Casper Excalibur G900.1075-DF70X

YonT4N

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bu laptopu (Casper Excalibur G900.1075-DF70X) kullanan var mı arkadaşlar? Almalı mıyım? Isıtma sisteminde, klavyesi de bir sorun var mıdır? Bunu önermiyorsanız Oyun laptopu önerisinde bulunabilir misiniz?

muratalitekin

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
11
Bu laptopu (Casper Excalibur G900.1075-DF70X) kullanan var mı arkadaşlar? Almalı mıyım? Isıtma sisteminde, klavyesi de bir sorun var mıdır? Bunu önermiyorsanız Oyun laptopu önerisinde bulunabilir misiniz?
Hocam casper'la ilgili eleştirilerin çoğu geçmiş temelli bence. son yıllarda kendilerini özellikle gaming laptoplarda geliştirdiklerini düşünüyorum. ısınma konusunda akıllı fan ve turbu fan kullanıyolar bildiğim kadarıyla. yakın bi arkadaşım gayet memnundu excaliburlardan.

10.nesil ve 240Hz çıkarmış adamlar

Son düzenleyen moderatör:

The Commander

Profesör
Reaksiyon puanı
1,338
13 Bin TL ama Casper e vermek neden mantıklı değil dediniz bence gayet kaliteli bir marka.
Bence gayet sorunlu marka. İki bilgisayarlarını eskittik, aynı anda almış olmasaydık kesinlikle 2.sini almış olmazdım. Yıllarca Toshiba kullandım tık demedi, iki makinede sürekli sorunlar çıkardı 0 almamıza rağmen. Aynı şekilde bizim bu kötü tecrübemizden sonra kuzenimi de almaması için uyarmama rağmen iki seçeneği vardı Toshiba ve Casper şeklinde. Daha doğrusu almaya gittiği yer altından girip üstünden çıkıp Casper'ı paket yapmış buna yani. Toshiba'nın o dönem ülkeden çekilmesi söz konusu olduğu için almaya çekindi Casper aldı. SSD'li makinenin gereksiz geç açılmaları, işin ortasında kasmaları ve sürekli gelen disk sorunlarından dolayı fazla dayanamadı zararına sattı. Size kaliteli olabilir ama bu deneyimlerden sonra o paraları Casper marka herhangi bir cihaza ben yatırmam. Üstelik 13 bin lira verdikten sonra çok daha kalite markalar alabilecek imkanım varken. Sattıkları cihazında kesinlikle arkasında durmadıklarını net ifade edebilirim. Foruma biraz göz atarsanız benimle aynı fikirde çok insan göreceksiniz.

Reaksiyon puanı
197
Şuan komşumda casper nirvana s500 VAR (7.500TL)
intel i7 10.nesil
8gb ram
nvidia mx 230
Gta 5i-csgo-paladins-lol-
Çoğu oyunu rahat oynayabiliyor Ve görüntü kalitesi orta-yüksek
Isınmada çok olmuyor 9-10 saat açık laptop ve yüksek grafikli oyunlar oynuyor birde