Ceza nedeni konu başlıkları hakkında

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Oh sonunda bitti tartışma teşekkür sivaspor :)
3.adam gibi dalmıyım diye bekliyordum :)
konuya dönebilirz artık.. devam beyler 'Ceza nedeni olan başlıklar' hakkındakı fikirlerinize

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Oh sonunda bitti tartışma teşekkür sivaspor :)
3.adam gibi dalmıyım diye bekliyordum :)
konuya dönebilirz artık.. devam beyler 'Ceza nedeni olan başlıklar' hakkındakı fikirlerinize

4 cm buyuklugundeki sivri sineklere karsi taarruz baslattim sessizlik lutfen :mrgreen:

:w00t:/|sDn|
/▌
/ \

respector

Asistan
Reaksiyon puanı
2
O yuzden banlanmadi,
O son damlasiydi isi bu kadar masum hale getirme.
respector'un silinen bir cok mesaji var ve surekli amesfa ile ikili tartisma yasadi.

Sivasspor, meğer ne sevinmişsin atılmama... Ama haklılığımın ispatı olarak görüyorsun ki geri döndüm.

Öncelikle yaptığın yanlış bilgilendirmeyi düzelteyim. Benim silinen çok az mesajım var. Kişilere hakaret etmeyip sadece fikirleri savunduğum için Toplam mesajlarımın %1'i bile değildir silinenler...

Ayrıca Amesfa ile de bu olay dışında hiç tartışmadım. Başka bir modla da tatsızlık yaşamadım.

Neyse... Gördüğün gibi yine buradayım o yüzden hakkımda yazarken daha dikkatli olmanı rica ederim.

Ayrıca banlanmamdan sonra haklarımı savunan Twilight flame ve Gkhnckr arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim.

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Sivasspor, meğer ne sevinmişsin atılmama... Ama haklılığımın ispatı olarak görüyorsun ki geri döndüm.

Öncelikle yaptığın yanlış bilgilendirmeyi düzelteyim. Benim silinen çok az mesajım var. Kişilere hakaret etmeyip sadece fikirleri savunduğum için Toplam mesajlarımın %1'i bile değildir silinenler...

Ayrıca Amesfa ile de bu olay dışında hiç tartışmadım. Başka bir modla da tatsızlık yaşamadım.

Neyse... Gördüğün gibi yine buradayım o yüzden hakkımda yazarken daha dikkatli olmanı rica ederim.

Ayrıca banlanmamdan sonra haklarımı savunan Twilight flame ve Gkhnckr arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim.

ben respectorun geri dönmesine sevindim :thumbup:

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2

Iste atilma sebebin tam olarak buydu,
Fikir ozgurlugu adina kafana gore yorum yapiyorsun.
Neyine sevincegim senin atilmanin banane?
Ayrica belirttim atilmasini istemezdim diyerek.
Demekki butun banlananlar geri gelecek artik, genel af cikti galiba.:thumbup::thumbup::thumbup:

:w00t:/|sDn|
/▌
/ \