Cemile üçledi, Carolin beşledi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Öyle Bir Geçer Zaman Ki'de baş döndüren aşk trafiği

oyle_bir_gecer_zaman_kide_bas_donduren_ask_trafigi_5199.jpg

Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizilerinden biri olan Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin dün akşam yayınlanan yeni bölümüne Carolin ile Hakan'ın sevişme sahneleri damga vurdu.

BALIKÇI GİTTİ, KIRTASİYECİ GELDİ

Yayınlanmaya başladığı ilk zamanlar ratinglerde önemli bir başarı elde eden Öyle Bir Geçer Zaman Ki, zamanla izleyici kitlesini kaybetmeye başladı. Türk dizilerinde son yıllarda diziyi izletme taktiği olarak kullanılan bol sevişme sahneleri ve karmaşık ilişkiler bu dizide de sıklıkla kullanılmaya başlandı. Ali Kaptan'ın gidişiyle beraber yalnız kalan Cemile ilk olarak dizideki 'Balıkçı' karakteri ile aşk yaşamaya başladı. Balıkçı'yı da toprağa veren Cemile, bu kez 'Kırtasiyeci' ile birlikte olmaya başladı.

CAROLIN BEŞLEDİ

Gelelim dizinin fettan karakterlerinden Carolin'e. Kötü kadını başarıyla canlandıran Wilma Elles de dizinin en eski karakterlerinden biri. Diziye Ali Kaptan'ın sevgilisi olarak dahil olan Carolin, Ali Kaptan'ı Cemile'den ayırıp Kaptan'la evlendi. Ali Kaptan'ın diziye veda etmesinin ardından ise Soner, Kenan, Hakan'ın babası ve Hakan'la birlikte olarak Cemile'ye bu alanda fark attı.

ÜVEY ANNESİYLE YATTI

Dizinin dün akşam yayınlanan yeni bölümünde de Hakan'ın babasıyla evli olan Carolin, üvey oğlu Hakan ile aynı yatağa girdi. Berrin ile evli olan Hakan, Carolin ile yasak bir ilişki yaşamaya başlamıştı. Bir süredir beraber olan Hakan ve Carolin bu hafta içkiyi fazla kaçırınca kendilerini otel odasında buldu.

Ensonhaber

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Bide Bihter'e ve Hürrem'e laf söylerler... :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Neler dönüyormuş abi dizide. :D

İddaa'da üst oynar gibi. :D

django

Doçent
Reaksiyon puanı
0
yok abi bu dizilere aklım ermiyoo yaa bide foxta var bizi deniz yıldızımıydı neydi bu kadar mı kimin eli kimin cebinde belli değil bide herkesin 20 tane eli var 30 tane cebi var ortada bi zavallı bebek var falan filan inter milan pff anlatırken bile kafam karıştı :/

zertuna

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ne kadar kaliteli ve ne kadar gerekli bir haber.. Paylaşılması dört gözle beklenen haberi yönetici paylaşmış....kalite seviyesi çok yüksek...

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Ne kadar kaliteli ve ne kadar gerekli bir haber.. Paylaşılması dört gözle beklenen haberi yönetici paylaşmış....kalite seviyesi çok yüksek...

Kalitelisini sen paylaş onu okuyalım kardeş... Poponun üstünde oturup eleştirmek çok kolaydır. İcraat göster icraat... !

mchee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
caroline +7 her türlü basarım sezzon sonuna kadar:)

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Öyle bir Geçer Zamanki dizisini izlemeyen aile çok azdır gerçekten. Ben izlemiyorum ama bizimkiler pür dikkat ekran başında oluyorlar. Ben gene yalnızları oynuyorum. :)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Çoluk-çocuk-genç bunlarla büyüyor, geleceğimiz çok aydınlık.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir üçe takmış biri beşe...
Radara girmeleri yakındır... :)

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Bu diziyi ben hiç izlemedim ama ilk sezonlarında daha doğru düzgün bi diziydi sanki.. Osmancık filan deyip duruyorlardı o zamanlar dahamı düzgündü acep..

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Carolin yurtdışından gelmeden önce de birileriyle beraberdi. onu niye saymadılar ki? :D