Cepteam.net

RealCeday

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ohoo.. cepteam tayfası doluşmuş konuya. @ssteel @ASİ DADAŞ daha kimler geelcek bakalım?

@__kadıköyRAP__ sitenizden eskiden beri faydalandığını söylemiş. sırf sitenizi savunmak için burada sdn forumun kıdemli bir üyesine çamur atıyorsunuz. ayıptır

Yazdıklarını bir daha oku arkadaşım ne horozlanması iyi misin sen.

Ayrıca forumun kıdemli üyesi olunca dokunulmazbiri mi oluyor onu anlamadım.

Biraz mantıklı düşünün ve öyle yazın çünkü saçmalıyorsunuz

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Arkadaşlar sakin olun. Hangi sitede yönetici olduğunuz nerenin sahibi olduğunuz bizi ilgilendirmez. Burada kurallara uymanız gerekir. Ve hakaret yasaktır.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
dış kapının dış mandalları :D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
[MENTION=46004]RealCeday[/MENTION] artık sizlere cevap vermicem. ne olduğunuzu yeterince gösterdiniz zaten.

RealCeday

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar sakin olun. Hangi sitede yönetici olduğunuz nerenin sahibi olduğunuz bizi ilgilendirmez. Burada kurallara uymanız gerekir. Ve hakaret yasaktır.

Gidin kendi çöplüğünüzde horozlanın demek de bana göre hakarettir. Lütfen yanlı davranmayalım.

ssteel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eskiden beri forumdan yararlanıyorsa forumun işleyişini az çok bilir ona göre davranır. her forumun kuralları vardır bazı adminler kuralları uygular bazıları uygulamaz. biz tam olmasada uyguluyoruz. bu yanlışmı? mesele sitemizi savunmak değil. arkadaşın tamamen suçsuzmuş gibi burda sitemizi kötülemesi yanlış. interneti kullanan herkesin beğenmediği siteler vardır. sorun sadece sevmediğimiz sitede mi yok kendimiz dede hata varmı bi incelemek lazım.
kıdemli üyeniz olması ve burda sitemizi kötülemesi arkadaşı haklı yapmaz. bizimde hatamız vardır. ama emek verilen bi şeye boşuna uğraşmıssın der gibi daha basiti var demesi emek sahibine küfür etmek gibi bi şeydir.
bir şeyi yargılarken enine boyuna düşünmek gerekir.
burda 'gidin kendi çöplüğünüzde horozlanın!' diye yazmanız sorunun çözümüne sadece zarar verir.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
forum kurallarını okumadan foruma üye olmuşsanız. kurallar uygulanınca zorunuza gitmesin.

10. Yöneticiler, yazılan yazının konusuyla ilgili olmayan bir bölümde yazıldığına karar verirlerse yazıyı uygun bölüme aktarır veya silerler. Bu nedenle itiraz türü yazılarında silinmesi veya cevaplandırılması yönetici yetkisindedir. Ayrıca uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte konu açılamaz!

16. Kullanıcılar forum içerisinde bir bölüme yazı yazarlarken, herhangi bir markayı veya firmayı olduğundan daha üstün gösteremeyeceği gibi aynı şekilde aşağılayamazlar!

47. Üyeler gereksiz tartışmada, saygısızlıkta, başka bir Üyeyi rahatsız ettiğinde, uslubuna dikkat etmediğinde ve Forum Yöneticileri ile sürtüşme ve kavgada; tartışma derecesine göre uyarı alır ve cezalandırılırlar.

bunlar forum kurallarının sadece bir kaçı. foruma bodoslama dalıp kural ve uyarı bilgisi almazsanız haklı olduğunuzu da söylemeyin

10. maddeye uymadığımı mı düşünüyorsun? Yazdığım mesaj konuda geçen programla aynı işi yapan başka bir programdır, alakasız mı?

16. madde, rompatcher yaması var dedim, nerede marka nerede aşağılama getir o mesajı koy buraya herkes baksın.

47. madde, özel mesajdaki lafımı diyosan onu en son banlandıktan sonra dedim zaten. Konuyu bilmiyorsun demek ki yeterince. Savunma körü körüne. Bak ben efendi gibi siteniz güzel ama forumdan anlamıyorsunuz diyorum.

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Buraya uzlasmaya mi geldiniz yoksa isiniz gucunuz olmadigi icin mi buradasiniz bilmiyorum ama koskoca sifatiyla bahsettiginiz sitenin yoneticilerinin uyeyi banladiktan sonra buraya gelip gunah cikartmalari garip. Gerekli cevabi arkadasi banlayarak vermissin. Burada site yoneticileri olarak savunma yapmak gereksiz.

