CCleaner Gerçekten Faydalı Bir Program mı?

CCleaner Gerçekten İşlevsel Bir Program Mı?

• Evet

Kullanılan: 12 63.2%
  • Hayır

Kullanılan: 7 36.8%

• Kullanılan toplam oy
    19

Kalenderadam

Doçent
Reaksiyon puanı
231
Arkadaşlar CCeaner adlı programı hepiniz duymuşsunuzdur. Benim sorum şu bu bahsetigim program gerçekten kullanmaya değer mi, ve gerçekten işlevsel bir program mı?

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Ben kullanıyorum. Arada bir temizlik yapmak iyi bence. Bilgisayar için bu konuda CCleaner ve Wise Care 365 Free'yi kullanabilirsiniz.

GraFitee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Haftalık belirli periyotlarda kullanabilirsin. Fakat günde bir veya daha fazla kez kullanman disk üzerinde , yazma-silme oranını artıracak yada kayıt defterinde gerekli - gereksiz girdi silimine yol açaçak. Fayda sağlamak yerine PC ni dahada yavaşlatabilir. Zaten Windows 'un bazı yöneticileride bu tür programların faydasından çok zararlarınada dikkat çekiyor. Yukarıda da belirttiğim gibi haftada bir kullanman PC sağlığın için çok iyi olacaktır.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,016
Gereksiz programlardan biri. Nadiren olsada bazen yanlış dosyayıda silebiliyor. Format atmak zorunda bırakıyor.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Gereksiz programlardan biri. Nadiren olsada bazen yanlış dosyayıda silebiliyor. Format atmak zorunda bırakıyor.
Bence gayet güzel bir program. Tabi bilgisi olmadığınız ayarlarını fazla kurcalamamak gerek.
Sık sık kullanmak yerine 2-3 günde bir kullanmak da yeterli olur bence.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
bunun yerine advanced systemcare kullanılabilir.

Kalenderadam

Doçent
Reaksiyon puanı
231
Bilgi için teşekkürler fakat bu konuya daha hakim kimse yok mu?

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Temizlenmesi istenilen kısımlar doğru olarak işaretlenirse faydalı bir program.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
ccleaner her bilgisayarda olması gereken bir programdır.Yalnız her temizlik seçeneği işaretlenmemelidir.mesela prefect dosyalarını silerseniz dosyalarınız daha geç açılır bu yüzden bunu silmemeniz gerekli yani temel seçenekler işaretlenmeli ayrıca chrome kullanıyorsanız chrome ile alakalı tüm tikleri kaldırın.Bir sonraki konu ise ccleanerin kayıt defteri temizleyicisini kullanmamanız.Windows elemanı ccleaner için kayıt defterini bozuyor diye cümle kullanmıştı hatta bazı kişiler bu seçeneği kullandıktan sonra ufak hatalar almış.Advanced system care gibi programlar kesinlikle kullanmayın windows kendi kendini toparlar optimize ediyor illa kullanmak istiyorsanız temiz olan wise care 365 kullanabilirsiniz

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
BleachBit daha kaliteli bir program, daha fazla kalıntı buluyor ayrıca Linux'te de çalışıyor.

Kaan Dikeç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bütün ortamlarda faydalı bir gereç ki windows'ta ki reg onarmasının arada sırada işe yaradığını gördüm telefon için zaten şart. ikisi içinde fazla kullanmanın bir anlamı yok hafta da 1 kez yeterli bu arada ben linuxcuyum windowsu hayatımcan neredeyse tamamen çıkardım . size de tavsiye ederim

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Eskiden kullanıyordum fena bir program değil.