xDumpcessx
Öğrenci
Ben 13 yaşında biriyim ve çevik uvvet olmak isityorum olmak için biraz kas ve kalıplı olmak lazım ben incecikim 155 santim 41 kilo sizce nasıl ÇEVİK KUVVET <3 olurum çok istiyorum
Öncelikle sağlık problemin varmı kontrol ettir. (çok zayıf olduğunu düşünüyorsan)
Ağır spor yapma. Günlük rutinin yanında kolaylıkla yapabileceğin şınav, mekik ve barfiks çalış. Düzenli beslen. Yaşın henüz küçük o yaşa gelince sağlık vücudun gerekli düzeye ulaşacaktır.[/QUOyok sağlık zorunum bişey
şu nasıl hocam https://www.hepsiburada.com/delta-koseli-plastik-dambil-set-kutuda-cift-p-SPORDELTA1289-5X2?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.nelk.6810.spor-pla&gclid=Cj0KCQjwnfLVBRCxARIsAPvl82F9yAtGKXqWm6mueEyTfSl0dQLCMN1giP2TyjxjHr-uew3739QZ_iwaAo2YEALw_wcBKolların için dambıl çalışabilirsin çok zorlamadan. Henüz vücudunu zorlamak için çok çok erken faydadan çok zararı olur. Beslenmene de özen göster her şeyden yeterince ye. Bir de günlük olarak yeterli miktarda hareket edersen yeter bence.
hocam süt ve bal içmeye düşünüyorum faydası nasıl olurÖncelikle yaşın biraz erken ama şimdiden spor yapmaya başla yavaş yavaş sağlıklı bir şekilde kilo almaya başla zamanla fitnessa başla orada zaten vücudunu toparlarsın
bol bol protein alman lazım---- Mesajlar birleştirildi ----
şu nasıl hocam Delta Köşeli Plastik Dambıl Set ( Kutuda Çift ) Fiyatı
---- Mesajlar birleştirildi ----
hocam süt ve bal içmeye düşünüyorum faydası nasıl olur
hocam inşallah olurum 55 mekik çekiyorum doğgrudur ama şnıanda kötüyüm 2 ancabol bol protein alman lazım