CCleaner For Mac - Mac Kullanıcıları için CCleaner

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Evet arkadaşlar. Mac kullanıcıları için de artık CCleaner var :) Bende ilk gördüğümde şaşmıştım ama çok sevindim :)

CCleaner For Mac Version 1.00.027 Beta
- First Beta Release.
- Safari cleaning.
- Firefox cleaning.
- Cleaning Trash, Recent Files and Servers.
- Cleaning Temporary Folder​

Not : Şuan için Lion DP4 ile uyumsuzdur. Ama zaten beta olduğu için tam sürümde bu sorunun giderileceğine inanıyorum..

img1.png

img4.png

Web : http://www.piriform.com/mac/ccleaner

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
CleanApp tercih ediyorum . Macte sorun windowsdaki gibi ekle kaldır yok ilk kullaışta şaşırıyorsun nasıl sileceğim bu programı diye . Aslırda çok basit silmek istediğin programı çöp kutusuna atıyorsun o kadar ama sorun bazı programların ıvır zıvırı library dosyasında kalıyor onu da elle ayıklıyorum .

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
CleanApp tercih ediyorum . Macte sorun windowsdaki gibi ekle kaldır yok ilk kullaışta şaşırıyorsun nasıl sileceğim bu programı diye . Aslırda çok basit silmek istediğin programı çöp kutusuna atıyorsun o kadar ama sorun bazı programların ıvır zıvırı library dosyasında kalıyor onu da elle ayıklıyorum .

Bende AppCleaner kullanıyorum. Ama CCleaner ile AppCleaner ayrı şeyler. CCleaner Safari..vs gereksiz atıkları temizliyor. AppCleaner ise bir nevi windowstaki YourUninstaller yada Revo gibi programları tamamen kaldırmamıza yarıyor. Yani ayrı programlar. Bu arada sürekli program ekleyip kaldıranlara bende mac tabanında AppCleaner öneririm.Güzel ve ücretsiz program.

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Cclean'ırı appcleaner gibi bir şey sanıyordum ben . Şimdi indirdim de öyle değilmiş .

The Catalyst

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Saol hocam benim gibi yeni bir mac kullanıcısı için çok faydalı oldu öğrenmem

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Ne olduğunu hiç bilmiyorum. :)

mrrmsco

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende AppCleaner kullanıyorum. Ama CCleaner ile AppCleaner ayrı şeyler. CCleaner Safari..vs gereksiz atıkları temizliyor. AppCleaner ise bir nevi windowstaki YourUninstaller yada Revo gibi programları tamamen kaldırmamıza yarıyor. Yani ayrı programlar. Bu arada sürekli program ekleyip kaldıranlara bende mac tabanında AppCleaner öneririm.Güzel ve ücretsiz program.

Murat Bey Merhaba;
yaklaşık 2 aydır pc ye mac os kurmaya çalışıyorum. Ne yaptıysam olmadı. Ücret karşılığında kurulum yaparmısınız. Birde web işiyle uğraşıyorsunuz sanırım. Bende web tasarımı yapmaktayım. Programcılık bilgim yok. Sadece html site yapıyorum yazılım istenildiğinde dışarıdan destek alıyorum. Uzmanlığınız Php mi yoksa Asp mi. Dilerseniz proglramlama işlerinde sizinle çalışabiliriz.

Olumlu yada olumsuz cevap verirseniz sevinirim.

Reaksiyon puanı
189
Macler için çok çok daha iyi yazılımlar mevcut ama bu yazılımın da olması bence gayet güzel :)

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Yaa bu Macı kurunca windows la birlikte olunca makineyi zorluyor diyorlar doğru mudur??....

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Murat Bey Merhaba;
yaklaşık 2 aydır pc ye mac os kurmaya çalışıyorum. Ne yaptıysam olmadı. Ücret karşılığında kurulum yaparmısınız. Birde web işiyle uğraşıyorsunuz sanırım. Bende web tasarımı yapmaktayım. Programcılık bilgim yok. Sadece html site yapıyorum yazılım istenildiğinde dışarıdan destek alıyorum. Uzmanlığınız Php mi yoksa Asp mi. Dilerseniz proglramlama işlerinde sizinle çalışabiliriz.

Olumlu yada olumsuz cevap verirseniz sevinirim.

Uzman olduğumu söyleyemesemde PHP ile uğraşıyorum işim oldukça.

Mac konusuna gelince. Ücret karşılığında herhangi bir şekilde yardımda bulunmuyorum. Daha önceki paylaşımlarıma bakarsanız eğer sadece kurmak isteyenlere kücükte olsa bir klavuz olsun diye yapmıştım. Forumda mac ile açtığım bir konu mevcut. Ayrıca şunuda belirtmek istiyorum; Şuan ben Lion kullanıyorum. Ve kurulumu gayet basit. Yani Snow Leopard gibi çok fazla uğraşmanıza gerek kalmadan donanımınız eğer çok eski yada uyumsuz değilse hemencecik kurabileceğiniz bir kıvamda Mac OS X Lion.

Yaa bu Macı kurunca windows la birlikte olunca makineyi zorluyor diyorlar doğru mudur??....

Ben iki ayrı harddisk ile kullanıyorum. Birinde sadece Lion diğer harddiskteyse Windows7+Ubuntu mevcut. Hiçbir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. Bilginize..

The Catalyst

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ccleaner lionda çalışmıyor şu an için yükleyeceklerin haberi olsun

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
en iyi ccleaner. sistemi çok güzel temizlik yapıyor herkese öneririm