AllahDiyenMaster
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 4
bana bir yardım edebilir misiniz? Bu olay 2 veya 3 hafta önce başladı. Ve artık oyun oynamaktan keyif değil, sinir oluyorum. Sadece League Of Legends oynuyorum. Pek fazla oyunum yok fazla. League Of Legends Oynarken 70-60 FPS alırken birden bire 10-20 saniye arası donmalar yaşıyorum. Grafikleri bile en düşüğe çekmeme rağmen bu duruma maruz kalıyorum. Bu durum sadece oyun için geçerli olmasa da bilgisayarın kendisi FPS drop yediği zaman 2-5 saniye arası donmalar yaşıyorum. Driverlarım felan güncel ama nedense çözemedim.Ve de bilgisayarın direk kendisi fps drop yiyor.
Laptopun özellikleri:
4gb RAM
120gb SSD
İntel Core i3 işlemci
Intel HD Graphics 4000+ ekran kartı
ve Windows 10 var.
ThrottleStop deneyim dedim. Bazen maximuma bezan biraz kıstığım zamanda pek bir değişiklik göremedim. pek iş görmüyor. Sorunun nereden kaynaklandığını bilmiyorum. Ama saatlerce kullanıyorum. Derslere girdiğim olduğu için. Acaba aklıma gelmişti ama doğrumudur bilmem. Acaba termal macunu felan mı bitti diyeceğim fakat laptop ortam sıcaklığı dolayısıyla fazla ısınmıyor ki çok soğuk oluyor oda, ben bile üşüyorum. Yani pek bir şey bulamadım. Buraya sormak istedim. umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır. Bana yardımcı olabilirseniz minnettar olurum, şimdiden teşekkür ederim.
Laptopun özellikleri:
4gb RAM
120gb SSD
İntel Core i3 işlemci
Intel HD Graphics 4000+ ekran kartı
ve Windows 10 var.
ThrottleStop deneyim dedim. Bazen maximuma bezan biraz kıstığım zamanda pek bir değişiklik göremedim. pek iş görmüyor. Sorunun nereden kaynaklandığını bilmiyorum. Ama saatlerce kullanıyorum. Derslere girdiğim olduğu için. Acaba aklıma gelmişti ama doğrumudur bilmem. Acaba termal macunu felan mı bitti diyeceğim fakat laptop ortam sıcaklığı dolayısıyla fazla ısınmıyor ki çok soğuk oluyor oda, ben bile üşüyorum. Yani pek bir şey bulamadım. Buraya sormak istedim. umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır. Bana yardımcı olabilirseniz minnettar olurum, şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleme: