mapavrili
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,444
Harika , umarım bunu bende başarabilirim.bozulup kullanılmaz hale gelene kadar.en az 6-7 sene
Harika , umarım bunu bende başarabilirim.bozulup kullanılmaz hale gelene kadar.en az 6-7 sene
İnceldiği yerden kopsunGittiği yere kadar![]()
On7 pek bilinmeyen iyi bir cihaz hocamGittigi yere kadar.
Galaxy s4 ve on7 kullanicisi ben ?
Telde atom parcalamiyorum, oyun oynamiyorum. Bosuna para harcamaya gerek yok 2 3 senede bir keyfi olarak.
hakikaten on7 yi ilk defa duyuyorum,samsungmuş şimdi baktım.On7 pek bilinmeyen iyi bir cihaz hocam. Ben de kullandım bir süre.
Cihaz tahmin konusunda ugrastirmistim biraz arkadaslari ?8gb hafizasi simdilerde yeterli degil. Anca benim gibi WhatsApp instagram hariç uygulama kullanmayanlar icin ideal ? (zamaninda aldiysa)On7 pek bilinmeyen iyi bir cihaz hocam. Ben de kullandım bir süre.
Ne güzel,piyasayı yükseltenlerdensin yani sen,yeni aldığın 2.el mi oluyor sıfırmı hocam?2 sene kullanıp yüksek fiyattan satıp yeni modele düşük fiyat vererek geçmeyi tercih edenlerdenim.Ancak bakalım piyasa neyi gösterecek bu gidişle bu kadar fiyat artışı yüzünden kullanma süremi artırabilirim.
Whatspp intagram çalışıyorsa daha ne hocam,youtubeye de tarayıcıdan girdinmi tamam bir eksiği yokCihaz tahmin konusunda ugrastirmistim biraz arkadaslari ?8gb hafizasi simdilerde yeterli degil. Anca benim gibi WhatsApp instagram hariç uygulama kullanmayanlar icin ideal ? (zamaninda aldiysa)
Sıfır oluyor hocam.Apple ürünlerine 2.El pek sıcak bakmıyorum ama eğer ucuz ve hasarlı bir ürünü tanıdıktan bulursam parçalarını söker değiştirir tekrar kullanırım ama maalesef daha öyle bir cihaz denk gelmedi.Ne güzel,piyasayı yükseltenlerdensin yani sen,yeni aldığın 2.el mi oluyor sıfırmı hocam?
Bit pazarlarına bakmanı öneririm,tamirat yapıp satıyorsan oralarda düşeş olur ama çok erken uyanıp gitmen lazım.Sıfır oluyor hocam.Apple ürünlerine 2.El pek sıcak bakmıyorum ama eğer ucuz ve hasarlı bir ürünü tanıdıktan bulursam parçalarını söker değiştirir tekrar kullanırım ama maalesef daha öyle bir cihaz denk gelmedi.
Daha önce aynı olayı Youtube'da görmüştüm bit pazarından kondisyonu çok iyi cihazlar buluyorlardı ama inanamamıştım.Aslında haklısınız bir bakmak gerek.Size hiç denk geldi mi hiç iyi bir ürün aldınız mı?Bit pazarlarına bakmanı öneririm,tamirat yapıp satıyorsan oralarda düşeş olur ama çok erken uyanıp gitmen lazım.
Bende youtube da gördüm,söyleyeyim dedim. al sat yapma taraftarı değilim,2.el alıp kullanmam hijyenik bulmadığım için,satışda yapmam arkadan küfür yememek içinDaha önce aynı olayı Youtube'da görmüştüm bit pazarından kondisyonu çok iyi cihazlar buluyorlardı ama inanamamıştım.Aslında haklısınız bir bakmak gerek.Size hiç denk geldi mi hiç iyi bir ürün aldınız mı?
Yüksek dediğim yanlış anlaşılmasın hocam yani mesela diyelim şöyle cihazın piyasadaki fiyat takibini yapıyorum en değerli olduğu zamanda pay biçerek elimden çıkarıyorum.Bende youtube da gördüm,söyleyeyim dedim. al sat yapma taraftarı değilim,2.el alıp kullanmam hijyenik bulmadığım için,satışda yapmam arkadan küfür yememek içinhocam siz dediniz ya 2.el fiyatı yüksek satıyorum alan oluyormu senın eski cihazını yüksek rakamlara ?
