Casper ve daha bazı değişik tellerin parça sıkıntısı falan olur benden söylemesi.Hiç tavsiye etmiyorum.Meizu Pro 6
Casper a1 i sil casper ın hiçbir telefonunu önermiyorum.Almayın aldırmayın.O fiyata lg g4,xiaomi mi 5,note 4,z3 plus gibi çok güzel telefonlar var hiç bulaşmayın.Merhaba SDN ailesi...
Casper via a1 hakkında düşünceleriniz nedir? Veya o fiyata(1499tl) önerebileceğiniz telefon var mı?
Ben baktım incelemeye SDN üzerinden hoşuma gitti.Casperin telefonlarını bazıları kesinlikle almayın uzak durun diyorlar bu çıkardığı telefon ise fiyat performans ürünü gibi gördüm bu telefonu içinde casperin her telefonunu önermem mi diyorsunuz?
Xiaomi mi 5 tavsiye eden arkadaşlar telefonun Türkiyede herhangi bir bayisi servisi var mı o telefon hakkında daha detaylı bilgi verirseniz sevinirim.
Doğru tasarımı güzel ama marka Casper olunca insan güvenemiyor.Ben baktım incelemeye SDN üzerinden hoşuma gitti.
LENOVO al daha iyi.Benim arkadaşım CASPER kullanıyordu bana git 3310 al ama CASPER alma diye bizzat tembih etti.Bende SDN de kutu açılış videolarına filan baktım orda hoşuma gitti ama casper bir bilgisayar markasının telefonunu almak ne kadar doğru olur bilemedim.
E hocam appleın aslı pc mesela Samsungun teknoloji ile alakası bile yok balıkçı olarak mı ne başlamışBende SDN de kutu açılış videolarına filan baktım orda hoşuma gitti ama casper bir bilgisayar markasının telefonunu almak ne kadar doğru olur bilemedim.
Apple ve Samsung bayadır zaman telefon yapan firmalar yani bu zamana kadar eksiklerini tamamlamışlardır diye düşünüyorumE hocam appleın aslı pc mesela Samsungun teknoloji ile alakası bile yok balıkçı olarak mı ne başlamış
Açıkçası bende casper alınamsıan karşıyım ne yalan söyleyeyimApple ve Samsung bayadır zaman telefon yapan firmalar yani bu zamana kadar eksiklerini tamamlamışlardır diye düşünüyorum
Ne bilgisayar firması toptancı bildiğin.Al-sat yapan bir firma.Çinde yaptırıp arkaya casper yazdırıp satıyor.Bilgisayarları da öyle rezalet.Bende SDN de kutu açılış videolarına filan baktım orda hoşuma gitti ama casper bir bilgisayar markasının telefonunu almak ne kadar doğru olur bilemedim.
Excalibur iyi olmuş amaNe bilgisayar firması toptancı bildiğin.Al-sat yapan bir firma.Çinde yaptırıp arkaya casper yazdırıp satıyor.Bilgisayarları da öyle rezalet.
3000 tl ye verse almam.Tamam Apple da ürettirip satan bir firma fakat patentleri var,geniş servis ağı var,kendi işletim sistemi var.Bunların hiçbir şeyi yok kardeşim.Bunlar bildiğin topluyorlar satıyorlar.Excalibur iyi olmuş ama
Gtx 970m veya 980m var nasıl hak etmez parasını3000 tl ye verse almam.Tamam Apple da ürettirip satan bir firma fakat patentleri var,geniş servis ağı var,kendi işletim sistemi var.Bunların hiçbir şeyi yok kardeşim.Bunlar bildiğin topluyorlar satıyorlar.
Hocam Lenovo da topluyor ama dünyanın en büyüğü şuan bilgisayar piyasasındaGtx 970m veya 980m var nasıl hak etmez parasını
Siz hakettiğini düşünüyorsanız alabilirsiniz ben düşünmüyorum.Bir Asus rog serisine bakıyorum birde caspera bakıyorum.Servis hizmeti olsun yazılım desteği olsun her konuda geride bana göre.Gtx 970m veya 980m var nasıl hak etmez parasını
Hocam ben toplamıyor demedim ki yazdığıma dikkat etmemişsiniz.Casper satıyor gerisine karışmıyor.Lenovo öyle mi malının arkasında duruyor gereken desteği veriyor.Hocam Lenovo da topluyor ama dünyanın en büyüğü şuan bilgisayar piyasasında