Casper VIA E1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xcc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xcc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba,
Ben aranıza yeni katıldım :) İnşallah doğru yere yazmışımdır.

Ve ilk sorum;
Casper VIA E1 telefon almak istiyorum da o telefona sahip olanlar bana düşüncelerini iletebilir mi?

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Benim arkadaşım kullanıyor fakat habire küfür ediyordu başka modele bak.:)

xcc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Başka güzel model yok piyasada neredeyse tüm telefonlar 750 ve üstü.

Samsung'la General Mobile var. İkisinide beğenmiyorum. Casper cazip geliyor.

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Başka güzel model yok piyasada neredeyse tüm telefonlar 750 ve üstü.

Samsung'la General Mobile var. İkisinide beğenmiyorum. Casper cazip geliyor.
Casper ın beş para etmez telefonları ALINMAZ.General mobile gm5 telefonunu sadece ürettiriyor.İçindeki yazılım desteği saf android ilk güncellemeleri alıyor ayrıyetten işlemcisi snapdragon olan telefonları tercih etmenizi öneririm.Gm5 tavsiye ederim.

xcc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

Benim birkaç arkadaşım General Mobile kullanıyorlar ve hiç memnun değiller. Sürekli bir sorun çıkıyor diyorlar. Telefon 5-6 kere servise gitti geldi diyorlar. O yüzden General Mobile'ı sevmiyorum. Hem de sürekli güncellenen telefonlara fazla güvenmiyorum. Bir yerden sonra yeni gelen özellikleri kaldıramamaya başlıyorlar.

GM5 ve GM 4G birbirinin aynısı neredeyse. Ucuz olsaydı GM 5 Plus alırdım da fiyatı epey bi fazla. Casper'ın ise Parmak İzi Okuyucusu ve fiyatı gayet güzel ve uyguna benziyor.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
4g ve 5+'a göz at hepsinden daha iyi abim ve arkadaşım kaç zamandır kullanıyorlar.:)

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,
Ben aranıza yeni katıldım :) İnşallah doğru yere yazmışımdır.

Ve ilk sorum;
Casper VIA E1 telefon almak istiyorum da o telefona sahip olanlar bana düşüncelerini iletebilir mi?

Merhaba,

Casper via e1 750-1000 tl bandında tasarımı ve parmak izi sensörü olmasıyla dikkat çeken bir ürün. Fakat donanım gücü olarak rakiplerinin ötesinde bir özellik sunmuyor. Eğer parmak izi sensörü sizin için önemli bir nokta ise tercih edilebilir ama ben akıllı telefon pazarında casper'dan biraz daha deneyimli olan firmalara yönelmenizi tavsiye ederim.

Bu fiyat bandında benim tavsiye ettiğim model lenovo k5 plus modeli. Hepsiburada fiyatı 699 tl olan model işlemci gücü olarak bu fiyat bandındaki takiplerinden daha güçlü. Rakipleri bu fiyat bandında genellikle giriş seviyesi diye tabir edilem sd410 veya mediatek tarafındaki muadili olan mt6753 gibi giriş seviyesi işlemciler kullanıyor. Ama lenovo k5 plus sd616 ile geliyor. Sd616 orta segment işlemci grubunda yer alan bir işlemci. O nedenle daha güçlü bir yapıda. Size de bu sebeple k5 plus tavsiye ederim.

Lenovo K5 Plus (Lenovo Türkiye Garantili) Fiyatı

Nagrazo

Asistan
Reaksiyon puanı
117
Alma.Casper via a1 e1 ne olursa olsun.Cok pisman olan arkadaslarim var forumdada var.Lenovoya bak paralel bisey ayarlayabilirsin.