelirse ceza yazarmı dediğim gibi 16 yaşındayım sporu bıraktım ancak önceden sabah ve akşamları en az 1er saat koşuya çıkardım şimdi sıkıntıdan patlıyorum ayrıca evde oksijen alamıyorum bizim buradada aşırı bekçi dolanıyor her akşam denk geliyorum sizce sıkıntı olurmu
Evin çok yakınsa sorun olacağını düşünmüyorum

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Polisin veya bekçinin keyfine kalmış. Normalde yasak. İsterse gelip ceza yazar. İsterse kızar bağırır ve belki ceza yazmaz.

Benden tavsiye sokağa çıkma. Yine de çıkarsan polis/bekçi gelirse en mantıklı yol kaçmak. Seni vuracak değil sonuçta. ?

na_rda

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Dostum elinden geldiğince çıkmamanı öneriyorum, eğer çıkarsan tabi ki ceza yazma hakkına sahipler. Bu karşına çıkan polise göre değişiyor genelde. Ancak yasaklar boşuna konulmadı, elinden geldiğince evde kal. Vücut ağırlığını kullanarak spora devam et. Dışarı da çıkma, sporsuz da kalma. :)

NickChicken

Profesör
Reaksiyon puanı
2,590

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...