EfsaneFener

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sadece copy paste içerkten oluşan pluscep diye bir site vardı. Bir program için olumsuz yorum yazdığım için benim mesajımı silmişlerdi (hiç bir hakaret içermeyen).Bende bu duruma karşı çıkınca banlamışlardı..Meğerse o konuyu açan admin miş. Sonunda site kapandı.
Eğer başlıkta bahsi geçen site de kötü yönetiliyorsa o da elbet kapanır. Çünkü eleştiriyi hazmedemeyenlerin uzun süreli başarılı olma şansı sıfır.

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
Arkadaşlar bir siteyi burada kötüleyerek gerçekten yanlış bir şey yapıyorsunuz. Forumdaki yöneticilerle bir derdiniz varsa aranızda halledersiniz. Olmadı bir daha girmezsin olur biter. Ama siteyi karalamanın manası yok

ki sitedeki arkadaşlar hiçbir beklenti içine girmeden paylaşım yapıyorlar programları Türkçeleştiriyorlar. Orada çok değerli bir arkadaş var ene49 çok faydaları dokunmuştur bana.

Konunun daha fazla sidik yarışına dönmeden kapatılması iki tarafında hayrına olacağı kanaatindeyim.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
[MENTION=70878]preferst[/MENTION] kardeşim ben kötülemedim, bakarsan mesajlarıma kaç kere kaliteli olduklarını da söylemişim, ilk mesajımda bahsettiğim olayda da yalan bişey yok.

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
cepteam'de üyeliği bulunan/yönetici arkadaşlara birkaç cümle söylemek istiyorum. Bu siteden haberim bile yoktu , bu konu sebebiyle merak edip girdim.İçerik açısından faydalı, güzel bir site. [MENTION=16260]__kadıköyRAP__[/MENTION] 'in de benim de siteye olumsuz bir lafımız yok. Site yönetiminden bir kişinin şahsi davranışı arkadaşımızı üzmüştür. Yetkim var seni banlarım durumu ve akabinde banlanma olayı o forumun yönetim seviyesini gösterir. SDN'yi örnek almanızı öneririm. Eninde sonunda tatlıya bağlamak hepimizin görevidir. Burada kalbi kırık bir arkadaşımız var. Lütfen durumu düzeltin. Cepteam'e yakışanı yapın.

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
@__kadıköyRAP__ kardeşim senin mesajına fikrimi ilk başlarda belirtmiştim zaten. Lafım senden sonra yapılan "zaten beş para etmez, vb.." tarzı hoş olmayan yorumlara idi.

ssteel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben buraya günah çıkartmaya gelmedim. Bizim sitemizde kopyala yapıştır yapan bir site değil türkçe yada ingilizce çeviri yapan bir sitedir. Burda anlatmaya çalıştığım emek sahibine teşekkür etmek yada programla ilgili sorununu yazmak yerine şöyle bir program var daha basit diyerek uğraşıp çevirdiği emek verdiği bir işe saygısızlık yapmandır. O bahsettiğiniz yamayı o foruma giren üyelerin çoğu zaten biliyor.
sorunu çözebilirmiyiz diye uğraşıyorum ama gördüğüm kadarıyla sorun çözülecek gibi durmuyor.
ayrıca bu konuda cepte ne falan diye site ismiyle çocukça dalga geçilmesi sorunu çözmeye uğraşmamızın gereksiz olduğunu gösteriyor.
Umarım bi şekilde sorun tatlıya bağlanır. Forumunuza iyi çalışmalar diliyorum

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
[MENTION=171864]ssteel[/MENTION] saygısızlık anlayışımız çok farklı, ben de o yorumumun silinmesini saygısızlık sayıyorum. Daha uzatmaya gerek yok o zaman.

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
RealCeday

İsterdim ki bu konuya gidin istediğiniz yere zorlayan mı var tarzında girmeseydiniz keşke. Orada zamanında OS9 konularında bayağı bir emeğiniz var. Kimse o siteye mecbur ve eleştiriyor olayı yok, eğer konuya müdahil oldun konuyu açan arkadaşla biraz konuşsaydın ve yardımcı adminle de görüşseydin. Kuralları üyeleri çokta hoşgörmeyen bir yapıda olduğunu biliyorum ve yanlış anlamayın orayı kötülemiyorum çokta yaralandım ama politikanız yerlerde.

Burada insanlarla tartışarak siteni mi savunduğunu sanıyorsun.Çok mesajlar silinir orada açıklamaları da genellikle yapılmaz arkadaş bunu belirtti orada.

Bu arada şu yaş konusu komik gelmeye başlıyor. Yaşımızla aklımızla buradayız. Alay tarzında ifadelerden kaçının. Herkesin eleştirme hakkı vardır ve yöneticiysen konuya böyle cümlelerle girmen yönetici olarak o site hakkında da olumsuz izlenimler bırakmana sebep olabilir..

Not: hepsi kalın harf çıktı düzeltemedim hemen düzeltebilirmisiniz sanırım üye nickini kopyaladıktan sonra hepsi aynı çıktı.

http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=46004

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
aynısını bana cshtr yaptı tabi ben farklı olarak eleştirmiştim çünkü verdikleri program bozuktu pc çökünce bende baya eleştirmiştim (programın bozuk olduğunu kendileri de kabul ettiler9 konu içine bilgi amaçlı bi de bu var tarzında link verdim sonuç:süresiz ban

Alternatif verince "bu ne len kim kullanır bunu bi işten anlamıyorsunuz alın size adam gibi program bunu kullanın" diyoruz sanıyorlar heralde @zencicek :D

adam gibi dedikleri programında çoğu bozuk çıkıo ben teknomobil dışında başka bi yerden program indirmiyorum

İşte böyle lafını bilmeyenler konuşmasın.Ağzı olan konuşuyor Bunu birileri kabul etsede yada etmesede CepTeam dediğin yer Türkiyede 1 numaradır ve bu gün yabancı tüm forumlardada cepteam tanınıyor diğeri hangi siteyi yabancı forumlarda tanıyorlar bazı insanlara karalama yapiyorlar kendilerini kandırıyorlar sadece.
Konuyu farklı yerlere çekmeye gerek yok dileyen dilediği yerde takılsın.Eğer bir haksılık varsa ortada Hasan abime Yani RealCeday'a ulaşırsın gerekeni yapar

İlk üç mesajı oku ondan sonra konuş kaldı ki bu yaklaşım forum sitelerinin büyük bölümünde var "cahil üye sen ne bilirsin en doğrusunu admin bilir" tutumu. Bir çok forum sitesinden bu yüzden atıldım yani alıntı yapıp cevap verdiğin şey de kasdedilen sadece cepteam değil forum sitelerinin çok büyük bi bölümü yüzde 99 kadarı yani

MaRZoCHi

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Sitem olmadığı zamanlar, burada birkaç paylaşım yapalım dedik neymiş reklam varmış.Yapımcının sitesini programında yazmasının neresi reklamsa.Bunların istedikleri heryerde sitelerinin ismi yazsın herşeyi bunlar yaptılar desinler vs. vs.Her konu ya silindi ya da üyeliği banlandı gıcıklığına tekrar tekrar üye olup paylaşım yaptım baktım hala değişen bişey yok.Sonra kendi sitem için yaptığım çevirileri birilerinin kullandığını öğrendim :D kim dersiniz cepteam denen topluluk (lafım burda anlattıklarıma).
Çevirinin benim olduğuna emin olduktan sonra hem çevirene hem admine yazdım.Çalıntıdır falan diye, adminden cevap gelmedi.Çevirdiğini söyleyen kişi çeviride çok zorlandım... yazmış dedim çeviriyi ben yaptım diye adam kabul etmiyor zorlaya zorlaya söylettirdim, bilmem kimden izin aldım dedi.Oda çeviriyi çalan kişilerden biri.

Sonuç olarak reklamın ne demek olduğunu bilmiyorlar ve suçlarını kabul etmiyor.Benim gözümde çöpteam dir bu site.

Herkes ceptemi biliyormuş soralım bakalım hangisini biliyorlar.
Sitem : python-s60.com

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Benim hakkımdaki konuşmalar

ene49 dedi ki:
Gördünüzmü bilmiyorum ama bugün yazdığı mesajlar bir birinden saçma.
Adam emek vermiş çeviri yapmış diyorki bana ingilizcesini verirmisin.
Yani bu demek oluyorki ben programı kullanmıyorum. Kullanmıyorsan kullanma. Ama böyle her yere saçma şeyler yazma.
Eline sağlık ciğerim. Hemde çift üyeliği varmış yüzsüzün.

Çeviriyi beğenmedim kardeşim, "aha şimdi naneyi yedin" diye yapılan bi çeviriyi kullanmak istemedim orjinalini istedim sanane? Herşeyi beğenmek zorunda mıyım? Yalaka değilim kusura bakma. Konuda söylemedim bile kötü olmuş diye neyi tartışıyorsun.

Sen banladıktan sonra aldım ikinci üyeliği, akıl edemiyor musun? isimsizkullan ve isimsizkullan2 diye üyelikleri aynı anda kullanmam heralde.

ssteel dedi ki:
Ellerine sağlık üstad. nankör olana az bile

:lol:

Bunlar istiyorlar ki herşeyi beğenelim. Herşeye teşekkür edelim. Eleştiriye açık olacaksınız kardeşim. Ben burada ne kadar uğraşıp konular açıyorum beni yerden yere vuruyorlar bu ne bu kadar uğraşılır mı daha kolayı var diye. Ama ben birşey demiyorum, sizin gibi hazımsızlık yapmıyorum. Gözünü seveyim SDN :)

ssteel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim hakkımdaki konuşmalar

Bunlar istiyorlar ki herşeyi beğenelim. Herşeye teşekkür edelim. Eleştiriye açık olacaksınız kardeşim. Ben burada ne kadar uğraşıp konular açıyorum beni yerden yere vuruyorlar bu ne bu kadar uğraşılır mı daha kolayı var diye. Ama ben birşey demiyorum, sizin gibi hazımsızlık yapmıyorum. Gözünü seveyim SDN :)

Her şeyi beğenmek zorunda değilsin. teşekkür etmek zorunda da değilsin ama hiç bir karşılık beklemeden yapılan çalışmaları aşağılamaya da hakkın yok. cepteam dan faydalanacaksan çeviri yapan emek veren hiç bir üyenin hevesini kıracak şekilde davranmayacaksın. bu sadece cepteam için değil tüm emek verilip millete faydalı olmak için çalışan siteler için geçerlidir. yaptığın eleştirmek ise şekli bana göre yanlış.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Çok alıngansınız, kötü demedim bana hitap etmedi mümkünse türkçeleşmemişini alabilir miyim dedim bi de gülücük koydum ki şakayla karışık söylediğimi anlayasınız.

O değil de çok kötü desem bile yorumun durması lazım. Benim anlayışım budur, SDNdeki herkesin de böyle düşündüğüne eminim.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Her şeyi beğenmek zorunda değilsin. teşekkür etmek zorunda da değilsin ama hiç bir karşılık beklemeden yapılan çalışmaları aşağılamaya da hakkın yok. cepteam dan faydalanacaksan çeviri yapan emek veren hiç bir üyenin hevesini kıracak şekilde davranmayacaksın. bu sadece cepteam için değil tüm emek verilip millete faydalı olmak için çalışan siteler için geçerlidir. yaptığın eleştirmek ise şekli bana göre yanlış.

iki dakka kıvırmayı bırakın; adı geçen site bizim, istediğimiz gibi borumuzu öttürürüz demişsiniz ama böyle sdn gibi forumlarda konusu açılınca hemen geri vites... kadıköyü tanımasam söylediklerinize inanmış gibi yapıcam ama tanıyorum...

ssteel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok alıngansınız, kötü demedim bana hitap etmedi mümkünse türkçeleşmemişini alabilir miyim dedim bi de gülücük koydum ki şakayla karışık söylediğimi anlayasınız.

O değil de çok kötü desem bile yorumun durması lazım. Benim anlayışım budur, SDNdeki herkesin de böyle düşündüğüne eminim.

Arkadaşım cepteam da ağırlığın türkçe çeviriler olduğunu benden iyi biliyosun. eğer programın Türkçeye çevirilmemişi arıyorsan yabancı sitelerde olduğunu da çok iyi biliyorsun. (sdn de kıdemli üyesin bilmiyorum dersen kimse inanmaz). sen bu şekilde yazarsan (hiç bir art niyetin olmasa bile) kim olsa dalga geçtiğini düşünür.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Orada bilmeyen biriyim ama, tembelliğime geldi arkadaştan istedim :) peki tamam yanlış anladınız diyelim ama olumsuz eleştirileri de silmemeniz lazım benden tavsiye yoksa böyle benim gibi sinir ettiğiniz birsürü üye olur. Burada editörlere bile neler söylüyorlar saygısızlık olmadıkça silinmez hiçbir mesaj, neyse sizin siteniz sizin kurallarınız.

Saygılar.

