13 Bin TL ama Casper e vermek neden mantıklı değil dediniz bence gayet kaliteli bir marka.Bence size farklı bir marka bakalım. O kadar parayı Casper'a vermek mantıklı değil. Tam bütçeniz nedir?
Hocam casper'la ilgili eleştirilerin çoğu geçmiş temelli bence. son yıllarda kendilerini özellikle gaming laptoplarda geliştirdiklerini düşünüyorum. ısınma konusunda akıllı fan ve turbu fan kullanıyolar bildiğim kadarıyla. yakın bi arkadaşım gayet memnundu excaliburlardan.Bu laptopu (Casper Excalibur G900.1075-DF70X) kullanan var mı arkadaşlar? Almalı mıyım? Isıtma sisteminde, klavyesi de bir sorun var mıdır? Bunu önermiyorsanız Oyun laptopu önerisinde bulunabilir misiniz?
Bence gayet sorunlu marka. İki bilgisayarlarını eskittik, aynı anda almış olmasaydık kesinlikle 2.sini almış olmazdım. Yıllarca Toshiba kullandım tık demedi, iki makinede sürekli sorunlar çıkardı 0 almamıza rağmen. Aynı şekilde bizim bu kötü tecrübemizden sonra kuzenimi de almaması için uyarmama rağmen iki seçeneği vardı Toshiba ve Casper şeklinde. Daha doğrusu almaya gittiği yer altından girip üstünden çıkıp Casper'ı paket yapmış buna yani. Toshiba'nın o dönem ülkeden çekilmesi söz konusu olduğu için almaya çekindi Casper aldı. SSD'li makinenin gereksiz geç açılmaları, işin ortasında kasmaları ve sürekli gelen disk sorunlarından dolayı fazla dayanamadı zararına sattı. Size kaliteli olabilir ama bu deneyimlerden sonra o paraları Casper marka herhangi bir cihaza ben yatırmam. Üstelik 13 bin lira verdikten sonra çok daha kalite markalar alabilecek imkanım varken. Sattıkları cihazında kesinlikle arkasında durmadıklarını net ifade edebilirim. Foruma biraz göz atarsanız benimle aynı fikirde çok insan göreceksiniz.13 Bin TL ama Casper e vermek neden mantıklı değil dediniz bence gayet kaliteli bir marka.