Yardım CE-34878-0 hatası PS4 SLİM

senelson

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
arkadaşlar 2018'de ps4 slim almıştım 1.5K TL'ye. Aldığımda ilk seneler genelde sadece fifa oynadım ondan sonra AAA oyunlara yöneldim. Assasins Creed Unity oynamaya başlamıştım ilk görevden sonra animasyon girince animasyonun belirli bir kısmında sürekli donuyordu. burada dikkatimi çeken şey her zaman animasyonun aynı kısmında donuyordu. Önerilen eylemleri vs. yapmıştım ama hiçbir zaman düzelmedi. Bir ara HDMİ kablosunu değiştirdim ve oyunda az bir süre hatayı almadım ama sonra yine almaya başladım. uzun süre ps4'e bakmadım bu yüzden. bundan sonra god of war aldım sorun yaşamadım ama düşünün alırken çok tereddüt ettim. aynı hatayı sürekli horizon zero dawn ve spidermande alıyorum şu anda ve kafayı yiyeceğim. hiçbir yerde çözümü yok. ama yabancı videolarun yorumlarında arada sırada "just buy a new harddisk" yorumunu gördüm. sizce bu çözüm olabilir mi? harddiski mi yakmış olabilir miyim

Reaksiyon puanı
19,152
Oyun oynarken veya hatta sisteminizi başlatırken PS4'ünüzde hata kodunu (CE-34878-0) alıyorsanız, bu kesinlikle iyiye işaret değildir. PS4 sisteminin düzgün çalışmasını veya hiç çalışmasını engelleyen ciddi bir sorun yaşadığını gösterir. Bu nedenle PS4 Hata Kodu (CE-34878-0) en tehlikeli hatalardan biri olarak sınıflandırılır.
PS4 Hatası (CE-34878-0) meydana geldiğinde, bu hatayı oluşturan belirli oyunu oynamak zor veya mümkün olmayacaktır. Böyle bir durumda ilk adımınız, daha önce de belirtildiği gibi, PS4'ü yeniden başlatıp şansınızı tekrar denemektir.

PS4 Hatasının (CE-34878-0) düzenli olarak meydana geldiği ve oyununuzun artık oynanamaz hale geldiği durumlarda veya PS4 sisteminin bu hatayı hemen hemen her uygulamada oluşturduğu durumlarda, sisteminizde arıza olabilir veya belirli bir sorun olabilir.

PS4 Hatası (CE-34878-0), PS4 başlatıldığında ve ana ekranı yüklediği anda meydana gelirse, bu, PS4'ü başlatmanız veya dahili sabit sürücüyü biçimlendirmeniz gerekebileceği anlamına gelir.
Çoğu durumda, yalnızca oyun oynarken veya film izlerken olur. Yine de, uygulamaları çalıştırırken gayet iyi çalışıyor. Bu, PS4 grafik kartında bir sorun olduğunu gösterir. Bazı durumlarda, yalnızca başka bir monitöre bağlamak bu sorunu çözebilir.
Bu hata sadece harici bir sabit sürücüye kurulu oyunlarda ortaya çıkıyorsa, arızalı demektir. Büyük olasılıkla kötü sektörlerden muzdariptir ve FULL (hızlı değil) biçimlendirmeniz gerekir. Tam biçimlendirme, bozuk sektörleri ortadan kaldıracak/düzeltecek ve sürücünün kayıp performansını geri yükleyecektir.
Çevrimiçi oynadığınızda ve hata (CE-34878-0) göründüğünde, kesintiye uğrayan büyük olasılıkla internet bağlantınızdır.
Ani bir güç dalgalanması veya ani bir donanım arızası da bu hataya neden olabilir. Genellikle bu anlıktır ve tekrar etmez.
Uygulamayı kapatın, en son Sistem Yazılımını ve oyun güncellemelerini yükleyin ve sistemi yeniden başlatın.
Sisteminizdeki Sabit Disk Sürücüsünü (“HDD”) yükselttiyseniz, lütfen orijinal HDD'yi yeniden kurun.
Hata tekrar oluşursa kayıtlı verilerinizi yedekleyin ve ardından [Ayarlar] > [Sıfırlama]'ya gidin ve [PS4'ü Başlat]'ı seçin.
Hata her uygulamada veya uygulama başlar başlamaz oluşuyorsa lütfen PlayStation Destek ile iletişime geçin .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düzeldimi?

Son düzenleme: