Cep Telefonu Almak İstiyorum 300-400 TL nasıl bir model-marka önerirsiniz?

PLACEBO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhaba 300-400 TL arası cep telefonu almak istiyorum bana hangi marka-model önerirsiniz? şimdiden teşekkürler

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
kardesime 2. el htc wildfire S aldık 18 ay garantili 380 e sen 350 e felan bulursan kaçırma derim dehset telefon

PLACEBO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok teşekkürler bi inceleyeyim hemen

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Wildfire S tavsiye etmem. O fiyata Samsung Galaxy Y ve herkesin bildiği üzere LG Optimus Me var. Galaxy Y'yi araştırın isterseniz.

Jibbs

Doçent
Reaksiyon puanı
3
kardeşim alacaksan 415 tl ver samsung geo al
kafanda gönlünde rahat olsun o fiyata alınabilcek güzel ve mantıklı bir akıllı cihaz..
Samsung S5660 Gio
Kamera
3 MP Kamera

Ekran Boyutu
3.2'' Ekran

Bluetooth
Bluetooth ile veri aktarımı

Telefon Boyutları (mm)
110 x 55 x 12.9 mm

RENK
Dark Silver

Ekran
Dokunmatik Renkli Ekran

Dahili Hafıza
150 MB Dahili Hafıza

İşletim Sistemi
Android 2.2

Ağırlık
102 gr

FM Radyo
Stereo FM Radyo

Video Kayıt
Var

Ekran Özellikleri
320x480 Piksel Ekran

Sms
Var

Mms
Var

Video Oynatıcı
Var

MP3
Var

PDA
Evet

Pil Türü
Li-lon

Titreşim
Var

Konuşma Süresi
10 Saat

Bekleme Süresi
600 Saat

GPRS
Class 10 GPRS

JAVA™
Var (2.0)

Bluetooth
Var

WAP
Var

Ürün Açıklaması
Dahili Modem,3G Bağlantı (7,2 Mbps),3G Mobil TV

415 TL Ben Öneriyorum En Azından SIFIR CİHAZ ALMIŞ OLURSUN

Reaksiyon puanı
0
Jibbs sonuna kadar haklı.bende de galaxy gio var 6 ay önce 600 e almıstım.su aralar fıyatı bayagı makul gıo harıka bır telefon yalnız mobıl tv desteklemiyor onu duzeltelim.bunun dısında 800 mhz ıslemcı ve 276 mb ram makıne cok serı.arkadasada Galaxy ace almıstık benımkınden 150 lıra mı ne fazlaydı.O telefon gıo kadar serı bile degıldı.Pes2011.2012 real fotbaal 2011 motor academy vs sorunsuz sekılde oynuyorsun.Tek kusuru kamerası özellikle gece çekimlerinde.Bıde cok kıbar bır telefon ele rahat oturuor gorunüşü güzel yada kerata gozume guzel gelıyodur :P bıraz daha ustune koyabılırsen koy ve kesinlikle gio al derim

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Sorguna yazılan yanıtlara bakarken, net'de araştırma yaptım.
Zira benim de yeni bir telefon alma niyetim var.
Sonuçta Samsung'u seçiyorum.
Çok makul fiyatlara, çok iyi telefonları var.

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Sayende benim de bir telefonum oldu. :D
Fazla akıllı değil ama yarım akıllı. :)
Dediğim gibi Samsung aldım. Genoa diye bir model.
Dokunmatik, bir çok fonksiyonlu ve 270 TL.
Çok hafif ve gayet iyi.
Öneririm.

PLACEBO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok teşekkür ederim.. bahsettiğiniz telefonları inceliyorum ;)

--- Mesaj Güncellendi ---

Sayende benim de bir telefonum oldu. :D
Fazla akıllı değil ama yarım akıllı. :)
Dediğim gibi Samsung aldım. Genoa diye bir model.
Dokunmatik, bir çok fonksiyonlu ve 270 TL.
Çok hafif ve gayet iyi.
Öneririm.

;)) iyi birşeye vesile olmuşum ;) yeni telefonunuzu iyi günlerde kullanın ;) darısı başıma diyim ben de ;)

Wildfire S tavsiye etmem. O fiyata Samsung Galaxy Y ve herkesin bildiği üzere LG Optimus Me var. Galaxy Y'yi araştırın isterseniz.

önerdiğiniz tüm telefonları inceliyorum, çok teşekkür ederim ;)

kardeşim alacaksan 415 tl ver samsung geo al
kafanda gönlünde rahat olsun o fiyata alınabilcek güzel ve mantıklı bir akıllı cihaz..
Samsung S5660 Gio
Kamera
3 MP Kamera

Ekran Boyutu
3.2'' Ekran

Bluetooth
Bluetooth ile veri aktarımı

Telefon Boyutları (mm)
110 x 55 x 12.9 mm

RENK
Dark Silver

Ekran
Dokunmatik Renkli Ekran

Dahili Hafıza
150 MB Dahili Hafıza

İşletim Sistemi
Android 2.2

Ağırlık
102 gr

FM Radyo
Stereo FM Radyo

Video Kayıt
Var

Ekran Özellikleri
320x480 Piksel Ekran

Sms
Var

Mms
Var

Video Oynatıcı
Var

MP3
Var

PDA
Evet

Pil Türü
Li-lon

Titreşim
Var

Konuşma Süresi
10 Saat

Bekleme Süresi
600 Saat

GPRS
Class 10 GPRS

JAVA™
Var (2.0)

Bluetooth
Var

WAP
Var

Ürün Açıklaması
Dahili Modem,3G Bağlantı (7,2 Mbps),3G Mobil TV

415 TL Ben Öneriyorum En Azından SIFIR CİHAZ ALMIŞ OLURSUN

15tl fark olabilir önemli değil, o kadarını gözden çıkardım zaten, çok teşekkürler ;)

Jibbs sonuna kadar haklı.bende de galaxy gio var 6 ay önce 600 e almıstım.su aralar fıyatı bayagı makul gıo harıka bır telefon yalnız mobıl tv desteklemiyor onu duzeltelim.bunun dısında 800 mhz ıslemcı ve 276 mb ram makıne cok serı.arkadasada Galaxy ace almıstık benımkınden 150 lıra mı ne fazlaydı.O telefon gıo kadar serı bile degıldı.Pes2011.2012 real fotbaal 2011 motor academy vs sorunsuz sekılde oynuyorsun.Tek kusuru kamerası özellikle gece çekimlerinde.Bıde cok kıbar bır telefon ele rahat oturuor gorunüşü güzel yada kerata gozume guzel gelıyodur :P bıraz daha ustune koyabılırsen koy ve kesinlikle gio al derim

o zaman o keratayı da bi inceleyeyim ;)) çok teşekkür ederim açıklamalarınız için ;)

teşekkür ederim bunu da inceleyeceğim ;)

http://www.samsung.com/tr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/stylish-functional/GT-S5610MSKTUR Mediamarkt'tan bir hafta önce 299 TL'ye aldık ben çok beğendim makineyi 3G, görüntülü görüşme,Radyo, 5mp flaşlı kamera var android şart demiyorsan değelendirmelisin.

kesinlikle değerlendireceğim, çok teşekkür ederim ;)

bu arada telefonları incelerken bir de samsung s5620 monte dikkatimi çekti..bu telefon hakkında bilgisi olan var mı? fiyatı 400tl civarlarında sanırım...bu telefonu önerir misiniz? hatta bu telefonu genelde nokia 5800 ile kıyaslamışlar ;) sonuçlar nerdeyse yarı yarıya gibi.. yarısı monte iyi demiş yarısı 5800 iyi demiş. benim hiç bilgim yok..kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar beni bilgilendirirseniz sevinirim ;) şimdiden teşekkürler ;)

Jibbs

Doçent
Reaksiyon puanı
3
hafta sonları vatan computerde ındırım oluyor cumartesı gunlerı takıp edıp samsung gioyu almanı onerıyorum...
400 tl ye alınabilecek en saglam ve androidli akıllı telefon

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardesim ben kendime bu telefonu almistim telefon cok guzel ve kullanisli 5800 da ablamda var ikisini kiyaslarsan hemen hemen esit gibiler ama monte daha ucuz siddetle tavsiye ederim seside yüksek baya

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş eğer daha telefon almadıysan sana samsung galaxy ace öneririm çok mükemmel özlellikleri üstün çok süper bi özellikleri var tam senin aradığın bi telefon bence fiyatıda uygun 400 civarında kesinlikle almanı tavsiye ederim bende samsung galaxy ace alcam çok süper bir telefon bence

tayfun_byr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya bende bi telefon alıcam gio ve mini 2 arasındayım sizce hangisi bana göre mini2 ama tereddütlüyüm lütfen özelden felan bana mesaj atın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
5800 çok güzel bi telefon ama çok yavaş duvara fırlatap atasım var bende telefon alıcam ve samsung s5620 de benim dikkatimi çekti yeni tanıstığım birinde vardı çok memnun bende ondan alıcam.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung s5620 bndede var daha 1 2 ay oldu yeni tel bakıyorum kötü telefon kendi kendine kapanıyo 0 tekdi hemde alma bncee

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bundan Bi Önceki Önerinin Kamera Ve Ekran Boyutu Daha İYİ :sneaky2: