Arctech
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 84
Önceden buna benzer bir konu açmıştım bütçe problemi yaşadığım için ps4 slim düzeyine düştüm. Biliyorum çok klasik bir soru fakat ben arada kaldım(bu başıktaki bütün forumları okudum). Öncelikle PS4 özel oyunları aşırı ilgimi çekiyor fakat param sadece 2-3 tanesine yeter. God of War ve Horizon 84 lira daha fazla da alabileceğimi sanmıyorum. Çok fazla çok türde oyun oynayan bir insanım yani alıp da sadece BF5, FIFA, pes oynayacak bir insan değilim çok oyun oynarım. Bana PS4'ün oyunları daha çok ilgi çekici geliyor. Ama öte yandan Xbox Game Pass'i de kenara atamıyorum. EA Play'da dahil olacak ve EA oyunlarını da çok seviyorum. Gamepad olarak da Xbox Gamepad'i bana göre daha hoş. Bir tarafım PS4 alırım az oyun oynarım ama kaliteli olsun diyor. Bir tarafım Gamepass çok iyi diyor. Gamepass'te de bunu kesin oynamam gerek dedirten bir oyun henüz göremedim. Çoğu insanda PS4 Pro 2. el alabilirsin diyor ama güvenebileceğim bir alıcı yok. Not: Aldığım zaman uzun süre gitmesi gerek yani 1 yıl sonra değiştiremem 3-4 yıl gitmesi gerekir. Durumum biraz saçma evet biliyorum iki tarafında oyunlarını ve ek özelliklerini beğendiğim için zorlaşıyor durum. PC'im var fakat hiçbir Xbox oyununu açacak düzeyde
değil Xbox oyunlarını PC'de de oynayabilirsin diyenler için söyleyeyim dedim.
değil Xbox oyunlarını PC'de de oynayabilirsin diyenler için söyleyeyim dedim.