Cepteam.net

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Bir konu açmışlar bugün, alexander bilmem ne telefona reset atma programı, türkçeleştirmişler konu açmışlar. Cevaben dedim ki rompatcher yaması var telefonun kapatma tuşuna uzun basınca reset atıyor bence daha iyi dedim, silmişler mesajı, niye sildiniz burada alternatif önermek yasak mı allah için biri mantıklı açıklama yapsın dedim, yine sildiler, yazıklar olsun yazdım en son.

Yöneticiden uyarı mesajı gelmiş;

yöneticiler istediği mesajı siler, her yere sokmayın burnunuzu bildiğin kendine kalsın gibi bi mesaj, emeğe saygınız olsun demiş.

ve cevap veremeden 3 gün için banladılar. sebep de terbiyesizlik etmemmiş.

Yeni üyelik alıp cevap yazdım, kopyaladığım için aynen duruyor :D
saygısızlık nerede? bu program beş para etmez mi dedim, belki biri nasiplenecekti neden engel oluyorsunuz? emeğe saygıymış, siz adamın emeğine saygı gösterin de programda ismini yazdığı yere cepteam.net yazmayın

burası da 5 para etmeyen emeğe saygı bir yorumu esirgemeyin diye takılanların forumuymuş demek ki

emeğinize s*kayım

istediğiniz kadar banlayın

o terbiyesiz lafı da etmezdim aslında ama sinirlendirdiler.

Allah için çevirileri kaliteli ama forum anlayışları 5 para etmez.

Hermiya$

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu emeğe saygı lafını çok gülünç buluyorum (aslında kullananları), filmlerin, oyunların, dizilerin korsan kopyalarını download sitelerine yüklemek ne zamandan beri emek olmuş. Sanki kendi yapmışta o ürünleri :)

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
Güzel ve faydalandığım bir sitedir fakat her fikre ve düşünceye açık olmak gerekir. Yaptıkları yanlış ama senin en son yaptığın da çok doğru sayılmaz :)

emeğe saygı teşekkür butonunu tıkla :P

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Güzel ve faydalandığım bir sitedir fakat her fikre ve düşünceye açık olmak gerekir. Yaptıkları yanlış ama senin en son yaptığın da çok doğru sayılmaz :)

emeğe saygı teşekkür butonunu tıkla :P

Biliyorum doğru değil. Ama 3 gün uzaklaştırmak ne demektir kime saygısızlık yapılmış, egolarını tatmin ediyorlar.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
tepki göstermekte haklısın. ancak bu durum hemen hemen tüm forum sitelerinin ortak sorunu. kaliteli mod bulmak kolay değil.

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
aynısını bana cshtr yaptı tabi ben farklı olarak eleştirmiştim çünkü verdikleri program bozuktu pc çökünce bende baya eleştirmiştim (programın bozuk olduğunu kendileri de kabul ettiler9 konu içine bilgi amaçlı bi de bu var tarzında link verdim sonuç:süresiz ban

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Alternatif verince "bu ne len kim kullanır bunu bi işten anlamıyorsunuz alın size adam gibi program bunu kullanın" diyoruz sanıyorlar heralde [MENTION=157782]zencicek[/MENTION] :D

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
adam gibi dedikleri programında çoğu bozuk çıkıo ben teknomobil dışında başka bi yerden program indirmiyorum

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Programlarından şikayetim yoktu haklarını o konuda yiyemem, çeviriler de güzel. Ama bi üyeye şu şekilde davranılması yanlış.

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
2005 2008 yılların da o sitedeydim 500 civarı mesajım vardı ve sürekli mesajlar gereksiz diye silinirdi bir yandan da derli toplu amacı gütmek. Geçenlerde girdim 300 e inmiş mesaj sayım.

O yıllar da site sahibi ile e-mailden bayağı bir kapışmıştık. Sadece konum silinmişti ben de sordum tabii ki normal olarak çünkü nedenini belirtmemişti. Dedim ki banla beni ve git sitene şöyle yaz... nickli üyemiz bizimle sert konuştuğu için banlanmıştır vs artı bayağı bir eleştirmiştim. Her yazdığıma mantıklı cevaplar da alamadım.

