eski tadı yok 4.19 surumune geri dondumProgramı açtıktan sonra ilk önce Analiz etmeyi deneyin. Bende başarılı oldu.
eski tadı yok 4.19 surumune geri dondumProgramı açtıktan sonra ilk önce Analiz etmeyi deneyin. Bende başarılı oldu.
Kim uydurmuş o safsatayı?ssd kullanmaya başladıktan sonra butür programları kullanmıyorum..ssd ye zarar veriyor.
Sadece Disk birleştirmek ssd ye zarar verir.Kim uydurmuş o safsatayı?
bilmeden uydurmak gibi çok üstün meziyetlerimiz var...ssd ler hakkında "EN UFAK BİLGİYE"sahip olmayanlar butür "kirli bilgi"sunarlar....BEN YAPTIM BİRŞEY OLMADI!!!!!.Kim uydurmuş o safsatayı?
Hemen güncelledim ancak sapıttı. Açıyorum, temizliğe başla diyorum öyle kalıyor. Hiçbir tuş işlemiyor. Dakikalarca öyle bekliyor. Görev yöneticisinden kapatmak zorunda kalıyorum. Niye böyle yaptı anlamadım. :/
CCleaner Güncellenmiş arkadaşlar. Bu güncelleme ile kilitlenme sorunu ortadan kalkmış gibi. En azında bende artık kilitlenmiyor.
CCleaner 5.01
CCleaner sizce iyi bir program mı yoksa daha iyileri varmı ?