Öneri Yüksek kalite PC Toplama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emarex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emarex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
100-150 bin gibi rakamlara 50 serisi pc almayı düşünüyorum.Parçaları tek tek almak mı yoksa hazır sistem üzerinden mi gitmek daha mantıklı olur ?

BirhanNertip

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi bir fiyat skalası söylüyorsun ve muhtemelen ilk çıktığı anda almak isteyeceksin buna mukabil bilgisayar bilgime güvenmiyorum diyorsan hazır al ama benim sana tavsiyem 4000 serisi al tabi eğer o zamana kadar fiyatlar ucuzlarsa :)

Sefa Akbudak

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
17
Böyle yüksek bir fiyatı itopya incehesap gibi markalarla çalışarak daha ucuza getirebilirsiniz.Eğer bunu istermiyorsanız istediğiniz her parçaya toplu sistemlerde bulamayabilirsiniz.Ne gibi işlemler yapmak istiyorsanız bunları konuşalım sonra sistemlere bakabiliriz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de bu bütçe ile 5000 serisini bekleyebiliriz. yeni 5080 videomuz yayında bu bağlantıdan referans alabilirsiniz.

Emarex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi bir fiyat skalası söylüyorsun ve muhtemelen ilk çıktığı anda almak isteyeceksin buna mukabil bilgisayar bilgime güvenmiyorum diyorsan hazır al ama benim sana tavsiyem 4000 serisi al tabi eğer o zamana kadar fiyatlar ucuzlarsa :)
ucuzlama imkanı yok ben daha görmedim 😂
Araştırma içerisindeyim

Böyle yüksek bir fiyatı itopya incehesap gibi markalarla çalışarak daha ucuza getirebilirsiniz.Eğer bunu istermiyorsanız istediğiniz her parçaya toplu sistemlerde bulamayabilirsiniz.Ne gibi işlemler yapmak istiyorsanız bunları konuşalım sonra sistemlere bakabiliriz.

Bir de bu bütçe ile 5000 serisini bekleyebiliriz. yeni 5080 videomuz yayında bu bağlantıdan referans alabilirsiniz.
%90 oranında fps oyunları.
Bahsettiğiniz sitelerdeki sistemleri inceliyorum.bana pekte toplu sistemde ucuza satıyorlar gibi gelmedi ama araştırıyorum.

Son düzenleme:

Sefa Akbudak

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
17
isterseniz iletişime geçebilirsiniz.Bu tür durumlarda çoğu marka iyi fiyat teklifleri verebiliyor. İsterseniz 5000 serisini bekleyin youtube/shiftdelete.net den performansını izleyebilirsin.

Emarex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
isterseniz iletişime geçebilirsiniz.Bu tür durumlarda çoğu marka iyi fiyat teklifleri verebiliyor. İsterseniz 5000 serisini bekleyin youtube/shiftdelete.net den performansını izleyebilirsin.
Dün 50 serisi ile sistemleri satışa çıkarmışlar.yorumunuzu dikkate alacağım teşekkür ederim.

Sefa Akbudak

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
17
Rica ederim şimdiden hayırlı olsun. 5080 deki güç gerçekten çok başka bir seviyede