O siteden çok faydalandım yazım düzeltmelerimi de oraya takıla takıla ve yorumlarımla düzelttim hakkını yiyemem ama mesaj silme hastalıkları var burası bir gerçek. 3-4 yıldır nereyse hiç girmiyorum 5-6 ayda bir giriş yaparım hiçbir şey yapmadan çıkarım...

Ha bu arada o sitede hiç Banlanmadım o kadar da banlayın beni ve kendinizi tatmin edin demiştim o da sitenin sahibiydi yazdığım kişi :D

murat_57_

Asistan
Reaksiyon puanı
2
aynı durum banada oldu arkadaşlar olumsuz eleştiriye pek açık değiller galiba birbirlerini koruma politikaları var :D symbian kullandığım zamanlar epey faydalandıydım o forumdan ama şimdi gerek kalmadı zaten ortamı sıkıcı :D

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
En iyi maxicep. Ben bu sitenin ismine alışamadım yıllardır. :D

RealCeday

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hiçbir sorun kavgayla hakaretle çözülmez. Ben de o sitede bir yöneticiyim. Ayrıca sizin bu yaptığınıza ne demeli. Kendinizi mi tatmin ediyorsunuz bu şekilde. Eğer bir sorun varsa site üst yetkililerine ulaşın ve uzlaşmacı bir tavırla ama. Siz bunu yapamamışsınız sonra da haklıyım die burada yazıyorsunuz ki o kadar insanın emek vediği bir siteye hakaret ederek ayrıca. Hiç yakıştıramadım. Yaşınız kaç 13-15 arası mı.

(Bu arada lütfen yanlış anlaşılmasın gençlere saygım sonsuzdur)

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
[MENTION=16260]__kadıköyRAP__[/MENTION] Alternatifler konuyu zenginleştirir. :yes:Forumun/sitenin var olma amacı vitrin değil de kullanıcıların karşılaştığı sorunları kısa yoldan çözmek ise senin yaptığın doğrudur. Olması gerekeni yaptığına inanıyorum.:thumbup1:

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Hiçbir sorun kavgayla hakaretle çözülmez. Ben de o sitede bir yöneticiyim. Ayrıca sizin bu yaptığınıza ne demeli. Kendinizi mi tatmin ediyorsunuz bu şekilde. Eğer bir sorun varsa site üst yetkililerine ulaşın ve uzlaşmacı bir tavırla ama. Siz bunu yapamamışsınız sonra da haklıyım die burada yazıyorsunuz ki o kadar insanın emek vediği bir siteye hakaret ederek ayrıca. Hiç yakıştıramadım. Yaşınız kaç 13-15 arası mı.

Emeğinize s*kayım lafına kadar hiçbir şekilde saygısızlık yapmadım, onu da beni banladıktan sonra söyledim.
Burası nefret ettiğiniz siteler bölümü. Bunun için var.

Siz nası beni uzaklaştırarak tatmin olduysanız ben de böyle oluyorum demek ki :) Üst yetkililere ulaşsam ne olacak, beni banlayan adam yardımcı admin. Git kontrol et mesajlarımı bak en son özel mesajıma kadar saygısızlık var mı?

Yok canım ben 9 yaşındayım.

----------------------

Hani uzlaşmacı diyorsun ya, senin yardımcı adminin benimle uzlaştı mı, mantıklı açıklama yapsın biri dedim yaptı mı? Sadece mesajı sildi, emeğe saygısızlık yapma yöneticilerin işine karışma dedi. Diyin ki bana alternatif önermek yasak sadece teşekkür edebilirsin, eline sağlık üstad diyebilirsin, onu diyeyim. Banlayıp benim sinir katsayımı çıkardıktan sonra neyin uzlaşması?

