Celtic 2-2 Fenerbahçe - Video, Maçın Özeti, Golleri | 1 Ekim 2015 Perşembe

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Celtic 2-2 Fenerbahçe | UEFA Avrupa Ligi A Grubu 2. Maç

fernandao.jpg

Avrupa Ligi A Grubu'nda Celtic'e konuk olan Sarı Kanarya iki farklı geriye düştüğü maçta Fernandao önderliğinde müthiş bir geri dönüşe imza attı. İkinci yarıda İskoç ekibini sahasına hapseden Fenerbahçe galibiyeti kaçırdı, grupta ilk puanını aldı.

Avrupa Ligi A Grubu ikinci maçında Celtic ile Fenerbahçe 2-2 berabere kaldı.

Bu sezon sahasında hiç mağlup olmayan Celtic, seyirci desteğini de arkasına alarak baskılı başladığı oyunun hemen başında Forrest'in direği sıyıran vuruşuyla tribünleri ayağa kaldırdı ancak skor tabelası değişmedi. Mücadelenin ilk bölümlerinde rakibinin baskısıyla yarı alanına çekilen sarı-lacivertli ekip, ani ataklarla tehlike yaratmayı düşünse de İskoç temsilcisi Nani ve Robin van Persie'yi bir an olsun yalnız bırakmayarak, rakibine istediği atakları yapma izni vermedi.

Yüksek tempolu geçen mücadelede Commons ve Forrest ile kanatları etkili kullanan ev sahibi ekip ilk yarım saatlik bölüm tamamlanırken, skoru değiştirmeyi başardı. Kalabalık Fenerbahçe savunmasının arkasına sarkan Griffiths'in golüyle öne geçen İskoç temsilcisi, 4 dakika içinde Commons ile farkı ikiye çıkardı. Zaman zaman sertleşen maçta Volkan Şen'in sakatlanmasıyla oyuna giren Fernandao, üç dakika sonra savunmanın büyük hatasından yararlanarak farkı bire indirdi.

İkinci yarıda Diego'nun girmesiyle bambaşka bir Fenerbahçe vardı. 48. dakikada sol köşeden Nani'nin kullandığı kornerde Fernandao ön direkte yaptığı kafa vuruşuyla topu ağlara yolladı. Beraberliği yakaladıktan sonra sağlı sollu ataklarla rakip kaleye yüklenen Kanaryya kaleci Gordon'u geçemedi. Nani ve Diego'nun şutlarında kalesinde devleşen İskoç kaleci takımına geçit vermedi. Ligtv.com.tr

[FLASH]https://dl.dropbox.com/s/w5dxymy3cn8j39l/player.swfxx?skin=https://dl.dropbox.com/s/jhgrld48dgl8xcp/sdn.zip&controlbar=over&file=https://cdn.phoenix.intergi.com/16240/videos/3928553/video-sd.mp4&duration=210&image=https://pbs.twimg.com/media/CQQiIwOWIAEE_kW.jpg[/FLASH]
.mp4

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Fenerbahce'de bizimkilerin yolundan ilerliyor. Ajax macindan üc puan alamazsa gruplardan cikmayi unutsun.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Yerli transferler ne kadar gereksiz görmüş olduk. Şenerin kanadı yol geçen hanı, Ozan Tufan desen ne halt yemeye aldık onu da bilmiyorum, Alves desen zaten bir işe yaradığı yok.
Pereiraya gelince ulan allah senin cezanı vermesin, o değişikleri yapmak yerine niye o kadroyla başlamıyorsun maça, gereksiz kanser ediyorsun adamı. O kadroyla başlasak banko bizimdi maç.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Biz maçın başında forvetsiz başlayalım, sonra alalım birer birer. Hep sonradan girenler atıyo :D

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Yerli transferler ne kadar gereksiz görmüş olduk. Şenerin kanadı yol geçen hanı, Ozan Tufan desen ne halt yemeye aldık onu da bilmiyorum, Alves desen zaten bir işe yaradığı yok.
Pereiraya gelince ulan allah senin cezanı vermesin, o değişikleri yapmak yerine niye o kadroyla başlamıyorsun maça, gereksiz kanser ediyorsun adamı. O kadroyla başlasak banko bizimdi maç.
şenere laf mı ediyorsun ? :D
hocam ben buna sadece gülerim yapma allah aşkına.şener kevgir etti o kanadı...
ozan ve pereiraya ise ne dediysen iki katı ile katılıyorum.

