Merhaba, yeni bir telefon almayı düşünüyorum, fakat bu iki model arasında kararsız kaldım. Teknik olarak pek bir bilgim olmadığı için özellikleri hakkında daha iyi bilen birilerine danışmak istedim. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
O modeller de aklımdaydı fakat bütçe olarak kısıtlı durumdayım, o yüzden daha uygun bir şeyler bakıyorum.Az daha yukarı çık S7(öncelikli önerim ) veya Xz al amiral gemisi keyfi yaşa
Başka ne var bu fiyatlardaO modeller de aklımdaydı fakat bütçe olarak kısıtlı durumdayım, o yüzden daha uygun bir şeyler bakıyorum.
1500-2000 arası olursa çok iyi olur, başka önerileriniz varsa onlara da göz atabilirim.Başka ne var bu fiyatlarda
Tam bütçe ne ?
Xioami mi6 al 2000e bulunuyor1500-2000 arası olursa çok iyi olur, başka önerileriniz varsa onlara da göz atabilirim.
Bu fiyatta bu telefonu kaçırma derim kötüleyenler bakma gayet başarılı bir telefon bir amiral gemisi olmasa bile performans konusun da gayet başarılı Samsung Galaxy A5 2017 (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı1500-2000 arası olursa çok iyi olur, başka önerileriniz varsa onlara da göz atabilirim.
1700e ithalatçı 6gb DDR3 ramli SD 652li c9 proBu fiyatta bu telefonu kaçırma derim kötüleyenler bakma gayet başarılı bir telefon bir amiral gemisi olmasa bile performans konusun da gayet başarılı Samsung Galaxy A5 2017 (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı
--- Gönderi Güncellendi ---
Ayrıca hayalet Casper dan uzakdurmanı öneririm servisi rezalet
iki öneri için de teşekkür ederim, hemen araştırıyorum.Bu fiyatta bu telefonu kaçırma derim kötüleyenler bakma gayet başarılı bir telefon bir amiral gemisi olmasa bile performans konusun da gayet başarılı Samsung Galaxy A5 2017 (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı
--- Gönderi Güncellendi ---
Ayrıca hayalet Casper dan uzakdurmanı öneririm servisi rezalet
Mi6 da öneririm tabii ama madem XA1 Ultra ve Via F1 arasında kaldınız. Bu Mi5s'te yeterli olacaktır. Zaten o da Mi6'nın bir altı Xiaomi tarafında.Mi5s öneririm. 1229 liraydı sanırım.