ulasfather27
Öğrenci
Arkadaslar merhaba aranizda casper excalibur kullanan var mı? Uzun vadede kullanım sıkıntısı yaşar mıyım? Düşündüğüm seri g770, onerir misiniz, ya da onerebileceginiz guzel oyun laptoplari var mi? ( butce 7300~)
Neden hocam açıklayabilir misiniz?Casperdan uzak dursanız daha iyi olur bence
Geçen hafta Excalibur laptop satın aldık. 3 gün önce kurup oynamaya başladık. Oyun oynarken işlemci 89 dereceye çıkıyor. Oyun grafik ayarlarını orta dereceye düşürdük bu sefer işlemci ısınmıyor fakat oyun donuyor. Araştırınca bu problemin oyunla ilgili olmadığını öğrendik. Şikayet vara girersen bunlarla dolu olduğunu görürsün hocam.eski bi casper kullanıcısıyım o zaman memnun değildim şimdi düzelip düzelmediğini bilmiyorum lakin gelen şikayetlere bakılırsa hala aynı durumdalarNeden hocam açıklayabilir misiniz?
hocam bende excalibur g770 kullanıyorum. LoL'de 200 FPS değerlerinde maksimum 60-65 derece sıcaklığında oynayabiliyorum, fanlar rahatsız edici düzeyde olmadan oynayabiliyorum. CS:GO'da en yüksek ayarlarda ortalama 170-200 FPS Alıyorum ve sıcaklık değerlerim maksimum 75-80 derecelerde seyrediyor ve bu benim için gayet kabul edilebilir.Arkadaslar merhaba aranizda casper excalibur kullanan var mı? Uzun vadede kullanım sıkıntısı yaşar mıyım? Düşündüğüm seri g770, onerir misiniz, ya da onerebileceginiz guzel oyun laptoplari var mi? ( butce 7300~)
Sizin şansınıza sorunsuz laptop gelmiş. Excalibur kullanıcıları genel olarak bilgisayardan şikayetçidir. O yüzden Excalibur harici bir marka satın alması daha iyi olur.hocam bende excalibur g770 kullanıyorum. LoL'de 200 FPS değerlerinde maksimum 60-65 derece sıcaklığında oynayabiliyorum, fanlar rahatsız edici düzeyde olmadan oynayabiliyorum. CS:GO'da en yüksek ayarlarda ortalama 170-200 FPS Alıyorum ve sıcaklık değerlerim maksimum 75-80 derecelerde seyrediyor ve bu benim için gayet kabul edilebilir.
Ben yaklaşık 6 senedir casper kullanıyorum hiçbir sorunum olmadı. Benim arkadaşımda da excalibur var yaklaşık 3 aydır sorunsuz kullanıyor. Her elektronik alette olabilecek hatalar vs var. Sizin bilgisayarınızda sorun oldu diye markayı kötülemek ne kadar doğru bilmiyorum.Casperdan uzak dursanız daha iyi olur bence
Sadece ben sorun yaşadığım için değil Şikayetvarda da onlarca böyle problem var bakabilirsin dostumBen yaklaşık 6 senedir casper kullanıyorum hiçbir sorunum olmadı. Benim arkadaşımda da excalibur var yaklaşık 3 aydır sorunsuz kullanıyor. Her elektronik alette olabilecek hatalar vs var. Sizin bilgisayarınızda sorun oldu diye markayı kötülemek ne kadar doğru bilmiyorum.
İzlediğim incelemelerde kasası çok sağlam durmuyor. Mesela klavyede bir tuşa sertçe bastığınızda hafifçe plastik içe göçebiliyor. Ekranının farklı seçeneklerde olması(120hz 240hz vs.) ve fiyat performans olması beğeniliyor. Soğutması oyun performansları da yeterliymiş yeni serilerde. Tabi bir msi asus rog serisi kalitesi bekleme. Bu arada yorumlarında çok memnun olanda okumuştum. Nadir pek memnun olmayanda. Ama memnunlar fazlaydı.Arkadaslar merhaba aranizda casper excalibur kullanan var mı? Uzun vadede kullanım sıkıntısı yaşar mıyım? Düşündüğüm seri g770, onerir misiniz, ya da onerebileceginiz guzel oyun laptoplari var mi? ( butce 7300~)
O site zaten şikayet içinSadece ben sorun yaşadığım için değil Şikayetvarda da onlarca böyle problem var bakabilirsin dostum
Bu arkadaş her konu altında caspera atıp tutuyodu yasaklanmış kendisi.gaspet,gazulet,brash casper alıpta memnun olan yok.
Bu arkadaş her konu altında caspera atıp tutuyodu yasaklanmış kendisi.
Casper yüzünden yasaklanmadı
anladım hocam bilgilendirme için teşşekkürer iyi forumlarCasper yüzünden yasaklanmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu nedenle yasaklanmış
9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır.
Üyelerimizi rencide edici sözler ve kelimeler kullanmak yasaktır. Uyarı alabilir ve sonrasında uzaklaştırma cezası alabilirsiniz.
eskiye göre geliştirdiler aga zaten milletin aklında hep o eski casper var ondan bu olumsuz yorumlar bence. Excalibur>Eski Casper6 aydır Excalibur G770 kullanıyorum. Oldukça memnunum. Yüksek sıcaklığa sebep olan da Intel i7-9750H işlemci. Benim modelde yer alan GTX 1650 70-75 derece oluyor en fazla. Oyunları en yüksek-en yüksek ayarlarda oynuyorum. Çok ısındığında fanı açıyorum. Ama daha serin olsun dersen laptop soğutucu alabilirsin altına.