ikinci yarın müthiş bir oyun sergiledik 20 dakika.
bence asıl önemli olan o yirmi dakkanın 45 dakka ve 90 dakaya nasıl yayarım olmalı.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
şenere laf mı ediyorsun ? :D
hocam ben buna sadece gülerim yapma allah aşkına.şener kevgir etti o kanadı...
ozan ve pereiraya ise ne dediysen iki katı ile katılıyorum.

ikinci yarın müthiş bir oyun sergiledik 20 dakika.
bence asıl önemli olan o yirmi dakkanın 45 dakka ve 90 dakaya nasıl yayarım olmalı.
Valla molde maçı ve bu maçta takip edebildiğim kadarını söylüyorum, hele molde maçında orta açamıyordu herif...
Katılıyorum önemli olan 90 dakikaya yaymak, pereira fantastik şeyler denemeyi bırakıp düzgün kadroyla çıkarırsa, adam akıllı bir stoper de alırsak bu iş tamamdır.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Şu 43-65. dakikalar arasındaki baskılı oyunu(perreria'nın baştan beri yapcaz dediği) ne kadar oynayabilirsek o kadar başarılı oluyoruz.
Oyuncularla ilgili değerlendirmem olacak:
Ozan neden Fenerbahçe'de ilk 11 çıkıyo anlamıyorum, bence Uygar gibi maçın rahatladığı anlarda girip tecrübe kazanması lazım. Pozisyon bilgisi yeterli değil, pas tercihleri hoşuma gitmiyo.
Diego keşke ilk yarıda başlasaydı ama sakatlıktan döndü ama muhtemelen maçı çıkaramayacaktı.
Fabiano tam bir hayal kırıklığı. Volkan maçı izlerken kahrolmuştur.
RvP merkezde oynamadığı sürece varlığıyla yokluğu bir, ikinci yarı spiker neredeyse ismini söylemedi. Bunu ben tv başında görüyosam sanırım teknik ekibin de bi düşüncesi vardır.
Şener'in pili bitiyo, Allah'tan Gökhan iyileşti. Yine de bu gecenin iyilerindendi.
Hasan Ali, Topal, Meireles, Fernandao geceyi kurtaran isimler oldu. Kart olmasa Meireles daha da etkili olabilirdi.
Nani her zamanki gibi gayretliydi, olumlu işler yaptı.
Kjaer ve Alves vasattı.
Volkan Şen kaldı sanırım, oyunda olduğu sürece verimliydi, bu sezon beğendiğim isimlerden. Sakatlığı ciddi değil sanırım.

Perreria daha vakit istiyosa bilmiyorum ama artık fiziken üstün bi takım olduğumuzu göstermemiz lazım diye düşünüyorum.

Saygılar :)

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Celtic - Fenerbahçe maçının tekrarı 00.30'da TRT SPOR'da.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
kesinlikle idman değişikliği olmalı bu takımda.
bunun yanı sıra genel yorumlara katılıyorum bende.
ama hocanın kadro diziminin hala aşırı derece de hatalı olduğunu düşünüyorum.
be-ce-rik-siz.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Bende aynı şeyleri düşünüyorum. Fakat sakat adamları var.

cagdasc

Asistan
Reaksiyon puanı
13
ben nani yi beğenmiyorum. man utd. maçlarında izlemeseydim bu adamın man utd. da oynadığına inanmazdım. nani gibi bir adam maç boyunca bu kadar top kaybı yapıp hiç adam nasıl geçemiyorum anlamıyorum. allahtan bu güne kadar oynanan maçlarda skora direkt katı yaptı da 0 verimle oynamadı.
rvp, hocayla gereksiz girdiği diyalog sonunda iyice baskı altında kaldı gibi. bir de fernandao golleri atınca stresi arttı. adamın hazır olmadığı her halinden belli gibi oluyor.
bu takımın maestrosu diego. hazırlık maçlarından beri çok beğeniyorum. dün de girip maça heyecan getirdi. sakatlığını tam olarak atarsa bu sene diego yu hiç bir oyuncumuz kesemez.
alves için söylenecek söz yok nasıl 2 senedir göndermedik anlamıyorum.
kjear ise nerdeyse gelen her topu ya kendi kalesine ya da kornere çeviriyor. adamın sanki hiç pozisyon bilgisi yok. umarım gs da chedjou gibi uyum sorunu falan vardır da düzelir. yoksa bu adamla işimiz zor.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,125
1 puan iyidir.

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bu maç sayesinde ilk iddaa'mda kazandım :D (1/X)