Cepkask Turkcell kontratlı cep telefonlarına hizmet veriyormu.

batuhaneyfel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Turkcell den kontratlı Samsung Galaxy s4 cep telefonu aldım. Cepkask ın e ticaret sitesi ekask.com.tr üzerinden Cepkask alabilirmiyim.
Kontratlı cep telefonlarına hizmet veriyorlarmı ?
Cep telefonumu zayi edip bir yıl boşuna taksit ödemek istemiyorum. Lütfen yardım.:clap:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Faturalı veya kontratlı olması yeterli. Sakın Cepkask dan şaşmayın Teknosa dan 2000 tl ye Samsung S4 aldım bana 350 tl ye Teknogaranti sigortası önerdiler. Bende istemem bana Cepkask verin dedim. Biraz yüzleri buruştu ama tezgahın altından çıkardılar. Kaç para dedim 39.90 tl dediler. Niye önce Cepkask ı önermiyorsunuz dedim bana talimat öyle dediler. yani Teknosa da müşteri önemli değil müşteriden kazanılacak para önemli.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sadece teknosa değil hiç bir teknomarketten sigorta alınmaz. Bu işin ustası Cepkask başka markalardan uzak durun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Cepkask sadece kontratlı cep telefonlarına değil yolcu beranerinde yurt dışından getirilen cep telefonlarına, tablet bilgisayarlara, fotoğraf makinelerine de teminat veriyormuş.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
1000 Euro ya kadar her marka model cep telefonuna thizmet veriyor. Faturalı kontratlı yurt dışı farketmiyormuş.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yeni kanun ile taksitler sınırlandırıldı Cepkask ın değeri daha da arttı. Peşin 2000 tl verdiğiniz cep telefonunuzu çaldırırsanız canınız çok yanar.
Sony Xperia z1 alacağım araştırdım Cepkask yıllık 150 tl cepkask sız gezmem valla.
Yeni cep telefonu allacak arkadaşların aklında olsun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sadece faturanızın olması lazım ve 5 gün içinde müracaat etmeniz lazım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Cep telefonun ile beraber alamoıyorsan cepkask'ın ekask diye e-ticaret siteleri vat ordan alabilirsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben 4 yıldır Turkcell kontratlı cep telefonlarıma Cepkask alıyorum 2 defa onardılar bir defa bedelini ödediler. Çok memnunum.