Cep telefonu önerileriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fantoma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşlar.
Ben özellikle mesajlaşmada yazıları büyük, veya yazı karakterleri büyültülüp, küçültebilinen 200 TL'ye kadar bir cep telefonu arıyorum.
Akıllı olmasına filan gerek yok.
Bir Wentoo buldum aslında ama servisi filan çok kötüymüş.
Bildiğiniz bu tür bir alet var mı?

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Bir Ürün var ancak fiyat olarak biraz miktarı yüksek gibi :) akıllı olmasına gerek yok dedin bende akılsızlara bakıyorum :)

Bak Bakalım

Samsung GT-5233W

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
""mesajlaşmada yazıları büyük, veya yazı karakterleri büyültülüp, küçültebilinen" derken tam olarak neyi kasdettin ben onu anlayamadım?

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
""mesajlaşmada yazıları büyük, veya yazı karakterleri büyültülüp, küçültebilinen" derken tam olarak neyi kasdettin ben onu anlayamadım?

Mesajları okurken, ses acma tuşuna bastığınızda yazı boyutu büyüyor, ondan bahsediyor arkadaş :)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Mesajları okurken, ses acma tuşuna bastığınızda yazı boyutu büyüyor, ondan bahsediyor arkadaş :)
hmm bu konuda baya cahil kalmışım, akıllı telefonlar harici böyle çalışan cep telefonları var mı ki?

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
benim cihaz dağildı şimdi 1ghz işlemcili bir cihaz alıcam ama fiyatları düşsün diye bekliyorum bu arada çinmalı N72 kullanıyorum oldukça memnunum . operadan internete girebiliyorsun , dahili msni var, google earht açtım bi ara :) yani tavsiye ederim.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
orta segment telefonlarda aradığını rahatlıkla bulabilirsin aslında... nokia bu konuda daha iyi diyebilirm daha sağlam oluyor ...200 liraya bu tür cihazların sıfırını bulamayacağınız için kutulu garantili 2. el bir telefon bulmanızı tavsiye ederim...