Çeviri için Program Bilen?

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Selam Arkadaşlar;

Çeviri işlerim oluyor ve Ofis programları ile zorlanıyorum. Otomatik çeviri programı aramıyorum. Zira çevirileri kendim yapıyorum. Aradığım şey bir nevi altyazı çeviri programları gibi olacak. Bir tarafta satır satır çevrilecek yazı olacak diğer tarafta da o satırlara karşılık gelen Türkçesi. Bu özelliklere benzer bildiğiniz bir çeviri programı var mı tavsiye edebileceğiniz?

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Babylon'a bakmanı öneririm. İstediğin şey bu tarz mı;
bilimhaber_ABC2.gif

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Aslında aradığım şu şekilde bir şey, manuel çeviri için basit arayüzü olan bir program:

SubEditorTranslation.png

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Google Çeviri ?

---------- Post added at 15:45 ---------- Previous post was at 15:44 ----------

Edit....

Haa sen kelime kelime istiyorsun...

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Bunu bi dene belki işini görür...

Ace Translator 8.5.3 (for Microsoft Windows ®)

main.png

Download

Ace Translator is easy-to-use multilingual translation software for Microsoft Windows.

Ace Translator - Version 8.7.3
Released on March 7 2011, Size: 2 MB

You can try our software for free for up to 14 days. If you want to continue using it after the trial expires, you need to purchase a license.

14 gün sonra lisans alman gerekiyor ama bunun başka yollarıda var mesela programı açıp üzerine doğru üflersen sorun kalmıyor...:D:D

skys

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
11
Dostum bence Google Çevirmen Araç Setini kullanmalısın. Çevireceğin metni yüklüyorsun.Aynen istediğin gibi karşışında çevirilicek kısmı çıkıyor. İstersen grup olarakta çevirebiliyorsun. Yani şöyleki sen bir çeviriye başladığında benide İnvite ettiğinde Gerçek zamanlı ikimizde aynı metin üzerinde çalışabiliyoruz. Bitirdiğinde ise istediğin gibi Yayınlaya biliyorsun

https://www.google.com/accounts/Ser...translate.google.com/toolkit/list?hl=tr&hl=tr

Google Hesabı gerektiriyor. Login olduktan sonra inceleyebilirsin.

skara

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Tabiki Babylon...... :)

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
skys'ın tavsiye ettiği sistem fena değil gibi biraz deneyelim bakalım, yorumlar için teşekkürler.