Casper NoteBook win8 sorunu

FireBurn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben win7 kullanıcısıyım arkadaşa win8 pro enterprise yükledik sorunsuz çalıştı aynısını bana yüklemeye çalıştık formatı attık win8i yüklerken siyah ekran geliyor ve hiçbirşey olmuyor arkadaşlar bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Geçen Gün Windows 8 Donanım Testi Yaptık Aynı Sorun Bir Kaç Bilgisayarda Ortaya Çıktı Eğer Yüklü İşletim Sistemini Silip Yeni Kurulum Yaptıysan Olay Büyük İhtimalle Donanım Uyumsuzluğundan Bilgisayar İlk Kullanıma Hazırlanırken Donanımlar Windows 8'e Uymuyorlar Bundan Dolayı Görüntü Siyah Ekranda Kalıyor Fakat Windows 7'ye Yükseltme Yaptıysan Ve Bu Sorunla Karşılaştıysan Bu CPU İlgilidir

darkhill

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçen Gün Windows 8 Donanım Testi Yaptık Aynı Sorun Bir Kaç Bilgisayarda Ortaya Çıktı Eğer Yüklü İşletim Sistemini Silip Yeni Kurulum Yaptıysan Olay Büyük İhtimalle Donanım Uyumsuzluğundan Bilgisayar İlk Kullanıma Hazırlanırken Donanımlar Windows 8'e Uymuyorlar Bundan Dolayı Görüntü Siyah Ekranda Kalıyor Fakat Windows 7'ye Yükseltme Yaptıysan Ve Bu Sorunla Karşılaştıysan Bu CPU İlgilidir

FireBurn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar pc alalı 7 ay falan oldu donanım uyumsuzluğu imkansız 4gb ram 1 gb nvdia optimus 520m ekran kartı falan var