Casper Nırvana 15.6 A15HE TKI-2430B orjınal A15PG.212 bıos dosyası lazım

tekROCKin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende
Casper Nırvana 15.6
A15HE TKI-2430B
i5 işlemci 8gb ram 2gb Nvidia gt520m ekran kartı ayrıca optimus ıntel hd 3000 grafik kartı var. Bende windows 8 yükelemsi yapamıyordum. Sonra verdiğniz linkten 303 bıos dosyasını indirdim ve yükeldim sorunsuz windows 8 kurdum pcme ama bir sorun yaşamaya başladım bios A15PG.303 yaptıktan sonra laptop sesleri oyun faln açınca 2-3 dk sonra kesilmeye başladı ne yaptımsa çözemedim 4-5 farklı format denedim orjinal driverlarını yükledim ama geede oyun açınca faln sesler gidiyor oyunu kapatınca sesler geri geliyor bana A15PC.212 güncel bıos dosyası link verebilrmisiniz acaba elinde olan bir arkadaş kafama takılan şeyse acaba 303 sesle ilgili çaıkşabilrmi başka progralrıyla faln çünkü önceden böyle bir sorunum yoktu. Yardımınız bekliyorum.

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
aynı konuyu 564654 defa açmadan cevap veremeyiz kusura bakma...

faln ne demek?

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Çok beklersin.
Forumu çöplüğe çevirenlere kimse yardım etmez.

tekROCKin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Böyle igisiz bir forum görmedim. Sizin işniz forumda açılan mesajlara yardımcı olmak boş laf yapmak değil.Diğer forumlarda böyle muamele yok onlar sizden daha iyi buda sizin forumun kalitesini ortaya koyar. 3-5 konu açmamın sebebi 3 farklı sorun yaşıyorum zamanım yoktu hepsini aynı şeyi kopyala yapıştır yaptım. ne var yani küfürlü konu mu açtık, reklam mı yaptık sorun dile getirdik.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

küfür etsek bu kdr kötü mualmela görmeyiz

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İnsanlar ondan anlıyor zaten adm akıllı adm yokki memlekette