Sitenizden faydalanmaya devam edeceğim, takıntılarım yoktur.

ssteel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Orada bilmeyen biriyim ama, tembelliğime geldi arkadaştan istedim :) peki tamam yanlış anladınız diyelim ama olumsuz eleştirileri de silmemeniz lazım benden tavsiye yoksa böyle benim gibi sinir ettiğiniz birsürü üye olur. Burada editörlere bile neler söylüyorlar saygısızlık olmadıkça silinmez hiçbir mesaj, neyse sizin siteniz sizin kurallarınız.

Saygılar.

Sitenizden faydalanmaya devam edeceğim, takıntılarım yoktur.

sitemizde 3. bir üyelik aldığını biliyorum. Söylemlerinde ve eleştirilerinde saygılı olduğun ve daha önceki kullanıcı isimlerini yasaklayan yöneticilerimizle sürtüşmediğin sürece faydalan.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
5320 XM'den saygılar selamlar üstadlarıma :)

Hermiya$

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
__kadiköyRAP__ tamamen haklı, çok var böyle çöp site, yöneticelerinin alayı sırf ortaokul çocuklarından oluşan, en ufak birşeyi bile kıskanıp çekemeyen. Dikkate almayın böylelerini kendi ufak dünyalarında yaşamaya terkedin. :P

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Görün bakın ne siteler ne forumlar var.Bizim gibi üyelerle yakından ilgilenen her soru/sorunlarına cevap vermeye çalışan kaç tane site var acaba..
Bazılarınız hala beğenmesin bizi olsun biz her üyemizi ayrı ayrı seviyor saygı duyuyoruz:) Kadiköy'ü de tanıyoruz :)
Ayrıca ciddimiler diye girdim baktım tam 51 tane forum kuralları varmış, biz o zaman melek gibiyiz, aa du bakim kanadım çıkıyo galiba :D

kacaksevgilim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sadece copy paste içerkten oluşan pluscep diye bir site vardı. Bir program için olumsuz yorum yazdığım için benim mesajımı silmişlerdi (hiç bir hakaret içermeyen).Bende bu duruma karşı çıkınca banlamışlardı..Meğerse o konuyu açan admin miş. Sonunda site kapandı.
Eğer başlıkta bahsi geçen site de kötü yönetiliyorsa o da elbet kapanır. Çünkü eleştiriyi hazmedemeyenlerin uzun süreli başarılı olma şansı sıfır.

Konuyu tesadüfen gördüm bende yazayım bişiler dedim.EfsaneFener pluscep sitesinde SONYERICCSON UIQ bölümünde kısa birsüre modaratörlük yaptım.Öncelikle pluscep kapanmadı miktarını bilmiyorum ama maxicep tarafından satın alındı uzunca bir savaşın sonunda.Bir ara mahkemelik bile olmuşlardı."İki illegal sitenin davası çok ilgin olacak "demişti sanırım bu forumda avukatın biri:) dava dosya numarınıda istemişlerdi ama sonu gelmedi tabiki(hatta nedenini sorduklarında pluscep yönetimi"kendi konularını satın aldılar" demişti maxicep yönetimi için).Bundan 3-4 yıl öncesine kadar maxicep ve cepteam gibi siteler gerçekten bünyesinde çok kaliteli ustalar barındırıyordu.Hatta s60 bölümüne Türkiye de hayat veriyordu resmen.Ama Emin usta (nam-ı diğer çilekeş)başında bulundugu bu takım maxicep yönetimi tarafından"konuları başka yere servis ediyorsunuz"diyerekten küstürülüp uzaklaştırıldı onlarda forumexe diye başka bir forum sitesi kuruldu şuan akibetini bilmiyorum okul nedeniyle ve symbian dan elimi çekmem nedeniyle..Cepteam gelince RealCeday ve onun takımı özellikle türkçe çalışmalarıyla ün kazanmıştılar.Çok başarılıdırlar işlerinde.Ancak Cepteam da hatırladıgım kadarıyla sunucu ve harddisk sorunlarıyla boğusuyordu.Zamanında ve düzenli olarak yedek alınmadıgı için her hatada site aylar öncesine dönüyor yapılan çalışmalar buhar oluyordu.Bu yuzden o forumda çok kan kaybetti.Bazı ustalar forumu bıraktı.Hep söylemiştim zamanında hatta teklif bile yapmıştım ortak bir symbian çalışma grubu oluşturulsun diye.ANCAK beklediğim gibi kimse kabul etmedi.Altını çizerek katıldıgım nokta kesinlikle eleştiriye tahamülleri yok.Biraz iğneleyici konusunca ban atıyorlar.Sanki ellerinde atom bombası varmıs gibi:D.ne yazıkki şu dönemde üreten değil bir birlerini kopyalayan forum olarak devam edip gidiyorlar.