Rekoru elimden aldın Beyzacık, kıskandım valla!bozulup kullanılmaz hale gelene kadar.en az 6-7 sene
Bi sorun çıkarsın da kurtulayım diyorum, bana mısın demiyor namert!5 sene dile kolay hakikatten güzel bir beraberliğiniz olmuş telefonunuzla![]()
Yanlış anlamam yahu merak ettim,anladım iyiymiş güncel cihaz kullanmış oluyorsun biraz farkla yenisini almak iyide ben hiç uğraşamam böyle gittiği yere kadar kullanırım artık.Yüksek dediğim yanlış anlaşılmasın hocam yani mesela diyelim şöyle cihazın piyasadaki fiyat takibini yapıyorum en değerli olduğu zamanda pay biçerek elimden çıkarıyorum.![]()
Nazar değdirmeyelim şimdi,dayanıklı aletmiş 2015 ve sonrası samsunglar kalite olarak iyileşti,eskiden 1-2 senede şişerdi her ay format atardım s3 vardı bende.Bi sorun çıkarsın da kurtulayım diyorum, bana mısın demiyor namert!![]()
Benim de keyfi hocam aslında uğraşılmaz ama yeni modellerin getirdiği yeni teknolojiler insanı cezbediyor. Özellikle de düşük fiyatla sahip olmak en güzel yanı.Yanlış anlamam yahu merak ettim,anladım iyiymiş güncel cihaz kullanmış oluyorsun biraz farkla yenisini almak iyide ben hiç uğraşamam böyle gittiği yere kadar kullanırım artık.
5 senedir s6 edge kullaniyom android 10 yaptim hala kullaniyom 4 gden eser kalmayana kadar kullancamTelefonları kaç senede bir değiştiriyoruz acaba , veya telefonlarımız bize ne kadar dayanıyorAnkete katılmayı unutmayalım.
Madem hoşuna gidiyor,uğraşmaya değer ozaman ?Benim de keyfi hocam aslında uğraşılmaz ama yeni modellerin getirdiği yeni teknolojiler insanı cezbediyor. Özellikle de düşük fiyatla sahip olmak en güzel yanı.![]()
Yok ya o youtube tarayıcıdan olur mu hiç premium müptelası olmasak düşünülebilir. ?Whatspp intagram çalışıyorsa daha ne hocam,youtubeye de tarayıcıdan girdinmi tamam bir eksiği yok![]()
Harika,bunları duydukça seviniyorum ne gerek var boş masrafa, hangi romu kullanıyorsunuz peki?5 senedir s6 edge kullaniyom android 10 yaptim hala kullaniyom 4 gden eser kalmayana kadar kullancam
hahaha ben cihaz youtube uygulamasını açmaz diye düşündüm ondan öyle söyledimYok ya o youtube tarayıcıdan olur mu hiç premium müptelası olmasak düşünülebilir. ?
Aynen öyle bir süre sonra boş geliyor,işimi görsün yeter modundayım bende.En iyisini alayım diye bir merakım kalmadı uzun zamandır. Zaten telefondan ziyade bilgisayar ile işimi hallettiğim için telefona fazla para vermeyi gereksiz buluyorum kendim için. Geçen yıl 9T aldım, bir şey olmazsa bir 3-4 yıl daha kullanmayı düşünüyorum.
Aile uyeligi kullaniyoruz. Reklam, indirme (telde yer kaplamiyor diye biliyorum. Belkide uygulama verileri icine dahildir) ve arkaplanda calismasi isimize geliyor.hahaha ben cihaz youtube uygulamasını açmaz diye düşündüm ondan öyle söyledimbu premium un farkı ne ola reklam yok onu biliyorum,değer mi her ay para ödemeye ?
Benim telefonumun camı hep kırılıyor ya ?Telefonları kaç senede bir değiştiriyoruz acaba , veya telefonlarımız bize ne kadar dayanıyorAnkete katılmayı unutmayalım.
Bende üyelik alıcam internet siz kullanım özelliği için sırfAile uyeligi kullaniyoruz. Reklam, indirme (telde yer kaplamiyor diye biliyorum. Belkide uygulama verileri icine dahildir) ve arkaplanda calismasi isimize geliyor.
Ucreti kisi basi dusununce fiyat gayet makul ?
YouTube muzigi ailemdekiler kullaniyorda Ben daha hic denemedim ?
Kılıf ekran koruyucu kullanmıyormusun , gm9 pro kılıfsız 2 kat aşağı merdivenlere düştü sağlam hala ?Benim telefonumun camı hep kırılıyor ya ?
İPhone 5s'i 5 sene kullandım bundan sonra hiçbir telefonu 5 sene kullanmayacağım çünkü elimde kalıyor bundan sonra ben 3 senede bir değiştiririm yani Kerem Enginar taktiğini uygulayacağımTelefonları kaç senede bir değiştiriyoruz acaba , veya telefonlarımız bize ne kadar dayanıyorAnkete katılmayı unutmayalım.
Kerem Enginar taktiğini uygulama zamanı geldi 3 senede bir değiştireceksin hocam öbür türlü elimde kalıyor kendimden biliyorumBir dönem çorap değiştirir gibi değiştirdiğim için elimdekini bir 2-3 yıl daha kullanırım![]()