Cep Telefonu içerikleri için Mükkemmel Bir Site!

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
zedge.png

Uzun zamandır Program paylaşımlarından sonra birazda web sitesi önerilerinde bulunayım.. Zedge.Net .. Uzun süredir kullandığım her türlü telefon modeline uygun ücretsiz Tema, Mp3, Mesaj sesleri, Duvar kağıdları, Oyunlar, Zil seslerini telefonunuza direk indirip yada bilgisayarınıza indirip telefonunuza atabilirsiniz. Yıllardır hergün binlerce üye tarafından güncellenen bir web sitesi. İster üye olup indirin, İster üye olmadan. Ayrıca sizde kendi ürettiğiniz duvar kağıdı, tema, zil seslerinide paylaşabiliyorsunuz. Zaten indirdiğiniz içeriklerde diğer üyeler tarafından yükleniyor. Ben siteyi Rus kaynaklı olarak biliyorum. Türkçe içeriği geniş bir site. Sizinde benzer bildiğiniz siteler varsa önerilerinizi bekliyorum.. Bu kadar açıklamadan sonra deneyin isterseniz. Kolay Gelsin..​

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Evet gayet güzel bir sitedir.Sitenin Android için uygulamasıda var.Şu an ben kullanıyorum.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
androidime indirdim gerçekten de çok işe yarar şeyler sunuyor.

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Duvar kağıdı ve Zil Sesi konusunda mükemmel bir site. Uygulamalar kısmını deneme şansım olmadı. Zira telefon :)

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Uzun süredir kullanıyorum zil sesi ve e duvar kağıtları mükemmel diyebiliriz.

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
yabancı siteymiş.maxicep yetiyor her çeşit zımbırtı bulabiliyoruz.hemde Türkçe.

CLOUD

Asistan
Reaksiyon puanı
0
android uygulaması başarılıydı Türkler istila edene kadar...

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Gerçekten daha önceleri bu sitede türkçe zil sesi görmezdim. Şimdileri Kurtlar vadisi Elvandan tut dizi müziklerine kadar Türkler istila etmiş. iyide olmuş yani :) İngilizce site olmasına bakmayın. Çok basit.

CLOUD

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence kötü olmuş duvar kağıdından anladıkları çıplak kadın,zil sesinden anladıkları apaçi marşı,polis telsizi ve orgazm sesi bizim milletin :D