Sayende benim de bir telefonum oldu.
Fazla akıllı değil ama yarım akıllı.
Dediğim gibi Samsung aldım. Genoa diye bir model.
Dokunmatik, bir çok fonksiyonlu ve 270 TL.
Çok hafif ve gayet iyi.
Öneririm.
Wildfire S tavsiye etmem. O fiyata Samsung Galaxy Y ve herkesin bildiği üzere LG Optimus Me var. Galaxy Y'yi araştırın isterseniz.
kardeşim alacaksan 415 tl ver samsung geo al
kafanda gönlünde rahat olsun o fiyata alınabilcek güzel ve mantıklı bir akıllı cihaz..
Samsung S5660 Gio
Kamera
3 MP Kamera
Ekran Boyutu
3.2'' Ekran
Bluetooth
Bluetooth ile veri aktarımı
Telefon Boyutları (mm)
110 x 55 x 12.9 mm
RENK
Dark Silver
Ekran
Dokunmatik Renkli Ekran
Dahili Hafıza
150 MB Dahili Hafıza
İşletim Sistemi
Android 2.2
Ağırlık
102 gr
FM Radyo
Stereo FM Radyo
Video Kayıt
Var
Ekran Özellikleri
320x480 Piksel Ekran
Sms
Var
Mms
Var
Video Oynatıcı
Var
MP3
Var
PDA
Evet
Pil Türü
Li-lon
Titreşim
Var
Konuşma Süresi
10 Saat
Bekleme Süresi
600 Saat
GPRS
Class 10 GPRS
JAVA
Var (2.0)
Bluetooth
Var
WAP
Var
Ürün Açıklaması
Dahili Modem,3G Bağlantı (7,2 Mbps),3G Mobil TV
415 TL Ben Öneriyorum En Azından SIFIR CİHAZ ALMIŞ OLURSUN
Jibbs sonuna kadar haklı.bende de galaxy gio var 6 ay önce 600 e almıstım.su aralar fıyatı bayagı makul gıo harıka bır telefon yalnız mobıl tv desteklemiyor onu duzeltelim.bunun dısında 800 mhz ıslemcı ve 276 mb ram makıne cok serı.arkadasada Galaxy ace almıstık benımkınden 150 lıra mı ne fazlaydı.O telefon gıo kadar serı bile degıldı.Pes2011.2012 real fotbaal 2011 motor academy vs sorunsuz sekılde oynuyorsun.Tek kusuru kamerası özellikle gece çekimlerinde.Bıde cok kıbar bır telefon ele rahat oturuor gorunüşü güzel yada kerata gozume guzel gelıyodurbıraz daha ustune koyabılırsen koy ve kesinlikle gio al derim
nokia 6700
http://www.samsung.com/tr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/stylish-functional/GT-S5610MSKTUR Mediamarkt'tan bir hafta önce 299 TL'ye aldık ben çok beğendim makineyi 3G, görüntülü görüşme,Radyo, 5mp flaşlı kamera var android şart demiyorsan değelendirmelisin.