CCleaner 5.0 Final Sürümü Yayınlandı

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ssd kullanmaya başladıktan sonra butür programları kullanmıyorum..ssd ye zarar veriyor.

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Kim uydurmuş o safsatayı?
bilmeden uydurmak gibi çok üstün meziyetlerimiz var...ssd ler hakkında "EN UFAK BİLGİYE"sahip olmayanlar butür "kirli bilgi"sunarlar....BEN YAPTIM BİRŞEY OLMADI!!!!!.
üretici firmanın söyledikleri geçersiz olsa gerek...w7 ve üzeri iş.sistemi(trimin çalışması için)-ahci mod-bölümleme yapmamak gibi.........

leventsonmez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Hemen güncelledim ancak sapıttı. Açıyorum, temizliğe başla diyorum öyle kalıyor. Hiçbir tuş işlemiyor. Dakikalarca öyle bekliyor. Görev yöneticisinden kapatmak zorunda kalıyorum. Niye böyle yaptı anlamadım. :/

Bu sorunu çözmek için Ccleaner i açtığınızda standard seçili olan windows menüsünü uygulamalar a getirin.Sonra sisteminizi sorunsuzca temizleyebilirsiniz.Yalnız ccleaner i her açtığınızda bu işlemi uygulamayı unutmayın.Eğer Sistem Analizini Uygulamalar da değil Windows menüsünde yaparsanız program yine kilitlenecektir.

SpyChef

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yemin ederim buna gelen güncelleme başka hiç birşeye gelmiyor :)

TEGİN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
99
CCleaner Güncellenmiş arkadaşlar. Bu güncelleme ile kilitlenme sorunu ortadan kalkmış gibi. En azında bende artık kilitlenmiyor.

CCleaner 5.01

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
CCleaner Güncellenmiş arkadaşlar. Bu güncelleme ile kilitlenme sorunu ortadan kalkmış gibi. En azında bende artık kilitlenmiyor.

CCleaner 5.01

Ccenhancer eklentisinden yapıyor o kitlenmeyi Winapp2.ini yi yapılandırırken oluyor eklentiyi kaldırırsan sorun düzelir ama eklentiyi kaldırmamanı tavsiye ederim

Piquin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
CCleaner sizce iyi bir program mı yoksa daha iyileri varmı ?

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
CCleaner sizce iyi bir program mı yoksa daha iyileri varmı ?

CCleaner Basit Kullanıma Sahip Normal Kullanıcılar İçin Sunulan Faydalı Program Daha İyilerden Kasıt işini daha iyi yapan daha kapsamlı programlar ise Advanced System Care,Auslogics BoostSpeed,Wise Care 365 gibi kapsamlı programlarda mevcut :)

Autophobia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
IOBIT Advanced Systam Care 8
Kesinlikle öneririm. Iobit'in tüm uygulamaları çok iyi iş görüyor ve hiç takılma yaşatmıyor. ASC 8 "pro" kullanırsanız da ek özellikler geliyor. (şu an 8.1)

Iobit Uninstaller - Kapsamlı olarak program kaldırma
Driver Booster - Toplu sürücü güncelleme
Game Booster - Oyunlar için ek ayarlar

CCleaner'ı Iobitten önce kullanmıştım ve devam ediyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım şu ana dek. Güncellemelerini de belli bir zaman diliminde yapsa daha güzel olur. Pro sürümünde olmazsa olmaz özellikler yok zaten, seviyorum bu yönünü.