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
kendisinden fazla bilen birisinin çıkmasını adam sindirememiş kıskanmış olur böyle vakalar takma boşver gitsin

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Restart icin extra programa ne gerek var, bas on/off dugmesine yeniden baslat telefonu. tope tope :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27

madem sitede yöneticisin, sen uzlaşmacı tavır göster ve üye ile, bu forum üzerinden özel mesajla iletişime geç. sorunu çözmeye çalış. sonra gel, buraya cevap yaz. laf dalaşına girerek yönettiğin sitene sadece zarar veriyorsun.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Konu benim çok bilmem değil zaten öyle bi iddiam da yok çok içli dışlı değilim bu konularla (önerdiğim şeyi de zaten oradan öğrendim hatta RealCeday'ın konusu), sadece bildiğim ve aynı işe yarayan "kendimce" daha kullanışlı olan bişey önerdim konuda, belki önerdiğim şey alanının en kötüsüdür ama bunu silmeye hakları yok. Ve @limerick restart lazım oluyor ya :D pin kodu kilit kodu falan girmiyorsun daha hızlı kapanıp açılıyor güzel bişey yani :)

Sitenin hiçbir şekilde hakkını yediğime inanmıyorum, kaç defa mesajlarımda da sitedeki programların çevirilerin kaliteli olduğunu söyledim (bence reklam bile yapmışım). Forum anlayışınızın zayıf olduğunu belirttim.

Üyelere de bana hak verin demiyorum ne olduysa onu aktardım buraya, farklı birşey olduğunu düşünüyorsan adminsin ortaya çıkar silinen mesajları bana atılan özel mesajı.

ASİ DADAŞ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
adam gibi dedikleri programında çoğu bozuk çıkıo ben teknomobil dışında başka bi yerden program indirmiyorum

İşte böyle lafını bilmeyenler konuşmasın.Ağzı olan konuşuyor Bunu birileri kabul etsede yada etmesede CepTeam dediğin yer Türkiyede 1 numaradır ve bu gün yabancı tüm forumlardada cepteam tanınıyor diğeri hangi siteyi yabancı forumlarda tanıyorlar bazı insanlara karalama yapiyorlar kendilerini kandırıyorlar sadece.
Konuyu farklı yerlere çekmeye gerek yok dileyen dilediği yerde takılsın.Eğer bir haksılık varsa ortada Hasan abime Yani RealCeday'a ulaşırsın gerekeni yapar

ssteel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
forum kurallarını okumadan foruma üye olmuşsanız. kurallar uygulanınca zorunuza gitmesin.

10. Yöneticiler, yazılan yazının konusuyla ilgili olmayan bir bölümde yazıldığına karar verirlerse yazıyı uygun bölüme aktarır veya silerler. Bu nedenle itiraz türü yazılarında silinmesi veya cevaplandırılması yönetici yetkisindedir. Ayrıca uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte konu açılamaz!

16. Kullanıcılar forum içerisinde bir bölüme yazı yazarlarken, herhangi bir markayı veya firmayı olduğundan daha üstün gösteremeyeceği gibi aynı şekilde aşağılayamazlar!

47. Üyeler gereksiz tartışmada, saygısızlıkta, başka bir Üyeyi rahatsız ettiğinde, uslubuna dikkat etmediğinde ve Forum Yöneticileri ile sürtüşme ve kavgada; tartışma derecesine göre uyarı alır ve cezalandırılırlar.

bunlar forum kurallarının sadece bir kaçı. foruma bodoslama dalıp kural ve uyarı bilgisi almazsanız haklı olduğunuzu da söylemeyin

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ohoo.. cepteam tayfası doluşmuş konuya. @ssteel @ASİ DADAŞ daha kimler geelcek bakalım?

foruma bodoslama dalıp kural ve uyarı bilgisi almazsanız haklı olduğunuzu da söylemeyin
@__kadıköyRAP__ sitenizden eskiden beri faydalandığını söylemiş. sırf sitenizi savunmak için burada sdn forumun kıdemli bir üyesine çamur atıyorsunuz. ayıptır