Casper Nırvana 15.6 A15HE TKI-2430B güncel A15PG.212 bıos dosyası lazım 303 sorun var

tekROCKin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende
Casper Nırvana 15.6
A15HE TKI-2430B
i5 işlemci 8gb ram 2gb Nvidia gt520m ekran kartı ayrıca optimus ıntel hd 3000 grafik kartı var. Bende windows 8 yükelemsi yapamıyordum. Sonra verdiğniz linkten 303 bıos dosyasını indirdim ve yükeldim sorunsuz windows 8 kurdum pcme ama bir sorun yaşamaya başladım bios A15PG.303 yaptıktan sonra laptop sesleri oyun faln açınca 2-3 dk sonra kesilmeye başladı ne yaptımsa çözemedim 4-5 farklı format denedim orjinal driverlarını yükledim ama geede oyun açınca faln sesler gidiyor oyunu kapatınca sesler geri geliyor bana A15PC.212 güncel bıos dosyası link verebilrmisiniz acaba elinde olan bir arkadaş kafama takılan şeyse acaba 303 sesle ilgili çaıkşabilrmi başka progralrıyla faln çünkü önceden böyle bir sorunum yoktu. Yardımınız bekliyorum.

alpzoom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende
Casper Nırvana 15.6
A15HE TKI-2430B
i5 işlemci 8gb ram 2gb Nvidia gt520m ekran kartı ayrıca optimus ıntel hd 3000 grafik kartı var. Bende windows 8 yükelemsi yapamıyordum. Sonra verdiğniz linkten 303 bıos dosyasını indirdim ve yükeldim sorunsuz windows 8 kurdum pcme ama bir sorun yaşamaya başladım bios A15PG.303 yaptıktan sonra laptop sesleri oyun faln açınca 2-3 dk sonra kesilmeye başladı ne yaptımsa çözemedim 4-5 farklı format denedim orjinal driverlarını yükledim ama geede oyun açınca faln sesler gidiyor oyunu kapatınca sesler geri geliyor bana A15PC.212 güncel bıos dosyası link verebilrmisiniz acaba elinde olan bir arkadaş kafama takılan şeyse acaba 303 sesle ilgili çaıkşabilrmi başka progralrıyla faln çünkü önceden böyle bir sorunum yoktu. Yardımınız bekliyorum.

Merhabalar;

Bios ekranından Boot menüsü içindeki UEFI Boot seçeneğini iptal ederseniz. Windows 8 Yükleyebilirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
303 Biosunu güncelleyince aynı olay benimde başıma geldi arkadaşım ne yapacağım bilmiyorum laptop ısınınca ses gidiyor hoparlör simgesine sağ tıklayıp kayıt aygıtları deyince geliyor sonra yine ses gidiyor. Bios güncelleyince oldu bunlar.

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
yollayın servise abi iyice kötü olmadan

tekROCKin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Servise verdim ana kart garanti kapsamında değişti sende bir an önce servise götürmelisin ve bios kendin yüklediğin sakın söyleme para ödersin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhabalar
Casper marka dizüstü bilgisayarlarında Conexant chipli tüm ürünlerinde ses sorunu tamiri yapılmaktadır.
Dilerseniz 120TL karşılığında tamiri mümkündür. Bilgisayar firmasıyız İrtibat tel : 0224 606 0087
Eğer kendim yaparım derseniz profesyonel elektronik bilginiz varsa, anakart üzerindeki cx20671-11z ses chip ini değiştirdiğinizde sorun çözülmüş olur.
Kendiniz yaptığınızda oluşabilecek hatalardan sorumlu değilim.
selametle......