Cep Sinema Salonu

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Arkadaşlar bulunduğum yerde sinema salonu yok 7000 nüfus var ve 1 adet fakulte var bu yüzden cep sinema salonu açmak istiyorum fakat ne yaptım ne ettiysem yapılacak işlemleri bir türlü bulamadım yasal olarak bu işi yapmak istiyorum sanırım dvd ler için bandrol hakkı mı ne alınıyormuş izletebilmek için ama tam olarak nedir bilmiyorum. Bu arada vizyondaki güncel filmler değil mümkn olduğunca güncel dvd filmleri gösterilecektir. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim :)

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bunun için Belediyeye Başvurmalısın . Gerekli Prosödür ü Ordan bilgi olarak alabilirsin . DVD olarak değil Sinemalar için ayrı Gişe Tarzı Sunumlar alman Gerekecektir.! Vergiye Tabi DVD olarak da gösterebilirsin .! ama bunun için Belediye ile Görüşmen şart

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
sağolasın bakalım bi başkanla konuşalım :D

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Burayı iyice okumanı tavsiye ederim.
90 kişilik bir cep sinema salonu işleten biri maliyetinden sistemine kurulumuna vs kadar detaylı bir şekilde anlatmış.
Sinema fanatiği olarak bu girişimi sonuna kadar destekliyorum :laugh:
Umarım işlerin yolunda gider.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
zaten hem kendi zevkim için hemde leimdeki parayı değerlendirmek istiyorum hiç olmazsa en azında 2 genç daha iş sahibi olacak :) ben 30 kişilik düşünüyorum. hd projeksiyon bağlıcam işte kablosuzları araştırıyorum işte bu akşama kadar maliyet çıkacaklar işte yalıtım v.s. için. Bu arada koltuklarda sağlam olacak sallamasyon bir şey düşünmüyorum 2-3 hafta içersinde faaliyete geçirmeyi düşünüyorum :)

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Çakmak cebi sineması olcak yani bi nevi :laugh: İstanbulda olsan her türlü yardımcı olmak isterdim. Fikir olsun diye söylüyorum sinemalarda en uyuz olduğum şey koltuk aralarının darlığı, bacaklar uzun sığmıyo ben naapıym. :laugh:
Ayrıca her sinemada olması gereken arkadan ön sıralara doğru olan eğim de önemli tabi boy sırasına göre bilet vermiceksen:P

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
yok eyim var merak etme 20 şer cm olacak zaten 5 basamak olacak :) dediğim ayak sıkışması olayını bende sevmediğim için ona göre çizim yaptım zaten :) sadece logitech z5500 iyi sonuç verecek mi tek endişem o :)

cizrecan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm arkadaşlar bende bu konuda yardım istiyorum.bulunduğum şehirde bir cep sineması açmak istiyorum.ama malesef yeterli bilgi bulamıyorum.bu konuda bilgisi olan beni beilgilendirirse çok menun olurum.
100-80 kişilik bir cep sineması için
cep sineması için hangi projeksiyon uygun?
dvd mevzuatı nasıldır.
dvd leri izletebilirmiyim.
cep senaması filmleri nerden temin ederbilir.
bana yardımcı olrusanız minnetar olur.
sağlıcakla

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
özel mesajla cevaplanmıştır :)

ali_dew

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merabalar arkadaşlar bu sinema işine benim de bayağı merakım var araştırdığım kadarıyla freewill bu konuda bilgi sahibisin banada yardımcı olursan çok memnun olurum sistem nasıl işliyor bi 50 60 kişilik yer için ne kadar harcama yapmamız gerekiyor. Sağduyun için şimdiden teşekkür ederim

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
50-60 kişilik bir yer için ortalama 40-50 arası bir şey gider rahat koltuk kalitesi ve yalıtım malzeme kalitesine göre bu fiyat artabilir. Ama korsan filmler yüzünden artık bu iş bile tutmaz oldu ben kendim onun yerine play station 3 salonu açtım isteyen olursa kablouz olarak filmlerinide izleyebiliyorlar :) bence şu zamanda pek akıl karı değil boşver derim ;)

mertay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm freewill bende bu sinema işine marqak salanlardanım. anladığım kadqarıyla biraz bilğin var. bu iş için resmi presedür nasıl işler. filmleri nasıl alıp izletebilirim yardımcı olursan sevinirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm arkdşlar benm bulundugum yerde sınma salonu yok ben 30 kişilik 2 tane snama salonu açmaya kalksam bunun bana malıyetı ne kdar olur veriln bılgı için şımdıden tşk ederım