angel75
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 18
Facebook' ta gezinirken gördüm.. Kalabalık her aileye lazım değil mi? Çok eğlenceli
Konuda bir şey gözükmüyor ki naptınız 2 dk da içtinizmi bütün çayları
Herkes aynı oranda demli içmek zorunda mı kardeşim alla alla :mrgreen:
ya biri çıkarda benim çay açık olsun derse?
nereden kız alıyordun sen
Yalnız o koca tepsi başka bir destek olmadan, sapı iki taraftan tutturmakla nasıl duruyor acaba. Her an sağa sola devrilecek gibi duruyor.
Bir kilidi mi var acaba?
Misafirlikte bunu kullandırmazlar kirlidir ben sevmem bana normal dök bence pek etkili değil ilk yorumda dediğim gibi tam ögrenci evi için bir aksesuarTam aklımdan geçirdim. Dengelemek için illa ki o kadar çay mı doldurucaz
Misafirlikte bunu kullandırmazlar kirlidir ben sevmem bana normal dök bence pek etkili değil ilk yorumda dediğim gibi tam ögrenci evi için bir aksesuar
Çayı mutfakta doldurursun, misafirde mis gibi içer.
Fikir güzel,ama çayı pek fazla sevmiyorum.
Faydası da yok zaten.
Peki misal 11 kişilik bir aileyiz illa bunu kullanabilmek için her akşam bir misafir mi çağıracağız :mrgreen:
çok tezat bir durum bende anlayamadımPeki misal 11 kişilik bir aileyiz illa bunu kullanabilmek için her akşam bir misafir mi çağıracağız :mrgreen:
Peki misal 11 kişilik bir aileyiz illa bunu kullanabilmek için her akşam bir misafir mi çağıracağız :mrgreen:
Çay candır deme öyle. sevmem desende hergün mutlaka içersin 1 bardak, çaysız yapamaz Türk